Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τι εννοείς με το ιστορίες για αγρίους τύπε ;

Ότι είμαι άγριος εγώ και δεν είμαι καμία λουλού σαν κάτι ΔΑΠίτες,
που τα βράδια του αυγούστου, ρίχνουν ένα πουλοβεράκι στους ώμους (ροζ συνήθως)
γιατί μπορεί να βάλει ... ψύχρα, είναι γεγονός.

Αλλά μάλλον δεν εννοείς αυτό ...
τυπε θα πληρωνα οσο οσο να μαζευτουμε ολα τα νιανιαρα του σαη το χειμωνα διπλα απο το τζακι και εσυ να καθεσαι σε μια κουνιστη πολυθρονα με ενα ποτηρι dimple στο χερι και να μας διηγεισαι ιστοριες απο την πολυποικιλη ερωτικη ζωη σου  :S

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
τυπε θα πληρωνα οσο οσο να μαζευτουμε ολα τα νιανιαρα του σαη το χειμωνα διπλα απο το τζακι και εσυ να καθεσαι σε μια κουνιστη πολυθρονα με ενα ποτηρι dimple στο χερι και να μας διηγεισαι ιστοριες απο την πολυποικιλη ερωτικη ζωη σου  :S

Dimple κι εσυ... Χαθηκε κανα glenmorangie, macallan, lagavoulin αν του αρεσουν τα isle, εστω κανα cardhu?

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
ΔΑΠίτη όχι.
Έναν ΟΣΕδίτη θα είχα δείρει , αλλά με κράτησαν ...

Eναν πουστη που σου πατησε τα βιβλια? B|

Tην θυμαμαι την ιστορια ηταν απο τις θρυλικες Λακο-ιστοριες :hi:

Νομιζα οτι ηταν Κνιτης βεβαια δεν εχουμε απο αυτους πλεον. Κνιτες ομως δυστυχως εχουμε πολλους που μας τα πριζουν...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
λακη σε κανα φοιτητικο παρτυ ειχες γαμησει δαπιτισα?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Είχα κάποτε μια βοηθό καθηγητή,την δεσποινίς ουζούνογλου (καποιος της είχε κοτσάρει το τσουτσούνογλου).Ασύλληπτο εργαλείο,δίμετρη ξανθιά,καμπύλες μόνικα μπελούτσι.Βέβαια ήταν το ιδιο απλησίαστη με την μόνικα και ο πατέρας της διευθυντής,οπότε πιο εύκολα σου καθόταν το τζόκερ...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Ήμουν 17 χρόνον σε διακοπές... στην Λευκάδα και εκεί που καθόμουν στην παράλια είδα να βγαίνει  μια Ιταλίδα απίστευτη , μακριά μαύρα  μαλλιά,μεγάλα γαλάζια μάτια τρομερές γωνίες προσώπου ...και ένα κορμί αδύνατο  γύρο στο 1,75 με βυζί 2αρι και κωλαρά...έχω μείνει  με το στόμα ανοικτό ,και σκέφτομαι  ότι πρέπει οπωσδήποτε να της μιλήσω...όταν έφυγε από την παρέα της να πάει στο μπαρ να παραγγείλει  την ακολούθησα και διστακτικά της έπιασα    κουβέντα ήταν 22 χρόνον και είχε γκόμενο  :S ....άλλα ακομα μου έχει μείνει   η εικόνα μετά από τόσα χρονιά  που βγαίνει  από την παράλια...πραγματικά πολύ ΜΟΥΝΑΡΟΣ.  

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Χαλκιδική, 1998-99 , εγώ 10 ετών περίπου, με τους γονείς και οικογενειακούς φίλους σε μπαράκι στην άθυτο(κατ'άλλους άφυτο)Χαλκιδικής, εμείς χαλαρά σε τραπεζάκι, οι μεγάλοι μαζί και οι μικροί χώρια, δίπλα δίπλα βέβαια, απλά οι μεγάλοι λέγανε τα δικά τους, κιεγώ νάχω σταμπάρει μια ξανθιά μουνάρα, με μια μελαχρινή στο μπαράκι και να την κοιτάω επίμονα, ως μικρό παιδάκι που ήμουν...
Ανέκαθεν είχα αδυναμία στις ξανθιές, γούσταρα τη Ζωή Λάσκαρη σε όλα τα ελληνικά που είχα δει από μικρός και αυτή η τύπισσα στο μπαρ θα μου μείνει για πάντα, ως η κλασική ξανθιά μουνάρα Ελληνίδα(πριν εξελιχθούν σε ελλεεινίδες στη ζωή μου ως ενήλικος) που κάθεται στο μπαρ και την κάνουμε χάζι...Θυμάμαι ότι την κοιτούσα τόσο επίμονα που όλοι οι μεγάλοι με ρώταγαν τί κοιτούσα και εγώ τους είπα ότι κοιτούσα την ξανθιά κοπέλα στο μπαρ. Έπαιξαν φυσικά κάποια χαμόγελα όταν κατάλαβε και αυτή ότι εγώ είχα πάθει πλάκα και αμέσως  ο θείος μου, δε θα το ξεχάσω, καθότι μεγάλος κυνηγός,συνοδεύοντας βέβαια γκόμενα εκείνο το βράδυ, μου λέει για πλάκα "άντε, πάμε να της πεις ένα γεια", εγώ φυσικά χεσμένος, εννοείται ότι δεν  πλησίασα και  αρκέστηκα στο να τη χαιρετήσω όταν φεύγαμε, με το παιδικό στυλάκι , κουνώντας το χέρι όπως χαιρετάνε τα πιτσιρίκια μέσα από τα αμάξια.
Το βλέμμα της τύπισσας του τύπου "χαχα, ένα πιτσιρίκι με κοζάρει", είναι το ίδιο που εισπράττω ακόμα και τώρα όταν κεντράρω στο στόχο πριν πάω να μιλήσω σε μια γκόμενα, ή οι γκόμενες όντως παίζουν με εμάς (ανεξαρτήτου ηλικίας)  ή εγώ παίρνω πάντα το ίδιο παιδικό βλέμμα όταν εντυπωσιάζομαι από μια γκόμενα(αν και πλέον έχω το θάρρος να πάω και να της μιλήσω).Ή όσον αφορά εμένα ισχύουν και τα δύο.
Η εικόνα της ξανθιάς στο μπαρ, αν και δε θυμάμαι λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά της, αντιπροσωπεύει την κλασική έννοια της μουνάρας και μαυτήν την έννοια, ήταν και η πρώτη μουνάρα που με εντυπωσίασε στη ζωή μου και διεμόρφωσε το γλεντοκόπο.
Καλά γλέντια,

Γλεντοκόπος

Υστερόγραφο Σημείωμα:10 χρόνια αργότερα, μέσα σε ένα πούλμαν με άλλα παόκια,στο δρόμο για τούμπα , το σύνθημα που φωνάξαμε , όταν είδαμε δύο μωρά στο δρόμο, "φέρτε την ξανθιά για πισωκολλητά και η μελαχρινή, θα γαμηθεί κιαυτή,ξανθό ,μπουμπούκι, κάνε μας τσιμπούκι" , με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πλέον είχε έλθει  το πλήρωμα του χρόνου για ναρχίσω να γλεντάω.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Πριν από κάποια χρόνια στην Πάρο,είχαμε νοικιάσει δωμάτια και το διπλανό από εμάς το είχαν Γερμανοί που μιλούσαν ελληνικά γιατί έρχονται χρόνια στο νησί και μαζί τους είχε έρθει μια απίστευτη γυναικάρα από Αυστρία μελαχροινή με γαλανά μάτια,βυζάρες και κορμί μοντέλου.Ακόμη την θυμάμαι και μου γίνεται ατσάλι

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
:bigdick:

Συνημμένα

• Mounaros.jpg
    Mounaros.jpg
    263,6 KB · Εμφανίσεις: 58

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Αχ παλιές εποχές παλιό καλό Μπουρνάζι επί 2000...Παλιο club Minima ελληνάδικο και βλέπω με φίλο 2 ξανθά κόλαση...Η μια κάτι μπούτια ψηλή,κάτι βύζους..Την έφαγα με τα μάτια,μιλήσαμε,ήπιαμε φασωθήκαμε και όταν της έστειλα την άλλη μέρα είπε ότι είχε πιει παραπάνω,ότι είχε χωρίσει πριν μέρες και δεν ήταν για καινούργια γνωριμία...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Χαλκιδική, 1998-99 , εγώ 10 ετών περίπου, με τους γονείς και οικογενειακούς φίλους σε μπαράκι στην άθυτο(κατ'άλλους άφυτο)Χαλκιδικής, εμείς χαλαρά σε τραπεζάκι, οι μεγάλοι μαζί και οι μικροί χώρια, δίπλα δίπλα βέβαια, απλά οι μεγάλοι λέγανε τα δικά τους, κιεγώ νάχω σταμπάρει μια ξανθιά μουνάρα, με μια μελαχρινή στο μπαράκι και να την κοιτάω επίμονα, ως μικρό παιδάκι που ήμουν...
Ανέκαθεν είχα αδυναμία στις ξανθιές, γούσταρα τη Ζωή Λάσκαρη σε όλα τα ελληνικά που είχα δει από μικρός και αυτή η τύπισσα στο μπαρ θα μου μείνει για πάντα, ως η κλασική ξανθιά μουνάρα Ελληνίδα(πριν εξελιχθούν σε ελλεεινίδες στη ζωή μου ως ενήλικος) που κάθεται στο μπαρ και την κάνουμε χάζι...Θυμάμαι ότι την κοιτούσα τόσο επίμονα που όλοι οι μεγάλοι με ρώταγαν τί κοιτούσα και εγώ τους είπα ότι κοιτούσα την ξανθιά κοπέλα στο μπαρ. Έπαιξαν φυσικά κάποια χαμόγελα όταν κατάλαβε και αυτή ότι εγώ είχα πάθει πλάκα και αμέσως  ο θείος μου, δε θα το ξεχάσω, καθότι μεγάλος κυνηγός,συνοδεύοντας βέβαια γκόμενα εκείνο το βράδυ, μου λέει για πλάκα "άντε, πάμε να της πεις ένα γεια", εγώ φυσικά χεσμένος, εννοείται ότι δεν  πλησίασα και  αρκέστηκα στο να τη χαιρετήσω όταν φεύγαμε, με το παιδικό στυλάκι , κουνώντας το χέρι όπως χαιρετάνε τα πιτσιρίκια μέσα από τα αμάξια.
Το βλέμμα της τύπισσας του τύπου "χαχα, ένα πιτσιρίκι με κοζάρει", είναι το ίδιο που εισπράττω ακόμα και τώρα όταν κεντράρω στο στόχο πριν πάω να μιλήσω σε μια γκόμενα, ή οι γκόμενες όντως παίζουν με εμάς (ανεξαρτήτου ηλικίας)  ή εγώ παίρνω πάντα το ίδιο παιδικό βλέμμα όταν εντυπωσιάζομαι από μια γκόμενα(αν και πλέον έχω το θάρρος να πάω και να της μιλήσω).Ή όσον αφορά εμένα ισχύουν και τα δύο.
Η εικόνα της ξανθιάς στο μπαρ, αν και δε θυμάμαι λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά της, αντιπροσωπεύει την κλασική έννοια της μουνάρας και μαυτήν την έννοια, ήταν και η πρώτη μουνάρα που με εντυπωσίασε στη ζωή μου και διεμόρφωσε το γλεντοκόπο.
Καλά γλέντια,

Γλεντοκόπος

Υστερόγραφο Σημείωμα:10 χρόνια αργότερα, μέσα σε ένα πούλμαν με άλλα παόκια,στο δρόμο για τούμπα , το σύνθημα που φωνάξαμε , όταν είδαμε δύο μωρά στο δρόμο, "φέρτε την ξανθιά για πισωκολλητά και η μελαχρινή, θα γαμηθεί κιαυτή,ξανθό ,μπουμπούκι, κάνε μας τσιμπούκι" , με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πλέον είχε έλθει  το πλήρωμα του χρόνου για ναρχίσω να γλεντάω.
Ωραια ιστορια φιλε

Η πιο ωραια γυναικα που ειδα ηταν σε κατι διακοπες με την τοτε γκομενα μου

Ηταν σε μια γεφυρα καπου στην Κρητη

Η κοπελα μου δεν ηταν μαζι οταν την ειδα

Μια αληθινη γοργονα...

Γαλανοματα καστανη με υπεροχα ποδια λεπτη μεση δαχτυλιδι...κατι στηθη εφηβικα και περιφανα μεσα απο το γαλαζιο μαγιο στηθοδεσμο της...

Μου ειπε οτι σπουδαζει δημοσιογραφια και της ειπα να μου παρει συνεντευξη

Και μ απαντησε πως παιρνει μονο απο σταρς συνεντευξη

Ε της λεω τοτε να παρω εγω απο σενα που εισαι αστερι

Μου λεει εχω σχεση

Της λεω κι εγω

Εισαι να τους παρατησουμε και να σμιξουμε μαζι;

Και μου λεει

Ο δικος μου ανδρας δεν ειναι σαν και σενα καφρος να θελει να αφησει την κοπελα του για μια αλλη

Ε κι εκει μερικες στιγμες μετα εσκασε μυτη ο τυπος ενας μικροκαμωμενος συμπαθης χαρακτηρας

Κι εληξε το σκηνικο

Γυρισα κι εγω πισω στη μετρια γκομενα μου

Κι ολα καλα

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Πριν από 15 χρόνια , Ρώμη οδηγώ και μας κάνει σήμα η τροχονόμος να σταματήσουμε για να περάσει κάτι επείγον. Καλοκαίρι μελαχρινό αστέρι γύρω στα 40 με πρόσωπο αγγέλου από πίνακα Ιταλικού μεσαίωνα. Χάζεψα και άκουσα κόρνες για να ξεκινήσω πάλι.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ας αναφέρω κι εγώ μια προσωπική μου εμπειρία λοιπόν.
Αν και το "ever" όπως αναφέρει ο τίτλος του νήματος είναι σχετικό & υποκειμενικό!
Οφείλω να ομολογήσω πως σε καθημερινή βάση πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει όμορφα θηλυκά οπότε είναι τόσες πολλές οι "αμαρτίες" που δύσκολα μπορεί να κάνεις ταμείο!
Αλλά μια περίπτωση που δύσκολα θα ξεχάσω ήταν μια κοπέλα μελαχρινή, με ματάρες, κορμάρα κι ένα χαμόγελο όλο ναζί, πραγματικά "οπτασία" στα Hondos την τράκαρα εκεί με τα γυναικεία αρώματα κτλ. πριν λίγα έτη.
  :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στο μικρολιμανο, το 2006 καλοκαιρι
Σε διπλανο τραπεζι 2 κουκλες απο αλλες πλανητη, ειδικα αυτη που ειχε προσωπο προς τα εμενα.
Πριν καν προλαβω να συνελθω και να συνεννοηθουμε με τον φιλο να την πεσουμε, ηρθε μπουκαλι κρασι κερασμενο απο ατομα που δουλευαν στο μαγαζι και επεσαν απο πανω τους σαν τις μυγες

Αυτο που ηταν επισης εντυπωσιακο της ηταν οτι ηταν απιστευτα ηρεμη, σχεδον σαν αγαλμα, εβγαζε κατι θεικο απλα και μονο που την κοιτουσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom