Σήμερα πήγα για μια δουλειά σε τροχαία του δήμου αθηναίων και σκάει μύτη μια αστυνομικίνα που την παντρευόμουν για πλάκα!!! Μου μιλούσε για τα χαρτιά που ρώτησα και την χάζευα μέσα στα μάτια! Το καλό είναι ότι θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα, θα έχω έτοιμες καμια 10αρια απορίες για να καθήσω περισσότερο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 376
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Καλο ειναι να βολταρεις και να βλέπεις που κάθονται
Και Ψυρη ειναι καλά τελευταια
Βολταρω αλλα τις βλεπω να γυρνανε στα μαγαζια. Δυο βδομαδες τωρα δεν ειχα καμια επιτυχια προσεγγισης. Γι' αυτο σκεφτηκα να κατσω σε καποια καφετερια και να περιμενω σαν την αραχνη.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Βολταρω αλλα τις βλεπω να γυρνανε στα μαγαζια. Δυο βδομαδες τωρα δεν ειχα καμια επιτυχια προσεγγισης. Γι' αυτο σκεφτηκα να κατσω σε καποια καφετερια και να περιμενω σαν την αραχνη.
για περιεγραψε λιγο πως κανεις πεσιμο στις τουριστριες στο κεντρο
σευχαριστω
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
για περιεγραψε λιγο πως κανεις πεσιμο στις τουριστριες στο κεντρο
σευχαριστω
Πρεπει να βρεθεις διπλα τους χωρις να σε προσεξουν να ερχεσαι. Μετα τους λες χαι. Και πιανεις την κουβεντα. Αν δεις ανταποκριση συστηνεσαι δινεις το χερι. Λες κανα αστειο. Πρεπει να ξοδεψεις κανα 10λεπτο για να σε εμπιστευτουν και μετα τις πηγαινεις για αλκοολ.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Πρεπει να βρεθεις διπλα τους χωρις να σε προσεξουν να ερχεσαι. Μετα τους λες χαι. Και πιανεις την κουβεντα. Αν δεις ανταποκριση συστηνεσαι δινεις το χερι. Λες κανα αστειο. Πρεπει να ξοδεψεις κανα 10λεπτο για να σε εμπιστευτουν και μετα τις πηγαινεις για αλκοολ.
ama δεν δεις ανταποκριση τι κανεις?
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Τον πιο μούναρο ever τον είχα δει στη Φυλής(;!) αρχές δεκατείας 1990. Την περιγράφω σε μια Ερωτική Ιστορία που δημοσίευσα στο φόρουμ,
]
Ο συναγωνιστής obiwan διαβάζοντας την περιγραφή (είναι ακριβής) μου είπε πως τη θυμόταν κι εκείνος την έλεγαν Νάντια! Τι βρίσκει κανείς στο bou...
]
Ο συναγωνιστής obiwan διαβάζοντας την περιγραφή (είναι ακριβής) μου είπε πως τη θυμόταν κι εκείνος την έλεγαν Νάντια! Τι βρίσκει κανείς στο bou...
Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
πεφτει σεξ στο γκαζι ?
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Με διασκεδάζει φοβερά η τύπισα.
σου την πασάρει ο φίλος σου ?
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.826
- Πόντοι
- 6.265
1999 ...
Club ENVY , Κηφισιά.
Κυριακή απόγευμα , μάρτιος.
Ατμόσφαιρα club , από τις ... 15.00 ...
Από εκείνη την ώρα έπινα και ήταν κάπου 20.30 ...
Ήμουν σουρωμένος, αλλά και νηφάλιος , θα είχα κάνει ακριβώς τα ίδια.
Βλέπω μία Θεάρα, στην άλλη άκρη του μαγαζιού.
Είχε μεγάλη παρέα, αλλά δεν είχε γκόμενο.
Κλασσική αρχαιοελληνική φάτσα καλλονής, ανάστημα χαλαρά 1,85 , φλάτ παππούτσια.
Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο όμορφη , που αν δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ, δεν θα μπορούσα να γεράσω φυσιολογικά στη ζωή μου. Θα είχα τύψεις και θα είχα πάντα την απορία , ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑ. Πιθανόν οι τύψεις και η απορία έτσι και δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ , να με οδηγούσαν στην αυτοκτονία , κάποια στιγμή αδυναμίας, που θα καθάριζα κάποιο από τα κυνηγετικά όπλα , της νεοσυσταθείσας (μικρής τότε) συλλογής μου.Λεβέντες στη δική μου παρέα και κολλητοί (ακόμη και σήμερα) , μου είπαν ότι ήταν αδύνατον να κάνω κάτι.
Επισήμανα ότι το να κάνω κάτι ήταν απολύτως εφικτό , το θετικό αποτέλεσμα ίσως να ήταν αδύνατον.
Από κοπέλα του προσωπικού , χωρίς καμία δυσκολία λόγω .... ύψους του λογαρισαμού που είχε κάνει η παρέα μου, έμαθα το μικρό της , το οποίο ήταν "εύη" .
Γεμίζω λοιπόν το ποτήρι μου και πάω. Τη χαιρέτισα με το όνομά της και παραξενεύτηκε που το ήξερα (λογικό , αφού το έμαθα με ... απάτη).Φιληθήκαμε και σταυρωτά socially που λένε οι αμερικάνοι. Είχα πάρει το μπλαζέ μου ύφος και ξέροντας ότι με πρόσεχε, γιατί της είχα τραβήξει την προσοχή , κατάφερα να μην κοιτάζω το κορμί της (όρθιο χιλιόμετρο) αλλά να την κοιτάζω πότε κλεφτά στα μάτια και πότε στο υπερπέραν για να φαίνομαι μπλαζέ.
Αμέσως μετά, με εμφανή μεγάλη περιέργεια, με ρώτησε από ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.
Της είπα ότι δεν θυμάμαι , αλλά έχουμε ... ξαναβρεθεί (@@) , κάτι που αποδεικνύεται από το ότι ξέρω πως τη λένε και της είπα ότι θα ήθελα να της ζητήσω να βγει μαζί μου για καφέ κάποια στιγμή , οπότε θα ήθελα το κινητό της!
Τυπάς στην παρέα της, που άκουσε την ... πρόταση ... με κοίταξε με ένα ύφος ανάμικτου θαυμασμού , μίσους και απορίας , που έλεγε "εμείς τη γλείφουμε 5 χρόνια ρε μαλάκα, είναι στην παρέα μας και δεν την έχουμε βγάλει έξω μόνη μαζί μας και έρχεσαι εσύ άγνωστος από το πουθενά και θέλεις να τη φας με μία ρε παλιοαρχίδι ; Σάλτα γαμήσου."
...
Γέλασε και μου είπε ... ότι δεν μου το δίνει , να της δώσω εγώ το δικό μου ...
Είχα ήδη μάθει κάποια βασικά και κατάλαβα ότι η προσπάθειά μου, πήρε τα @@ μου , οπότε της είπα "πλάκα κάνεις ; αν ενδιαφερόσουν , θα μου έδινες εσύ το τηλέφωνό σου, δεν ενδιαφέρεσαι , οπότε ακόμη κι αν σου δώσω το δικό μου, δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ"
Ήμουν σίγουρος για αυτό. Επέμεινε ...
(Αυτό που δεν σκέφτηκα τότε, ήταν ότι ίσως να ήθελε να μάθει τι σκατά τύπος ήταν αυτός που είχε τέτοιο θράσσος, χωρίς άλλο ενδιαφέρον).
Παρόλο που ήξερα ότι είχα χάσει , εκείνη τη στιγμή , τη σκανάρισμα για ένα ελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου ολόκληρη και λέω μέσα μου , δεν γαμιέται , για να μην αναρωτιέσαι στα γεράματα , μπας και υπήρχε έστω και μία στο τρις να πάρει , δώσε το γαμημένο τηλέφωνο , να είσαι 100% ότι έπαιξεις και έχασες.
Οπότε ... έδωσα το τηλέφωνο ! Το ακόμη πιο περίεργο , ήταν ότι επέμεινε να γράψει και το επώνυμό μου ! Και ... φαινόταν να γράφει το τηλέφωνο ...
Δεν κέρδισα σίγουρα τη γκόμενα, κέρδισα το στοίχημα με τους φίλους, που πλήρωσαν και το δικό μου μερίδιο στο λογαριασμό !!!!
[size=7pt](εκείνο το νούμερο κινητού το κρατάω ακόμη από το 1999).[/size]
Aυτες οι ιστοριες του λακη πρεπει να γυριστουν σε σειρα
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
αμα ειναι το ιδιο μπορει να κανει καμια εμφανιση απο το πουθενα! το ενβυ που ηταν?1999 ...
Club ENVY , Κηφισιά.
Κυριακή απόγευμα , μάρτιος.
Ατμόσφαιρα club , από τις ... 15.00 ...
Από εκείνη την ώρα έπινα και ήταν κάπου 20.30 ...
Ήμουν σουρωμένος, αλλά και νηφάλιος , θα είχα κάνει ακριβώς τα ίδια.
Βλέπω μία Θεάρα, στην άλλη άκρη του μαγαζιού.
Είχε μεγάλη παρέα, αλλά δεν είχε γκόμενο.
Κλασσική αρχαιοελληνική φάτσα καλλονής, ανάστημα χαλαρά 1,85 , φλάτ παππούτσια.
Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο όμορφη , που αν δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ, δεν θα μπορούσα να γεράσω φυσιολογικά στη ζωή μου. Θα είχα τύψεις και θα είχα πάντα την απορία , ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑ. Πιθανόν οι τύψεις και η απορία έτσι και δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ , να με οδηγούσαν στην αυτοκτονία , κάποια στιγμή αδυναμίας, που θα καθάριζα κάποιο από τα κυνηγετικά όπλα , της νεοσυσταθείσας (μικρής τότε) συλλογής μου.Λεβέντες στη δική μου παρέα και κολλητοί (ακόμη και σήμερα) , μου είπαν ότι ήταν αδύνατον να κάνω κάτι.
Επισήμανα ότι το να κάνω κάτι ήταν απολύτως εφικτό , το θετικό αποτέλεσμα ίσως να ήταν αδύνατον.
Από κοπέλα του προσωπικού , χωρίς καμία δυσκολία λόγω .... ύψους του λογαρισαμού που είχε κάνει η παρέα μου, έμαθα το μικρό της , το οποίο ήταν "εύη" .
Γεμίζω λοιπόν το ποτήρι μου και πάω. Τη χαιρέτισα με το όνομά της και παραξενεύτηκε που το ήξερα (λογικό , αφού το έμαθα με ... απάτη).Φιληθήκαμε και σταυρωτά socially που λένε οι αμερικάνοι. Είχα πάρει το μπλαζέ μου ύφος και ξέροντας ότι με πρόσεχε, γιατί της είχα τραβήξει την προσοχή , κατάφερα να μην κοιτάζω το κορμί της (όρθιο χιλιόμετρο) αλλά να την κοιτάζω πότε κλεφτά στα μάτια και πότε στο υπερπέραν για να φαίνομαι μπλαζέ.
Αμέσως μετά, με εμφανή μεγάλη περιέργεια, με ρώτησε από ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.
Της είπα ότι δεν θυμάμαι , αλλά έχουμε ... ξαναβρεθεί (@@) , κάτι που αποδεικνύεται από το ότι ξέρω πως τη λένε και της είπα ότι θα ήθελα να της ζητήσω να βγει μαζί μου για καφέ κάποια στιγμή , οπότε θα ήθελα το κινητό της!
Τυπάς στην παρέα της, που άκουσε την ... πρόταση ... με κοίταξε με ένα ύφος ανάμικτου θαυμασμού , μίσους και απορίας , που έλεγε "εμείς τη γλείφουμε 5 χρόνια ρε μαλάκα, είναι στην παρέα μας και δεν την έχουμε βγάλει έξω μόνη μαζί μας και έρχεσαι εσύ άγνωστος από το πουθενά και θέλεις να τη φας με μία ρε παλιοαρχίδι ; Σάλτα γαμήσου."
...
Γέλασε και μου είπε ... ότι δεν μου το δίνει , να της δώσω εγώ το δικό μου ...
Είχα ήδη μάθει κάποια βασικά και κατάλαβα ότι η προσπάθειά μου, πήρε τα @@ μου , οπότε της είπα "πλάκα κάνεις ; αν ενδιαφερόσουν , θα μου έδινες εσύ το τηλέφωνό σου, δεν ενδιαφέρεσαι , οπότε ακόμη κι αν σου δώσω το δικό μου, δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ"
Ήμουν σίγουρος για αυτό. Επέμεινε ...
(Αυτό που δεν σκέφτηκα τότε, ήταν ότι ίσως να ήθελε να μάθει τι σκατά τύπος ήταν αυτός που είχε τέτοιο θράσσος, χωρίς άλλο ενδιαφέρον).
Παρόλο που ήξερα ότι είχα χάσει , εκείνη τη στιγμή , τη σκανάρισμα για ένα ελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου ολόκληρη και λέω μέσα μου , δεν γαμιέται , για να μην αναρωτιέσαι στα γεράματα , μπας και υπήρχε έστω και μία στο τρις να πάρει , δώσε το γαμημένο τηλέφωνο , να είσαι 100% ότι έπαιξεις και έχασες.
Οπότε ... έδωσα το τηλέφωνο ! Το ακόμη πιο περίεργο , ήταν ότι επέμεινε να γράψει και το επώνυμό μου ! Και ... φαινόταν να γράφει το τηλέφωνο ...
Δεν κέρδισα σίγουρα τη γκόμενα, κέρδισα το στοίχημα με τους φίλους, που πλήρωσαν και το δικό μου μερίδιο στο λογαριασμό !!!!
[size=7pt](εκείνο το νούμερο κινητού το κρατάω ακόμη από το 1999).[/size]
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε οι ιστοριες για αγριους του λαλακη με ιντριγκαρουν πιο πολυ κι απο τις ιστοριες του ντοπα με τα αποτυχημενα πεσιματα και τα ξεφτιλικια στο γκαζι :SAυτες οι ιστοριες του λακη πρεπει να γυριστουν σε σειρα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ama δεν δεις ανταποκριση τι κανεις?
γινεσαι δρακος..............
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
γινεσαι δρακος..............
ama σου ελεγε τουριστρια οτι βρωμας σαν ελληνας τι θα εκανες?
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
τυπε οι ιστοριες για αγριους του λαλακη
Τι εννοείς με το ιστορίες για αγρίους τύπε ;
Ότι είμαι άγριος εγώ και δεν είμαι καμία λουλού σαν κάτι ΔΑΠίτες,
που τα βράδια του αυγούστου, ρίχνουν ένα πουλοβεράκι στους ώμους (ροζ συνήθως)
γιατί μπορεί να βάλει ... ψύχρα, είναι γεγονός.
Αλλά μάλλον δεν εννοείς αυτό ...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
δεν είμαι καμία λουλού
Δηλαδή εσύ τι χρώμα ρίχνεις?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τι εννοείς με το ιστορίες για αγρίους τύπε ;
Ότι είμαι άγριος εγώ και δεν είμαι καμία λουλού σαν κάτι ΔΑΠίτες,
γιατί μπορεί να βάλει ... ψύχρα, είναι γεγονός.
Αλλά μάλλον δεν εννοείς αυτό ...
ειχες δειρει κανεναν δαπιτη στην οδοντιατρικη?
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Δηλαδή εσύ τι χρώμα ρίχνεις?
Προσπαθείτε να γίνετε χιουμορίστας ;
Είστε άνω των 22 ;
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
ειχες δειρει κανεναν δαπιτη στην οδοντιατρικη?
ΔΑΠίτη όχι.
Έναν ΟΣΕδίτη θα είχα δείρει , αλλά με κράτησαν ...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Είστε άνω των 22 ;
Είμαι άνω των 2,2.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ΔΑΠίτη όχι.
Έναν ΟΣΕδίτη θα είχα δείρει , αλλά με κράτησαν ...
sthn εξεταστικη ποσα μαθηματα περναγες?