Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.912
Πόντοι
1.756
Το 2011 στην Πολιτεια... Τραγουδουσε ο Μαζωνακης και ημουν στο πρωτο τραπεζι γωνια δεξια...Ειχα παει με το φαν κλαμπ και ειχαμε τραπεζι "κουτρα" με μπουκαλια κερασμενα απο τον ιδιο τον Μαζωνακη... καποια στιγμη γυρναω να κοιταξω προς τα πισω και βλεπω το απιστευτο... Μια απιστευτη γυναικαρα μελαχρινη,μαυρισμενη,με πρασινα ματια,απιστευτες καμπυλες,και ενα εκφυλο προσωπο... Εχω φαει το κολημα της ζωης μου... και εχω σκαλωσει να την κοιταω κανα διλεπτο με ανοιχτο το στομα...το καταλαβε και μου χαμογελασε.... μου κοπηκαν τα γονατα...Παντως εφυγε πριν τελειωσει το προγραμμα ο Μαζω...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
1999 ...

Club ENVY , Κηφισιά.
Κυριακή απόγευμα , μάρτιος.
Ατμόσφαιρα club , από τις ... 15.00 ...
Από εκείνη την ώρα έπινα και ήταν κάπου 20.30 ...

Ήμουν σουρωμένος, αλλά και νηφάλιος , θα είχα κάνει ακριβώς τα ίδια.
Βλέπω μία Θεάρα, στην άλλη άκρη του μαγαζιού.
Είχε μεγάλη παρέα, αλλά δεν είχε γκόμενο.
Κλασσική αρχαιοελληνική φάτσα καλλονής, ανάστημα χαλαρά 1,85 , φλάτ παππούτσια.

Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο όμορφη , που αν δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ, δεν θα μπορούσα να γεράσω φυσιολογικά στη ζωή μου. Θα είχα τύψεις και θα είχα πάντα την απορία , ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑ. Πιθανόν οι τύψεις και η απορία έτσι και δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ , να με οδηγούσαν στην αυτοκτονία , κάποια στιγμή αδυναμίας, που θα καθάριζα κάποιο από τα κυνηγετικά όπλα , της νεοσυσταθείσας (μικρής τότε) συλλογής μου.Λεβέντες στη δική μου παρέα και κολλητοί (ακόμη και σήμερα) , μου είπαν ότι ήταν αδύνατον να κάνω κάτι.
Επισήμανα ότι το να κάνω κάτι ήταν απολύτως εφικτό , το θετικό αποτέλεσμα ίσως να ήταν αδύνατον.

Από κοπέλα του προσωπικού , χωρίς καμία δυσκολία λόγω .... ύψους του λογαρισαμού που είχε κάνει η παρέα μου,  έμαθα το μικρό της , το οποίο ήταν "εύη" .
Γεμίζω λοιπόν το ποτήρι μου και πάω. Τη χαιρέτισα με το όνομά της και παραξενεύτηκε που το ήξερα (λογικό , αφού το έμαθα με ... απάτη).Φιληθήκαμε και σταυρωτά socially που λένε οι αμερικάνοι. Είχα πάρει το μπλαζέ μου ύφος και ξέροντας ότι με πρόσεχε, γιατί της είχα τραβήξει την προσοχή , κατάφερα να μην κοιτάζω το κορμί της (όρθιο χιλιόμετρο) αλλά να την κοιτάζω πότε κλεφτά στα μάτια και πότε στο υπερπέραν για να φαίνομαι μπλαζέ.

Αμέσως μετά, με εμφανή μεγάλη περιέργεια, με ρώτησε από ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.
Της είπα ότι δεν θυμάμαι , αλλά έχουμε ... ξαναβρεθεί (@@) , κάτι που αποδεικνύεται από το ότι ξέρω πως τη λένε και της είπα ότι θα ήθελα να της ζητήσω να βγει μαζί μου για καφέ κάποια στιγμή , οπότε θα ήθελα το κινητό της!

Τυπάς στην παρέα της, που άκουσε την ... πρόταση ... με κοίταξε με ένα ύφος ανάμικτου θαυμασμού , μίσους και απορίας , που έλεγε "εμείς τη γλείφουμε 5 χρόνια ρε μαλάκα, είναι στην παρέα μας και δεν την έχουμε βγάλει έξω μόνη μαζί μας και έρχεσαι εσύ άγνωστος από το πουθενά και θέλεις να τη φας με μία ρε παλιοαρχίδι ; Σάλτα γαμήσου."
...

Γέλασε και μου είπε ... ότι δεν μου το δίνει , να της δώσω εγώ το δικό μου ...

Είχα ήδη μάθει κάποια βασικά και κατάλαβα ότι η προσπάθειά μου, πήρε τα @@ μου , οπότε της είπα "πλάκα κάνεις ; αν ενδιαφερόσουν , θα μου έδινες εσύ το τηλέφωνό σου, δεν ενδιαφέρεσαι , οπότε ακόμη κι αν σου δώσω το δικό μου, δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ"

Ήμουν σίγουρος για αυτό. Επέμεινε ...

(Αυτό που δεν σκέφτηκα τότε, ήταν ότι ίσως να ήθελε να μάθει τι σκατά τύπος ήταν αυτός που είχε τέτοιο θράσσος, χωρίς άλλο ενδιαφέρον).

Παρόλο που ήξερα ότι είχα χάσει , εκείνη τη στιγμή , τη σκανάρισμα για ένα ελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου ολόκληρη και λέω μέσα μου , δεν γαμιέται , για να μην αναρωτιέσαι στα γεράματα , μπας και υπήρχε έστω και μία στο τρις να πάρει , δώσε το γαμημένο τηλέφωνο  , να είσαι 100% ότι έπαιξεις και έχασες.

Οπότε ... έδωσα το τηλέφωνο ! Το ακόμη πιο περίεργο , ήταν ότι επέμεινε να γράψει και το επώνυμό μου ! Και ... φαινόταν να γράφει το τηλέφωνο ...

Δεν κέρδισα σίγουρα τη γκόμενα, κέρδισα το στοίχημα με τους φίλους, που πλήρωσαν και το δικό μου μερίδιο στο λογαριασμό !!!!

[size=7pt](εκείνο το νούμερο κινητού το κρατάω ακόμη από το 1999).[/size]

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αρα χυλοπιτα εφαγες λακη οπως τρωω εγω στο γκαζι κ στεναχωριεμαι μετα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αρα χυλοπιτα εφαγες λακη οπως τρωω εγω στο γκαζι κ στεναχωριεμαι μετα

Σαφέστατα.

Αλλα έπρεπε να τη φάω.
Δεν γινόταν αλλιώς.

Απλά στο γκάζι , δεν νομίζω ότι βλέπεις τώρα τέτοιες γκόμενες.
Κυρίως σιχάματα λιγδιάρες βλέπεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
1999 ...

Club ENVY , Κηφισιά.
Κυριακή απόγευμα , μάρτιος.
Ατμόσφαιρα club , από τις ... 15.00 ...
Από εκείνη την ώρα έπινα και ήταν κάπου 20.30 ...

Ήμουν σουρωμένος, αλλά και νηφάλιος , θα είχα κάνει ακριβώς τα ίδια.
Βλέπω μία Θεάρα, στην άλλη άκρη του μαγαζιού.
Είχε μεγάλη παρέα, αλλά δεν είχε γκόμενο.
Κλασσική αρχαιοελληνική φάτσα καλλονής, ανάστημα χαλαρά 1,85 , φλάτ παππούτσια.

Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο όμορφη , που αν δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ, δεν θα μπορούσα να γεράσω φυσιολογικά στη ζωή μου. Θα είχα τύψεις και θα είχα πάντα την απορία , ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑ. Πιθανόν οι τύψεις και η απορία έτσι και δεν της την έπεφτα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΣΩΣ , να με οδηγούσαν στην αυτοκτονία , κάποια στιγμή αδυναμίας, που θα καθάριζα κάποιο από τα κυνηγετικά όπλα , της νεοσυσταθείσας (μικρής τότε) συλλογής μου.Λεβέντες στη δική μου παρέα και κολλητοί (ακόμη και σήμερα) , μου είπαν ότι ήταν αδύνατον να κάνω κάτι.
Επισήμανα ότι το να κάνω κάτι ήταν απολύτως εφικτό , το θετικό αποτέλεσμα ίσως να ήταν αδύνατον.

Από κοπέλα του προσωπικού , χωρίς καμία δυσκολία λόγω .... ύψους του λογαρισαμού που είχε κάνει η παρέα μου,  έμαθα το μικρό της , το οποίο ήταν "εύη" .
Γεμίζω λοιπόν το ποτήρι μου και πάω. Τη χαιρέτισα με το όνομά της και παραξενεύτηκε που το ήξερα (λογικό , αφού το έμαθα με ... απάτη).Φιληθήκαμε και σταυρωτά socially που λένε οι αμερικάνοι. Είχα πάρει το μπλαζέ μου ύφος και ξέροντας ότι με πρόσεχε, γιατί της είχα τραβήξει την προσοχή , κατάφερα να μην κοιτάζω το κορμί της (όρθιο χιλιόμετρο) αλλά να την κοιτάζω πότε κλεφτά στα μάτια και πότε στο υπερπέραν για να φαίνομαι μπλαζέ.

Αμέσως μετά, με εμφανή μεγάλη περιέργεια, με ρώτησε από ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.
Της είπα ότι δεν θυμάμαι , αλλά έχουμε ... ξαναβρεθεί (@@) , κάτι που αποδεικνύεται από το ότι ξέρω πως τη λένε και της είπα ότι θα ήθελα να της ζητήσω να βγει μαζί μου για καφέ κάποια στιγμή , οπότε θα ήθελα το κινητό της!

Τυπάς στην παρέα της, που άκουσε την ... πρόταση ... με κοίταξε με ένα ύφος ανάμικτου θαυμασμού , μίσους και απορίας , που έλεγε "εμείς τη γλείφουμε 5 χρόνια ρε μαλάκα, είναι στην παρέα μας και δεν την έχουμε βγάλει έξω μόνη μαζί μας και έρχεσαι εσύ άγνωστος από το πουθενά και θέλεις να τη φας με μία ρε παλιοαρχίδι ; Σάλτα γαμήσου."
...

Γέλασε και μου είπε ... ότι δεν μου το δίνει , να της δώσω εγώ το δικό μου ...

Είχα ήδη μάθει κάποια βασικά και κατάλαβα ότι η προσπάθειά μου, πήρε τα @@ μου , οπότε της είπα "πλάκα κάνεις ; αν ενδιαφερόσουν , θα μου έδινες εσύ το τηλέφωνό σου, δεν ενδιαφέρεσαι , οπότε ακόμη κι αν σου δώσω το δικό μου, δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ"

Ήμουν σίγουρος για αυτό. Επέμεινε ...

(Αυτό που δεν σκέφτηκα τότε, ήταν ότι ίσως να ήθελε να μάθει τι σκατά τύπος ήταν αυτός που είχε τέτοιο θράσσος, χωρίς άλλο ενδιαφέρον).

Παρόλο που ήξερα ότι είχα χάσει , εκείνη τη στιγμή , τη σκανάρισμα για ένα ελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου ολόκληρη και λέω μέσα μου , δεν γαμιέται , για να μην αναρωτιέσαι στα γεράματα , μπας και υπήρχε έστω και μία στο τρις να πάρει , δώσε το γαμημένο τηλέφωνο  , να είσαι 100% ότι έπαιξεις και έχασες.

Οπότε ... έδωσα το τηλέφωνο ! Το ακόμη πιο περίεργο , ήταν ότι επέμεινε να γράψει και το επώνυμό μου ! Και ... φαινόταν να γράφει το τηλέφωνο ...

Δεν κέρδισα σίγουρα τη γκόμενα, κέρδισα το στοίχημα με τους φίλους, που πλήρωσαν και το δικό μου μερίδιο στο λογαριασμό !!!!

[size=7pt](εκείνο το νούμερο κινητού το κρατάω ακόμη από το 1999).[/size]
Καταλαβαινεις οτι ειναι απιστευτα ρομαντικο οτι περιμενεις 17 χρονια να σου τηλεφωνησει?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Καταλαβαινεις οτι ειναι απιστευτα ρομαντικο οτι περιμενεις 17 χρονια να σου τηλεφωνησει?

Λες να περιμένω στα αλήθεια ρε τρόμπα ;

Απλά έχω και λογοτεχνική φύση !
Όταν αποσυρθώ σε εξωτικό νησί , μπορεί να γράφω μυθιστορήματα για
ρομαντικούς μπήχτες κρεμπιεδιάρηδες , σαν τον Ίαν Φλέμινγκ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Oταν λες "εχω τον ιδιο αριθμο 17 χρονια" ειναι ενας ρομαντικος υπαινιγμος.
Αλλιως γιατι το ανεφερες?

Ποιητική αδεία ...

Υπάρχουν ωραίες σκέψεις και ρομαντικές (από τη μία) και υπάρχει και η πραγματικότητα (από την άλλη).

Τα κοινά στοιχεία των δύο συνόλων , είναι το απόλυτο μηδέν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ποιητική αδεία ...

Υπάρχουν ωραίες σκέψεις και ρομαντικές (από τη μία) και υπάρχει και η πραγματικότητα (από την άλλη).

Τα κοινά στοιχεία των δύο συνόλων , είναι το απόλυτο μηδέν.
Σωστα.... :(

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Από την άλλη Άλεξ, πιστεύω ότι αν ήμουν σε εκείνη την ηλικία κληρονόμος κάποιου ζάμπλουτου,με το θράσσος που έχω , τέτοιες τύπες σαν εκείνο το ευάκι , θα τις ξεκώλιαζα κάθε μέρα και θα έφτυνα και άλλες τόσες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Από την άλλη Άλεξ, πιστεύω ότι αν ήμουν σε εκείνη την ηλικία κληρονόμος κάποιου ζάμπλουτου,με το θράσσος που έχω , τέτοιες τύπες σαν εκείνο το ευάκι , θα τις ξεκώλιαζα κάθε μέρα και θα έφτυνα και άλλες τόσες.
Ε καποιοι δεν πρεπει να πηδανε και τα ευάκια?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Oταν λες "εχω τον ιδιο αριθμο 17 χρονια" ειναι ενας ρομαντικος υπαινιγμος.
Αλλιως γιατι το ανεφερες?

γιατι ειναι ρομαντικος ο λακης που χεζει σε μνημεια βριζει πεθαμενους και λυση σε ολα ειναι ενα σμιθ εν γουενσον!!
εχεις δικιο

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
γιατι ειναι ρομαντικος ο λακης που χεζει σε μνημεια βριζει πεθαμενους και λυση σε ολα ειναι ενα σμιθ εν γουενσον!!
εχεις δικιο

Τύπε ήμουν πάντα πολύ μπροστά από την εποχή μου!

Από το 1995 , έκανα αυτό που θα κάνουν όλοι οι έλληνες,
μετά από άλλο ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Γαμούσα τις μάνες και τα σπίτια των αριστερών , παντού και πάντα
κάθε μέρα όλη μέρα και έχεζα στους τάφους των νεκρών τους.

Σε ένα χρόνο , όσοι έλληνες έχουν απομείνει , το ίδιο με εμένα θα είναι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
re λακη το 1995 θα ειχε θαμνο το εαυακι στο μουνι της απο κωλοτρυπα μεχρι αφαλο

τουλαχιστον τωρα το ξυριζουν τα κοριτσια στο γκαζι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.246
Πόντοι
1.686

Αν πας στην Αγία Πετρούπολη, θα βρεις

ωραιότερες από την Ε. , και προσιτές !

1578586_200x200.jpg

Η Ε. πριν 17 χρόνια ,είναι παλιάς τεχνολογίας !   :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
re λακη το 1995 θα ειχε θαμνο το εαυακι στο μουνι της απο κωλοτρυπα μεχρι αφαλο

τουλαχιστον τωρα το ξυριζουν τα κοριτσια στο γκαζι

Το 1999 το είδα, όχι το 1995.
Το 1995 το είπα για την ... αριστερά!

Οι γκόμενες αυτής της κλάσεως τύπε, είχαν και μανάδες με ξυρισμένο , το 1960.
Στο λέει ο Λάκης.Εγγύηση.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν πας στην Αγία Πετρούπολη, θα βρεις

ωραιότερες από την Ε. , και προσιτές !

1578586_200x200.jpg

Η Ε. πριν 17 χρόνια ,είναι παλιάς τεχνολογίας !   :2funny: :2funny:

Τέτοια κλάση ήταν τύπε.
Προσιτές τέτοιας κλάσης, δεν είναι ούτε στο Ιρκούτσκ, όχι στην Αγία Πετρούπολη.

Ξέρω λεφτά που έχει παντρευτεί μία κλασάτη ρωσίδα, από την αγία πετρούπολη
ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
(δεν έκανε ούτε στριπ , ούτε κονσομασιόν η γκόμενα).

Του κοστίζει όσο μία ... μενεγάκη.
Και δεν θέλει ρωσίδες ούτε για καθαρίστριες, γιατί είναι πουτάνες
(δική της δήλωση).

Τους βλέπω 1-2 φορές το χρόνο.
Με διασκεδάζει φοβερά η τύπισα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom