1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ πάντως την πέτυχα πρόσφατα ΤΥΧΑΙΑ στο BG. Μάλιστα κάτι έλεγε με έναν φίλο μου Ινδιάνο να πάνε μαζί Ζάκυνθο ή κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα πολλά, περαστικός τυχαία ήμουν, είπα μία καλησπέρα στον Ινδιάνο και έφυγα γρήγορα, οπότε και δεν συγκράτησα/κατάλαβα/έμαθα τι έγινε τελικά.
Ναι όντως περαστικοί είμασταν...
...καρφωνεσαι λεμεεεεεεεεεεεεε......BG ειπε ο ανθρωπος....οχι DD.....
ΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στριποφατσαααααααααααααα
ΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στριποφατσαααααααααααααα
τελικά, ποια είναι ρε παιδιά η Μόνα Λίζα που κάνει τόσο πάταγο!!!!
ρωτάω γιατί ήμουνα το Σάββατο Baby Gold και λέω μηπως ήταν εκεί και δεν την πρόσεξαφιλε μην δινεις σημασια καμια ψηλοκωλα θα ειναι με καλες αναλογιες που κανει φραπεδες σε κανενα στριπ δηλ οχι κατι σπουδαιο χαχαχαχχχαχαχαχαχ
ρωτάω γιατί ήμουνα το Σάββατο Baby Gold και λέω μηπως ήταν εκεί και δεν την πρόσεξα
σίγουρα ήταν το Σάββατο Baby Gold?είχε λίγες κοπέλες ούτε οι μισέςMona Lisa (ex-Lolita), ψηλή, κορμάρα, συνήθως φοράει τζην σορτσάκι σκισμένο,
Carlos δεν μπορεί να μην την πρόσεξες.
Mona Lisa (ex-Lolita), ψηλή, κορμάρα, συνήθως φοράει τζην σορτσάκι σκισμένο,
Carlos δεν μπορεί να μην την πρόσεξες.
σίγουρα ήταν το Σάββατο Baby Gold?είχε λίγες κοπέλες ούτε οι μισές
δια να σου πω εχεις προσεξει οτι στο δεξι της αιδιοχειλο εχει μια μικρη ελια δεν μπορει θα την εχεις χαιδεψει πολλες φορες!!!!!!!!!!!!!!
ρωτάω γιατί ήμουνα το Σάββατο Baby Gold και λέω μηπως ήταν εκεί και δεν την πρόσεξα
α λέω και εγώ, γιατί αν είναι θα την πρόσεχαΓια Σάββατο και γενικά για αυτό το διάστημα δεν ξέρω γιατί σχεδίαζε διακοπές.
Προς Ιονιο μερια κιολας......"καποιος" την ειδε "τυχαια" παλι!
Εσύ μην μιλάς γιατί την «έφτυσες» την κοπέλα άκαρδε, ακούει το όνομα σου και πετάγεται σαν ελατήριο...