Νέα

Πού χάθηκε η Μαριάννα απ' το Φυλής 136;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν θες στείλε μου pm να μου πεις, από καθαρή περιέργεια θέλω να μάθω, ούτως ή άλλως έχουμε ξαναμιλήσει μαζί ;) Ε ρε τί τυχερό που ήταν το παιδί της που θήλαζε από τέτοιες βυζάρες...
:2funny: :2funny:
Για πολυ βυζογλυψιμο  :rockon:
Το καλυτερο βυζι που εχω δει σε μπουρδελο  :rockon:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Παίδες μήπως - λέω μήπως - επέστρεψε Ελλάδα αυτό το μωρό; Κανένα λαγωνικό να απαντήσει;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παίδες μήπως - λέω μήπως - επέστρεψε Ελλάδα αυτό το μωρό; Κανένα λαγωνικό να απαντήσει;
  :2funny:
Τυπε με τον καημο μειναμε  :2funny:
Μπα τιποτα,το Μαριαννακι μας αφησε απο Φυλης τουλαχιστον...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η ειναι σε κανενα ακυρο στουντιο

η εχει παει εξωτερικο  :)

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Παιδιά έχει μήπως βρει κάποιος το προφίλ της Μαριάννας στο facebook? Κάποιος από εσάς που έχετε πάει μαζί της και τη γνωρίζατε καλά προσωπικά;

asspussakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν ο φίλος που ξέρει κάποια πράγματα περισσότερα μιας και μιλούσε μαζί της και του έλεγε διάφορα, μπορεί να κάνει μία αναζήτηση στο google στα αγγλικά ή στα γερμανικά (αν έχει πάει Γερμανία και στήνει κώλο) μήπως βρει κάτι.

Μπορεί να  βρει κανείς απίστευτα πράγματα αν έχει συγκεκριμένα στοιχεία.....κι αν βρει κάτι ας δώσει πληροφορίες αν την έχει βρει εντός Ελλάδας ή Αθηνών και συνεχίζει να προσφέρει τα πλούσια ελέη της!  :fuck1: :tits:  

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
αν ο φίλος που ξέρει κάποια πράγματα περισσότερα μιας και μιλούσε μαζί της και του έλεγε διάφορα, μπορεί να κάνει μία αναζήτηση στο google στα αγγλικά ή στα γερμανικά (αν έχει πάει Γερμανία και στήνει κώλο) μήπως βρει κάτι.

Μπορεί να  βρει κανείς απίστευτα πράγματα αν έχει συγκεκριμένα στοιχεία.....κι αν βρει κάτι ας δώσει πληροφορίες αν την έχει βρει εντός Ελλάδας ή Αθηνών και συνεχίζει να προσφέρει τα πλούσια ελέη της!  :fuck1: :tits:  

Φίλε με την έλλειψη μωρών με τον ιδιαίτερο σωματότυπο της Μαριάννας (κορμάρα με τεράστια βυζιά) σε μπουρδέλα (άρα και χαμηλή τιμή) και ειδικά στη Φυλής την αναπολώ συνέχεια ειδικά όταν έχω αφραγκιές και θέλω να βρω κάτι σχετικό με οικονομικό αντίτιμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom