Νέα

Πού παίζουν δύο κοπέλες στην ίδια βάρδια σε μπουρδέλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Ο λαός απαιτεί να ξανανοίξει το φ.κ.κ. κέντρο ψυχαγωγιας και ανακούφισης στη φυλης95 και μυρών!
Ωραίο που κανουν τα υπολοιπα παρτουζοσπιτα, αλλά άλλη μαγεία ηταν εκει περα  :2funny: :2funny:

Μια φορα μας ειχαν κλειδωσει μαζι με καμια 20αριά πακιστανους και αλλους αλλοδαπούς και τις 2 εκδιδόμενες περιμενοντας κανα μισάωρο να τελειώσει το ντού από έξω. Δεν υπαρχει αυτο το γελιο που εριξα  :grin:

Πάντως θα σε στεναχωρήσω αλλά δε νομίζω να ξανανοίξει... Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα βρήκα αυτό

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άστα αυτα εσυ, εισαι υπόλογος!
Από σαββατο σε σαββατο το αναβαλεις τυπε?  :referee:

ακορεστε δασκαλε μου :boobies: :boobies:
εχεις δικιο...
και στον τζοκερχ(ξερει αυτος) ειμαι υπολογος
οχι μονο σε σενα  :headbang:
εμπλεξα
δεν λεω τιποτα αλλο... θα επανορθωσω
λιαν συντομως  ;)

Τύπε είχα καιρό να βγω για μπουρδελότσαρκα & γενικά σε μπουρδέλο έχω να πάω απ' το καλοκαίρι... Είχα ενδιαφερθεί & παλιότερα για παρτούζα αλλά σε studio. Για μπουρδέλα τα μόνα που ήξερα ήταν αυτά στη Φωκαίας & ο γνωστός πολυχώρος στη Φυλής 1 κτίσμα - 3 μπουρδέλα - 6 πουτάνες που όπως έμαθα σφραγίστηκε...

ναι ρε χαλαρα... τζαστ κιντιν  :boobies: :boobies: :boobies:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τύπε είχα καιρό να βγω για μπουρδελότσαρκα & γενικά σε μπουρδέλο έχω να πάω απ' το καλοκαίρι... Είχα ενδιαφερθεί & παλιότερα για παρτούζα αλλά σε studio. Για μπουρδέλα τα μόνα που ήξερα ήταν αυτά στη Φωκαίας & ο γνωστός πολυχώρος στη Φυλής 1 κτίσμα - 3 μπουρδέλα - 6 πουτάνες που όπως έμαθα σφραγίστηκε...
Εννοεις το Φυλης 95.

Οντως εχει σφραγιστει εδω και καιρο.

Και οι 6 κοπελες ομως που δουλευαν ζητημα να ζυγιζαν 150 κιλα, αθροισμα.

Υπερβολικα αδυνατες, καχεκτικες τολμω να πω, με κατα πολυ κατω του μεσου ορυ εμφανιση.

Οσο δε απο καθαριοτητα ?
ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ !!!!!.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παρτούζες προσφέρουν, αλλά χρόνο επιπλέον αφήνουν ή όταν περάσουν 5-7 λεπτά αρχίζει η μουρμούρα απο την τσατσά ή τον τσάτσο;
Μα τσατσά είναι μια απ'τις δυο εκ περιτροπής. Οπότε δε χρειάζεται να χτυπήσει πόρτα, την πιάνει απ'το μαλλί και φεύγει. :booty:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Εννοεις το Φυλης 95.

Οντως εχει σφραγιστει εδω και καιρο.

Και οι 6 κοπελες ομως που δουλευαν ζητημα να ζυγιζαν 150 κιλα, αθροισμα.

Υπερβολικα αδυνατες, καχεκτικες τολμω να πω, με κατα πολυ κατω του μεσου ορυ εμφανιση.

Οσο δε απο καθαριοτητα ?
ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ !!!!!.

Ναι, έτσι είχα ακούσει... Στο τσακ ήμουν να πάω γιατί μάθαινα ότι οι τύπισσες εκεί γαμιόντουσαν σαν να έχουν πάρει XTC αλλά & μόνο που άκουγα ότι από καθαριότητα ήταν χειρότερα κι από Μετάξι ξενέρωνα... Και δεν είμαι κι απ' αυτούς που είναι σιχασιάρηδες...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Συναγωνιστή είχε πάει εκεί; Εγώ είχα ακούσει ότι ο χώρος ήταν πρωταθλητής στη βρωμιά, χειρότερος κι από Μετάξι & γι' αυτό δεν το αποφάσιζα να πάω... Μέχρι που έμαθα ότι σφραγίστηκε :( Πάντως είχα μάθει κάτι τρελά σκηνικά, να δίνουν συναγωνιστές 80 ευρώ & να παίρνουν 4 πουτάνες ταυτόχρονα στο δωμάτιο & άλλα τέτοια κουλά :) Κι απ' ό,τι ξέρω άξιζε το όργιο, δεν ήταν μούφα από υπηρεσίες...
Ax mhn moy ta θυμίζεις  :'( :'(
Ητανε πολυ βρωμικα, αυτό θα πει αυθεντική καλτίλα  :dancing: :dancing: :dancing:

Εγω ηθελα να παρω ενα κοντουλι που ηταν πολυ προσχαρο αλλά συνεχισα την βολτα μου την βραδυά που ηταν εκει και δεν το ξαναπετυχα.
Μια απο τις καλες επισης τότε μια ξανθιά μιλφονα εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικη, αλλά μου πεφτει μεγαλη εμενα(γυρω στα 30-35).
Αυτη παντως κανει ακομα βραδυνες βαρδιες σε φυλης61 υπόγα και φυλη67 το κατω σε παρτουζα με διαφορες νεαρές!
Δεν ετυχε να γαμησω εκει τελικά  :huh: :huh: ,αλλά και το μονής ανεμοσκαλα που εχω τιμησει αρκετες φορες τα ιδια σκατα ειναι ο χωρος  :s&m_3:
Ειχε τοτε στο φυλης95 γυρω στις 6 κοπελες και σνεβοκατεβαιναν και άλλαζαν σπιτια, αναλογα ποιές ηθελε παρτουζα ο καθενας!

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Ax mhn moy ta θυμίζεις  :'( :'(
Ητανε πολυ βρωμικα, αυτό θα πει αυθεντική καλτίλα  :dancing: :dancing: :dancing:

Εγω ηθελα να παρω ενα κοντουλι που ηταν πολυ προσχαρο αλλά συνεχισα την βολτα μου την βραδυά που ηταν εκει και δεν το ξαναπετυχα.
Μια απο τις καλες επισης τότε μια ξανθιά μιλφονα εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικη, αλλά μου πεφτει μεγαλη εμενα(γυρω στα 30-35).
Αυτη παντως κανει ακομα βραδυνες βαρδιες σε φυλης61 υπόγα και φυλη67 το κατω σε παρτουζα με διαφορες νεαρές!
Δεν ετυχε να γαμησω εκει τελικά  :huh: :huh: ,αλλά και το μονής ανεμοσκαλα που εχω τιμησει αρκετες φορες τα ιδια σκατα ειναι ο χωρος  :s&m_3:
Ειχε τοτε στο φυλης95 γυρω στις 6 κοπελες και σνεβοκατεβαιναν και άλλαζαν σπιτια, αναλογα ποιές ηθελε παρτουζα ο καθενας!

Γιατί ρε μάγκα οι 30άρες σου πέφτουν μεγάλες;;; Όσο για το Μονής Προδρόμου είναι ακόμη απάλευτο από άποψης καθαριότητας; Σε ρωτάω γιατί εκεί παίζει παρτούζα & σκέφτομαι να πάω κάποια στιγμή... Βέβαια την περασμένη Πέμπτη που πέρασα ήταν μια μουνάρα πλην ξινή & μια χοντρή μπάζο...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γιατί ρε μάγκα οι 30άρες σου πέφτουν μεγάλες;;; Όσο για το Μονής Προδρόμου είναι ακόμη απάλευτο από άποψης καθαριότητας; Σε ρωτάω γιατί εκεί παίζει παρτούζα & σκέφτομαι να πάω κάποια στιγμή... Βέβαια την περασμένη Πέμπτη που πέρασα ήταν μια μουνάρα πλην ξινή & μια χοντρή μπάζο...
Den moy tairiazυν τα μιλφέιγ...
Δεν μπορω τα μπαγιατικα, μου αρεσει η φρεσκαδούρα  :dunno:
Δεν ξερω, εχω τρέλα για 18 έως το πολυ 25  :P

To monhς προδρόμου παλιά ηταν ετσι  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

img1002br.jpg

Μετα την ανακαινιση δεν εχω  :knockinb: :knockinb: :knockinb:, αν και πιστευω οτι μονο το σαλονι σουλουπώσανε...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Den moy tairiazυν τα μιλφέιγ...
Δεν μπορω τα μπαγιατικα, μου αρεσει η φρεσκαδούρα  :dunno:
Δεν ξερω, εχω τρέλα για 18 έως το πολυ 25  :P

To monhς προδρόμου παλιά ηταν ετσι  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

img1002br.jpg

Μετα την ανακαινιση δεν εχω  :knockinb: :knockinb: :knockinb:, αν και πιστευω οτι μονο το σαλονι σουλουπώσανε...

Ε εντάξει δεν είναι & τόσο τραγικό... Περίμενα πολύ χειρότερα. Το σεντόνι παλεύεται όπως το βλέπω...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ε εντάξει δεν είναι & τόσο τραγικό...
Αναλόγως με τί το συγκρινεις. Και το φυλης95 δεν νομιζω να ηταν χειροτερο. Αν πας πρωι και εισαι ο 1ος-2ος στο δωματιο, μια χαρα θα ειναι το σεντονι σιγουρα.

Στο μεταξι ειναι απάλευτα που που σε πολλά σπιτια εχει εξογκωματα στα σαπισμενα στρωματα και σου γαμανε τα γόνατα  :headbang: :headbang: , ΄πως κολοκυνθούς.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Αναλόγως με τί το συγκρινεις. Και το φυλης95 δεν νομιζω να ηταν χειροτερο. Αν πας πρωι και εισαι ο 1ος-2ος στο δωματιο, μια χαρα θα ειναι το σεντονι σιγουρα.

Στο μεταξι ειναι απάλευτα που που σε πολλά σπιτια εχει εξογκωματα στα σαπισμενα στρωματα και σου γαμανε τα γόνατα  :headbang: :headbang: , ΄πως κολοκυνθούς.

Γι' αυτό δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου εκεί... Άλλωστε δε χάνω & τίποτα...

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Πριν καμμιά βδομάδα είχα πάει απο τα μαγαζιά στην Λιοσίων και σε ένα είχε 2 πουτάνες. Λόγω οικονομκών δεν μπόρεσα να πάρω και τις 2 δυστυχώς. Ξέρει κανείς μπουρδέλα με 2 πουτάνες σε μεταμεσονύχτιες ώρες????!!!!

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπέρα σε όλους. Πριν καμμιά βδομάδα είχα πάει απο τα μαγαζιά στην Λιοσίων και σε ένα είχε 2 πουτάνες. Λόγω οικονομκών δεν μπόρεσα να πάρω και τις 2 δυστυχώς. Ξέρει κανείς μπουρδέλα με 2 πουτάνες σε μεταμεσονύχτιες ώρες????!!!!

στη φυλης το 92β,59,86,84 και στη φωκαιας στο 25 πανω εχει 2 κοριτσια

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
thanks για την άμεση ενημέρωση. Θα σας πω εντυπώσεις σύτνομα ελππίζω.

Επισκέπτης
Γι' αυτό δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου εκεί... Άλλωστε δε χάνω & τίποτα...
χανεις πολλα στα υπογεια ειναι η θεα!!
πολλες απο αυτες που χρυσοπληρονουν πολλοι τις γαμουσα(αμε) στο μεταξι, απλα εκει θελει προσοχη και υπομονη και τα αστερακια ειναι πολλα και καλα!!!

οσο για αυτον που ρωταει στην ιασωνος 44-46 στο φ59 στο φ22 στο μονης προδρομου (και στα 2) στο φ92 στο φ61 στο φωκ25πανω στο φωκ19 σε αυτα παιζει ΣΥΧΝΑ οχι παντα αλλα αρκετες φορες...
σε πολλα αλλα παιζει σπανια!!

αλλα καλο σκηνικο αν εχεις θαρος με την τσατσα ειναι να πας στην αλλαγη βαρδιας και να το προτινεις στην τσατσα και την κοπελα και αμα δενχτουν να το προτινεις σε αυτην που θα ερθει και αν το δεχτει και αυτη να το κανεις...
αυτο επαιζε πολυ στην κολοκυνθους 38 οταν ειχε τα ρουμανακια και στο κανονιζε ο τσατσος με το γκριζο μαλλι (οχι η πουσταρα ενας αλλος πιο γεματουλης)!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom