Νέα

Πού χάθηκε η Μαριάννα απ' το Φυλής 136;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές πέρασα σήμερα το απόγευμα απ' το Φυλής 136 με τρελές κάβλες για τη Μαριάννα αλλά έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα ότι η Μαριάννα δε δουλεύει πλέον εκεί! Η τσατσά μου είπε ότι ήταν να επιστρέψει λίγο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων απ' την πατρίδα της αλλά δεν επέστρεψε ποτέ & έκανε την εικασία ότι θα έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα... Απ' ό,τι κατάλαβα, όπως & να έχουν τα πράγματα στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι δεν πρόκειται να την ξαναδούμε... Ισχύει αυτό που μου είπε η τσατσά ή μήπως την πέτυχε κάποιος συναγωνιστής σε κάποιο άλλο σπιτάκι & απλά η τσατσά μου έλεγε μούφες για να δικαιολογήσει ότι η Μαριάννα έφυγε;

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά δε μου απάντησε κανείς έχει δει κανείς σας τη Μαριάννα σε άλλο μπουρδέλο ή ισχύουν αυτά που μου έλεγε η τσατσά ότι έμεινε στην πατρίδα της;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δωσε μια περιγραφη ...ρουμανα,κανονικου αναστηματος,αδυνατη,μικρο βυζι,μακρυ μαυρο μαλλι,δινει κωλο μηπως;

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
δωσε μια περιγραφη ...ρουμανα,κανονικου αναστηματος,αδυνατη,μικρο βυζι,μακρυ μαυρο μαλλι,δινει κωλο μηπως;

Φίλε μία είναι η Μαριάννα... Βουλγάρα πιπίνι με 4άρια γεμάτα φυσικά βυζιά, αδύνατη με πολύ καλό σώμα & tattoo πάνω απ' τον κώλο & σε ωμοπλάτη - αστράγαλο, μέτριο πρόσωπο, ό,τι πιο value for money υπήρχε από βυζοπούλες σε μπουρδέλο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Φίλε μία είναι η Μαριάννα... Βουλγάρα πιπίνι με 4άρια γεμάτα φυσικά βυζιά, αδύνατη με πολύ καλό σώμα & tattoo πάνω απ' τον κώλο & σε ωμοπλάτη - αστράγαλο, μέτριο πρόσωπο, ό,τι πιο value for money υπήρχε από βυζοπούλες σε μπουρδέλο.
αλλη ειναι αυτη.....γιατι εχουμε και δω μια μαριανα που δουλευε αθηνα προ διμηνου στην φυλης.....

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
αλλη ειναι αυτη.....γιατι εχουμε και δω μια μαριανα που δουλευε αθηνα προ διμηνου στην φυλης.....

Ναι ρε συ εγώ σου λέω για τη Μαριάννα του Φυλής 136, εκεί που είναι τα 4 μπουρδελάκια μαζεμένα απομονωμένα απ' το βασικό κορμό...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Κανένα νέο για την Μαριάννα???????

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
662
Πόντοι
86
Είναι η Μαριάννα που το καλοκαίρι του 2009 δούλευε στο Φυλής 80?

Επισκέπτης
Δύο πρόσφατες πηγές  (ιαματικές  ;) ) αναφέρουν οτι η Μαριάννα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Γερμανία.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Δύο πρόσφατες πηγές  (ιαματικές  ;) ) αναφέρουν οτι η Μαριάννα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Γερμανία.

Ρε μη μας το κάνεις αυτό, μπήκα όλο χαρά στο thread μόλις είδα ενημέρωση με την ελπίδα ότι θα έγραφε κάποιος ότι ξαναεμφανίστηκε το Μαριαννάκι στην πιάτσα και είδα να ανακοινώνεις στο post σου ότι το Μαριαννάκι δουλεύει στη βρωμογερμανία :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Είχε κακομάθει με τα εξτραδάκια μερικών και αφού αυτά κόπηκαν, πήγε να στήσει κώλο στην Γερμανία.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω που μιλαγα πολυ μαζι της μου ειχε πει οτι θα πηγαινε να δουλεψει Αγγλια επειδη δεν εβγαζε πολλα λεφτα εδω.Μου ειχε πει οτι μετα τα Χριστουγεννα θα παει Βουλγαρια να δει το παιδι της και μετα θα εφευγε για Αγγλια.Ισως οπως λεει παραπανω ο συναγωνιστης να την εστειλαν Γερμανια τελικα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Εγω που μιλαγα πολυ μαζι της μου ειχε πει οτι θα πηγαινε να δουλεψει Αγγλια επειδη δεν εβγαζε πολλα λεφτα εδω.Μου ειχε πει οτι μετα τα Χριστουγεννα θα παει Βουλγαρια να δει το παιδι της και μετα θα εφευγε για Αγγλια.Ισως οπως λεει παραπανω ο συναγωνιστης να την εστειλαν Γερμανια τελικα.

Κι αυτή είχε παιδί; Πάλι καλά που υπάρχουν τα προφυλακτικά γιατί τέτοια κάβλα που ήταν όχι παιδί, ολόκληρο νηπιακό σταθμό θα της είχαμε κάνει :knockinb: :knockinb: :knockinb:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κι αυτή είχε παιδί; Πάλι καλά που υπάρχουν τα προφυλακτικά γιατί τέτοια κάβλα που ήταν όχι παιδί, ολόκληρο νηπιακό σταθμό θα της είχαμε κάνει :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Ναι 2 χρονων,μου ειχε κανει και περιγραφη,ξερω και ολη τη φαση με τον πρωην ανδρα της.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Ναι 2 χρονων,μου ειχε κανει και περιγραφη,ξερω και ολη τη φαση με τον πρωην ανδρα της.

Αν θες στείλε μου pm να μου πεις, από καθαρή περιέργεια θέλω να μάθω, ούτως ή άλλως έχουμε ξαναμιλήσει μαζί ;) Ε ρε τί τυχερό που ήταν το παιδί της που θήλαζε από τέτοιες βυζάρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom