Νέα

Power plate: απάτη ή εύκολος τρόπος να κάνουμε ωραίο σώμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salzburg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
θα ηθελα να μαθω αν πραγματι μπορεις να κανεις μειωδες η γραμμωμενο σωμα με το μηχανημα αυτο.Οποιος συναδελφος εχει εμπειρια  ας διαφωτισει και εμας τους υπολοιπους.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μονο με το p.p. αποκλειετε!!!
βοηθαει αρκετα μαζι με βαρη και διατροφη!!

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η επαγγελματικη μου απασχοληση ειναι στο χωρο των καταστηματων με οργανα γυμναστικης,συμπληρωματα διατροφης κλπ. απο προσωπικη εμπειρια λοιπον αναφερω οτι το power plate ειναι πολυ της μοδας!αμερικανοφερτο οπως ολα,εχει μπει σε ολα τα γυμναστηρια και κοβει χρημα!15-20? τα 15 λεπτα!!!!πανακριβο αυτα που βλεπετε στα γυμναστηρια κοστιζουν 10.000? ,υπαρχουν και για το σπιτι καπου στα 1.000? αλλα δεν ειναι για σκληρη χρηση..Εγω παντως δεν τα συστηνω - ειμαι υπερ της ενεργητικης γυμναστικης οπως διαδρομο,πολυοργανα,ελλειπτικα κλπ -παροτι δεν εχει μεχρι σημερα ακουστει κατι αρνητικο για τα pp .... 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Nα σου πω εγώ που το κορόιδευα, παρατηρώ τη δικιά μου που κάνει εδώ και τρεις εβδομάδες στα σημεία που ενδιαφέρουν τις γυναίκες. Λοιπόν έχει σφίξει γλουτούς, κοιλιά και χέρια, αυτό αποδεδειγμένο. Απο εκεί και πέρα περίμενε να περάσει καιρός να σου πω.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στο  power  plate,  και  σε  όλα  τα  παρεμφερή  που  δονούν  τους  μύες  της  περιοχής  που  γυμνάζεις,  δεν  επιτρέπεται  να  κάνεις  πάνω  από  20  λεπτά  στην  κάθε  συνεδρία  και  μέρα παρά  μέρα, δεν  είναι  για  χόρταση.
Έχει  γίνει  μόδα  να  το  βάζουν  στα  γυμναστήρια,  είναι  ακριβό  στην  αγορά  του,  αλλά  για  αποτελέσματα  μόνο  σε  συνδυασμό  και  με  βάρη.

OP
OP
S

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
εχω παρει τηλεφωνο την powerplate στον περιστερι και μου ειπαν πως το μεγαλο οργανο που βλεπουμε και στα γυμναστηρια κοστιζει 10.000 το μικρο 3000 αλλα εχω δει και καποιο αλλο που πουλανε τα bodybuilding club  και κανει μολις 670 ευρω.
Εγω σκεφτομαι πως για ενα μηχανημα που αυτο που κανει ειναι να παραγει δονησεις τα 600 ευρω ειναι λογικη τιμη και οχι τα 10.000 .
Αρα γιατι να μην κανω την δουλεια μου και με αυτο τον 600
Εννοειται οτι θα το εχω για προσωπικη χρηση δηλ θα δουλευει λιγα λεπτα καθε μερα και οχι ολη μερα οπως στα γυμναστηρια.
Ποιοα ειναι η γνωμη σας για αυτο;

Φιλε flyeron θα περιμενω νεα σου.
Παντως και εγω η εντυπωση που εχω ειναι οτι ειναι πιο αποτελεσματικο για γυναικες που θελουν μικρη μυικη ενδυναμωση καθως και να καψουν καποια λιπακια.
Εγω που θελω να κανω μυικο ογκο , δηλαδη φουσκωτα δικεφαλα τρικεφαλα ωμους κτλ.. δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει το powerplate.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εχω παρει τηλεφωνο την powerplate στον περιστερι και μου ειπαν πως το μεγαλο οργανο που βλεπουμε και στα γυμναστηρια κοστιζει 10.000 το μικρο 3000 αλλα εχω δει και καποιο αλλο που πουλανε τα bodybuilding club  και κανει μολις 670 ευρω.
Εγω σκεφτομαι πως για ενα μηχανημα που αυτο που κανει ειναι να παραγει δονησεις τα 600 ευρω ειναι λογικη τιμη και οχι τα 10.000 .
Εννοειται οτι θα το εχω για προσωπικη χρηση δηλ θα δουλευει λιγα λεπτα καθε μερα και οχι ολη μερα οπως στα γυμναστηρια.

Παντως και εγω η εντυπωση που εχω ειναι οτι ειναι πιο αποτελεσματικο για γυναικες που θελουν μικρη μυικη ενδυναμωση καθως και να καψουν καποια λιπακια.
Εγω που θελω να κανω μυικο ογκο , δηλαδη φουσκωτα δικεφαλα τρικεφαλα ωμους κτλ.. δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει το powerplate.

Υποτίθεται  πως  βοηθάει στην  έκκριση  τεστοστερόνης  και  αυξητικής  ορμόνης  του  οργανισμού, και  συνεπώς  τη  μυική  ενδυνάμωση, "ξυπνάει"  δηλαδή  το  μυ. Αυτά  αναφέρονται  όμως  στα  διαφημιστικά, δε  γνωρίζω  κατά  πόσο  έχουν  επιστημονική  βάση.

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το βασικο προβλημα πιστευω ειναι οτι δεν υπαρχει ενημερωση γυρω απο τη σωστη χρηση του pp ακομη και στους γυμναστες των γυμναστηριων.ποσο μαλλον αν αγορασεις αυτα απο τα μαγαζια που κοστιζουν φθηνα ,θα σου φερουν ενα μηχανημα και μετα τι?πως θα το δουλεψεις σωστα,ποσο χρονο σε τι προγραμματα ?μαλλον το βλεπω για κρεμαστρα!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Εσύ που θές όγκους, δικέφαλα, τρικέφαλα, λερναίες ύδρες κτλ θα πρέπει να είσαι συνέχεια στην πρίζα με το pp και φυσικά να καταναλώνεις κρεατίνες, βιταμίνες, συμπληρώματα, αναβολικά, να κάνεις ενέσεις, να παίρνεις χάπια, να κάνεις ψυχανάλυση....  :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :headbang:

Πάντως πραγματικά τα μηχανήματα αυτά κάνουν δουλειά αλλά μην περιμένετε να γίνετε ο Arnold Schwarzenegger, προφανώς χρειάζεται και η κλασίκή γυμναστική.Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η διατροφή και γενικώς η ζωή που κάνετε, τσιγάρα-ποτά κτλ.

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το power plate είναι να είσαι στο 7 και να σε πάει στο 8 το 9 ή το 10. Αν είσαι του 2 ή του 3 κόψε πρώτα καναπέ μπύρες πίτσες και μετά ασχολήσου. Ασχολούμαι με το θέμα και ξέρω και τον κ. Καραβασίλη που φέρνει το μηχάνημα από την Ολλανδία. Απάτη είναι κάτι απομιμήσεις μηχανήματα που φέρνει η Πετρουλάκη. Παντως όλα είναι πανάκριβα!!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Παιδια οσοι θελετε ελατε απο εδω σας τρομαζει δεν εχει να κανει με τα τερατα που βλεπουμε σε περιοδικα κ.α.,αλλα σε μια ευρυτερη εννοια του bodybuilding,δηλαδη διατροφη,προπονηση,fitness,χασιμο λιπους,αυξηση μυικου ιστου κ.τ.λ.
το foroum εχει πολλα χρησιμα πραγματα,αλλα θελει πολλες ωρες μελετη.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
θαυματα δεν γινονται σε κανενα τομεα!!χρειαζεται θεληση,επιμονη προσπαθεια κ στερησεις!!!!το pp λειτουργει επικουρικα στη γυμναστικη που κανει ο καθενας.μην περιμενετε θαυματα,απο μονο του δεν ειναι θεος.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
θαυματα δεν γινονται σε κανενα τομεα!!χρειαζεται θεληση,επιμονη προσπαθεια κ στερησεις!!!!το pp λειτουργει επικουρικα στη γυμναστικη που κανει ο καθενας.μην περιμενετε θαυματα,απο μονο του δεν ειναι θεος.

ετσι ειναι

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Ρε παρτε ενα ποδηλατο να βρειτε την υγεια σας...

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Και βέβαια γίνονται θαύματα.Δές τι γίνεται με τους κοιλιακούς των διάσημων.Όσο και να γυμνάζεσαι και τα κάνεις διατροφή κομμάτια δεν γίνεσαι στους κοιλιακούς αν δεν έχεις γενετική προδιάθεση.Και σιγά να μην κάθονται να ασχολούνται η κάθε Βανδή και Βίσση.Τραβάνε μια πλαστική για κοιλιακούς και τελείωσε..Το έχω δει και σε καλόπαιδα των Βορείων Προαστείων ή στην εξαγωγή που κάνουμε στο Κατάρ...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπον εχω δοκιμασει το Power Plate και πριν δουλευα τον γυμναστη ψιλο γαζι "Παλι θα τα μασησετε κουφαλες απο τις χοντροσαβουρες τις 40αρες,τι αλλο θα σκεφτειτε.." και κατι τετοια.Εκανα αυτο το 10 λεπτο και με "διελυσε"!Ηταν σαν να ετρεχα κανα 40 λεπτο στο διαδρομο και ενα περασμα απο βαρη.Επισης ποτε δεν ειχα ξανανιωσει τους μυς μου ετσι.Βαθυ καψιμο.Βαραει το ξυγκι αλυπητα,αλλα δεν πιανεσαι.
Εαν μπορει πραγματι να αντικαταστησει τη παραδοσιακη γυμναστικη με βαρη και τρεξιμο/ποδηλατο/step ειναι ομως το θεμα!Γιατι εαν μπορει-εστω σε ενα βαθμο-μιλαμε για μεγαλη πατεντα.Απο αποψη χρονου αλλα και απο αποψη τραυματισμων που συνοδευουν τα βαρη..

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Αποφάσισα να αρχισω γυμναστήριο. Πολυς ντορος γινεται για το PowerPlate. Εχετε πληροφοριες για αυτο το μηχανημα??? Εχει αποτελέσματα??? Εχει παρενεργειες???

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είχε ανοίξει σχετικό thread αρκετά παλιότερα  :rockon:

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4253.msg69574/lang,el#msg69574]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4253.msg69574/lang,el#msg69574[/url]

Ας το συγχωνεύσει κάποιος mod  :)

Barone, σε τί κατάσταση είσαι; Γιατί αν είσαι 1.80 και 150 κιλά, το μηχάνημα δεν κάνει κάτι από μόνο του...Αν όμως είσαι σε πιο νορμάλ κατανομή, αλλά απλά αγύμναστος, κάνει δουλειά, πάντα βέβαια συνδυαζόμενο και με βάρη, αερόβια κλπ...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το θέμα συγχωνεύτηκε. ;) fleshforfantasy thanks. 

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Είχε ανοίξει σχετικό thread αρκετά παλιότερα  :rockon:

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4253.msg69574/lang,el#msg69574]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4253.msg69574/lang,el#msg69574[/url]

Ας το συγχωνεύσει κάποιος mod  :)

Barone, σε τί κατάσταση είσαι; Γιατί αν είσαι 1.80 και 150 κιλά, το μηχάνημα δεν κάνει κάτι από μόνο του...Αν όμως είσαι σε πιο νορμάλ κατανομή, αλλά απλά αγύμναστος, κάνει δουλειά, πάντα βέβαια συνδυαζόμενο και με βάρη, αερόβια κλπ...
Ειμαι 1,80 και νομιζω 76 κιλά. Καλό λεπτο σώμα αλλά αγύμναστος. Ειχα και ενα τραυματισμο στο ποδι (χιαστούς-μηνισκο)και πρεπει να δυναμωσω παρα πολυ τον τετρακέφαλο (εχω δυο βιδες στο γονατο). μπορει να βοηθησει σε γρηγορο χρονο????

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom