Γαμιαδών33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 6
...ρε συ όντως...δε θες να του παραγγείλεις σπεπαστή και ενάμισο λίτρο κοακόλα του μπούστη ?αυτός ο μπουλης ο χοντρούλης τι ρολο βαράει ?
...ρε συ όντως...δε θες να του παραγγείλεις σπεπαστή και ενάμισο λίτρο κοακόλα του μπούστη ?αυτός ο μπουλης ο χοντρούλης τι ρολο βαράει ?
αυτός ο μπουλης ο χοντρούλης τι ρολο βαράει ?
τυπε οποτε ακουω αυτο το "δεν υπαρχουν αντρες πια" που λενε οι βοθροελλεεινιδες μου αναβουν τα λαμπακιαΑνδρέας συναγωνίζεται άξια τον Παναή στο πέταγμα αετού. Αντι να στριμώξει το καυλάκι στην γωνία και να την χουφτώνει και να της ρίχνει γλωσσόφιλα και να λιώνει κάθεται και της γκρινιάζει για τον ιρακινό
τυπε οποτε ακουω αυτο το "δεν υπαρχουν αντρες πια" που λενε οι βοθροελλεεινιδες μου αναβουν τα λαμπακια
ωστοσο με τη συμπεριφορα ολων των πιρφορων εκει μεσα αρχιζω και αμφιβαλω μηπως εχουν δικιο
στατιστικα θα ερπεπε στους 8 να ειναι και ενας που να μην πεταει χαρταετο
τυπε οποτε ακουω αυτο το "δεν υπαρχουν αντρες πια" που λενε οι βοθροελλεεινιδες μου αναβουν τα λαμπακια
ωστοσο με τη συμπεριφορα ολων των πιρφορων εκει μεσα αρχιζω και αμφιβαλω μηπως εχουν δικιο
...ρε εδώ ο άλλος λέει παραλληλισμό για τα γιωτόμπαλα που έχει ο μεμέτης και το πως στην τελική εμείς βλέπουμε τα μουνέτα...σάματις και αν όλη μέρα διαβάσουμε ψαλμουδιές για την απελευθέρωσή τους δεν έχουν κανονιστεί από τον τσιπρέτο για την τράμπα..που δεν ήρθε από την δικαιοσύνη την ελληνικιά....ΝΑΙ...όντως έχουν δίκιο οι τσούλοβες εν μέρη....εκλείψανε οι λίμπερο κυνηγοί..τυπε οποτε ακουω αυτο το "δεν υπαρχουν αντρες πια" που λενε οι βοθροελλεεινιδες μου αναβουν τα λαμπακια
τι κανουν οι αντρες για να γαμησουν :SΟ μπετόβλακας Δώρος λέει στην άλλη με μυαλό αμοιβάδας ότι είναι πολύ έξυπνη
Ο μπετόβλακας Δώρος λέει στην άλλη με μυαλό αμοιβάδας ότι είναι πολύ έξυπνη
τυπε για να αφησει η τσουλια αμοιβαδα τον αντρεα σιχαμα να τη γαμησει χωρις καμερες (και 2.500 ευρω επαθλο) θα πρεπει να παγωσει η κολαση, να ανατελλει ο ηλιος απο τη δυση και να χιονιζει μαυρο χιονι για μερες στη σαχαραθα γαμησει ο πουστανδρεας ή οχι ?