Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
498
Πόντοι
26
:tits2:
Γκαμπιρελα κορίτσι του Ρεβη

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Πεφτω απο τα συννεφα...
Το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο...
Επικειντε συλληψεις.....

Ε ρε τι εχει να γινει σημερα :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Που είσουνα χθές τύπε? (μάλλον  :zfuck: :zfuck: :zfuck::think: :think: :think:

Παραλίγο να το χάναμε το νήμα εχθές απο τις αποκαλύψεις!

:priest: :priest: :priest:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
Power Of Love: Η κρυφή ζωή της Άννας Λορένη! Το επάγγελμα που κρύβει, οι πλαστικές και το σκάνδαλο με πασίγνωστο ζευγάρι!
Η Άννα λοιπόν, φημολογούνταν στο παρελθόν, πως είχε σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά και μάλιστα την ήθελα σαν "πέτρα του σκανδάλου" στην σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα, κάτι που ο ποδοσφαιριστής είχε διαψεύσει λέγοντας ότι είναι η κολλητή του φίλη.Η Άννα είχε προσπαθήσει να κάνει το πέρασμα της από την showbiz όμως τελικά το σύστημα την πέταξε έξω με αποτέλεσμα να φύγει στο Ντουμπάι για να κάνει στροφή στην καριέρα της.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.111
Πόντοι
736
Power Of Love: Η κρυφή ζωή της Άννας Λορένη! Το επάγγελμα που κρύβει, οι πλαστικές και το σκάνδαλο με πασίγνωστο ζευγάρι!
Η Άννα λοιπόν, φημολογούνταν στο παρελθόν, πως είχε σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά και μάλιστα την ήθελα σαν "πέτρα του σκανδάλου" στην σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα, κάτι που ο ποδοσφαιριστής είχε διαψεύσει λέγοντας ότι είναι η κολλητή του φίλη.Η Άννα είχε προσπαθήσει να κάνει το πέρασμα της από την showbiz όμως τελικά το σύστημα την πέταξε έξω με αποτέλεσμα να φύγει στο Ντουμπάι για να κάνει στροφή στην καριέρα της.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
πουτσοστροφη????? χαχαχαχαχχ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
ρει εχεις την καλημερα απο ντοπαμινα, μου στειλε τωρα μνμ στο σλακ   :sunglasses:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
Ναι ρε μπαχαλάκια, μη πάει μια κοπέλα στο Ντουμπάι εργάτρια σε ανθρακορυχείο για μια καλύτερη τύχη, αμέσως να τη βγάλετε πουτάνα.  :S :S

Τι να πεις τύπε. Μην δουν άνθρωπο να προκόβει στην ζωή του  :S

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.111
Πόντοι
736
Τι να πεις τύπε. Μην δουν άνθρωπο να προκόβει στην ζωή του  :S
παντως θα ειναι λιγο μαλακια να φυγει η αννουλα, αν και για τις αλλες εκει μεσα πρεπει να ειναι πολυ αχωνευτη..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
εχω πορωθει με αυτη τη βλακεια!!

στηριζω Στελλα γτ ειναι αντρακι αλλα ελπιζω να βγαλει καποια στιγμη τα 2 κιλα στοκο κ τους φακους επαφης κ τις τρεσσες απτα μαλλια κ να δουμε επιτελουςς το αληθινο της προσωπο π πιστευω οτι ειναι εξισου ωραιο!

Και η Αννα μαρεσει αν κ φαινεται πολυ πανω απο 30. Εγω π ειμαι 4 χρονια μικροτερη της μοιαζω με παιδακι μπροστα τηςςς wtf!

τζουλια λεει ειναι μοντελο! με τετοια μουρη ?? απορω!

Γκαμπριελα μου θυμιζει σκληροπυρηνικο ανατολικο μπλοκ. βρε ουστ!

Κλαουντια παουερ!

Αθηνα εκνευριστικη κ πανω απο 30 φαινεται! οταν ειπε 19 γελασαν κ οι πετρεςςς

και απτα αγορια τωρααα...

οταν εβαλε το σκουφι ο Ανδρεαςς εχυσα 2 φορεςςς....
Αχχχ με εχει τρελανει το παλιοπαιδο..

γελασα πολυ με τη φατσα του Σωκρατη αν κ ειδα χθεςς τρελη χημεια με τη Στελλα!

Νικος κ το στυλ του στα 45 του ειναι ασχολιαστοοοο

ο Παναγιωτης μου θυμιζει το συμμμαθητη που ολες στη ταξη ηταν ερωτευμενες μαζι του!

Και Δωρος ειναι δωρο θεοσταλτο! Ωραια εμφανιση αλλα η πολυ κυπριακην προφοραν μαζι με το επαγγελμα του μοντελου με ξενερωσαν!
Αντρα θεμεεε οχι κλαρινογαμπρο!!

Κ τελος το παιδι το υιοθετημενο π δε θυμαμαι πως τον λενε κ ο οποιος αναρωτιεμαι τι κανει εκει...ειναι πολυ καλο παιδι...κ ως γνωστον τα καλα παιδια πανε στο παραδεισο!

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
εχω πορωθει με αυτη τη βλακεια!!

στηριζω Στελλα γτ ειναι αντρακι αλλα ελπιζω να βγαλει καποια στιγμη τα 2 κιλα στοκο κ τους φακους επαφης κ τις τρεσσες απτα μαλλια κ να δουμε επιτελουςς το αληθινο της προσωπο π πιστευω οτι ειναι εξισου ωραιο!

Και η Αννα μαρεσει αν κ φαινεται πολυ πανω απο 30. Εγω π ειμαι 4 χρονια μικροτερη της μοιαζω με παιδακι μπροστα τηςςς wtf!

τζουλια λεει ειναι μοντελο! με τετοια μουρη ?? απορω!

Γκαμπριελα μου θυμιζει σκληροπυρηνικο ανατολικο μπλοκ. βρε ουστ!

Κλαουντια παουερ!

Αθηνα εκνευριστικη κ πανω απο 30 φαινεται! οταν ειπε 19 γελασαν κ οι πετρεςςς

και απτα αγορια τωρααα...

οταν εβαλε το σκουφι ο Ανδρεαςς εχυσα 2 φορεςςς....
Αχχχ με εχει τρελανει το παλιοπαιδο..

γελασα πολυ με τη φατσα του Σωκρατη αν κ ειδα χθεςς τρελη χημεια με τη Στελλα!

Νικος κ το στυλ του στα 45 του ειναι ασχολιαστοοοο

ο Παναγιωτης μου θυμιζει το συμμμαθητη που ολες στη ταξη ηταν ερωτευμενες μαζι του!

Και Δωρος ειναι δωρο θεοσταλτο! Ωραια εμφανιση αλλα η πολυ κυπριακην προφοραν μαζι με το επαγγελμα του μοντελου με ξενερωσαν!
Αντρα θεμεεε οχι κλαρινογαμπρο!!

Κ τελος το παιδι το υιοθετημενο π δε θυμαμαι πως τον λενε κ ο οποιος αναρωτιεμαι τι κανει εκει...ειναι πολυ καλο παιδι...κ ως γνωστον τα καλα παιδια πανε στο παραδεισο!

Ωπ να και μια γυναικεία ματιά για τους διαγωνιζόμενους. Πάνω κάτω συμφωνώ και πίστευα ότι οι περισσότερες γυναίκες έτσι βλέπουν τους άνδρες αλλά ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Ο Ανδρεάς με το σκουφί... γιατί? Και αυτός πλησιάζει τα 40 σιγά σιγά και δεν διαφέρει πολύ σε στιλ από τον Νίκο. Άσε το γεγονός ότι φαίνεται και ψυχάκιας. Μιλάει ακαταύπαστα λες και τραβάει 2 μυτιές με το που ξυπνάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom