raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.006
δηλαδή δεν είναι σχεδιαστρια κοσμηματων στην ιταλια?????Βρε βρε την Κλαουντια ..
κλαιει η μανα του πιερ γκαρντεν... :'( :'( :'( :'( :S :S :S :S :S
δηλαδή δεν είναι σχεδιαστρια κοσμηματων στην ιταλια?????Βρε βρε την Κλαουντια ..
Βρε βρε την Κλαουντια ..
ουδεν κρυπτον υπο το μπου....Βρε βρε την Κλαουντια ..
Πεφτω απο τα συννεφα...
Το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο...
Επικειντε συλληψεις.....
Ε ρε τι εχει να γινει σημερα
ανθρωποφαγικο το σημερινο επεισοδιο .... γινεται ψιλο-χαμος...Ε ρε τι εχει να γινει σημερα
ειναι ψιλομπαζακι ομως..
Γκαμπιρελα κορίτσι του Ρεβη
πουτσοστροφη????? χαχαχαχαχχPower Of Love: Η κρυφή ζωή της Άννας Λορένη! Το επάγγελμα που κρύβει, οι πλαστικές και το σκάνδαλο με πασίγνωστο ζευγάρι!
Η Άννα λοιπόν, φημολογούνταν στο παρελθόν, πως είχε σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά και μάλιστα την ήθελα σαν "πέτρα του σκανδάλου" στην σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα, κάτι που ο ποδοσφαιριστής είχε διαψεύσει λέγοντας ότι είναι η κολλητή του φίλη.Η Άννα είχε προσπαθήσει να κάνει το πέρασμα της από την showbiz όμως τελικά το σύστημα την πέταξε έξω με αποτέλεσμα να φύγει στο Ντουμπάι για να κάνει στροφή στην καριέρα της.
πουτσοστροφη????? χαχαχαχαχχ
Ναι ρε μπαχαλάκια, μη πάει μια κοπέλα στο Ντουμπάι εργάτρια σε ανθρακορυχείο για μια καλύτερη τύχη, αμέσως να τη βγάλετε πουτάνα. :S :S
Ναι ρε μπαχαλάκια, μη πάει μια κοπέλα στο Ντουμπάι εργάτρια σε ανθρακορυχείο για μια καλύτερη τύχη, αμέσως να τη βγάλετε πουτάνα. :S :S
παντως θα ειναι λιγο μαλακια να φυγει η αννουλα, αν και για τις αλλες εκει μεσα πρεπει να ειναι πολυ αχωνευτη..Τι να πεις τύπε. Μην δουν άνθρωπο να προκόβει στην ζωή του :S
ρει εχεις την καλημερα απο ντοπαμινα, μου στειλε τωρα μνμ στο σλακ
εχω πορωθει με αυτη τη βλακεια!!
στηριζω Στελλα γτ ειναι αντρακι αλλα ελπιζω να βγαλει καποια στιγμη τα 2 κιλα στοκο κ τους φακους επαφης κ τις τρεσσες απτα μαλλια κ να δουμε επιτελουςς το αληθινο της προσωπο π πιστευω οτι ειναι εξισου ωραιο!
Και η Αννα μαρεσει αν κ φαινεται πολυ πανω απο 30. Εγω π ειμαι 4 χρονια μικροτερη της μοιαζω με παιδακι μπροστα τηςςς wtf!
τζουλια λεει ειναι μοντελο! με τετοια μουρη ?? απορω!
Γκαμπριελα μου θυμιζει σκληροπυρηνικο ανατολικο μπλοκ. βρε ουστ!
Κλαουντια παουερ!
Αθηνα εκνευριστικη κ πανω απο 30 φαινεται! οταν ειπε 19 γελασαν κ οι πετρεςςς
και απτα αγορια τωρααα...
οταν εβαλε το σκουφι ο Ανδρεαςς εχυσα 2 φορεςςς....
Αχχχ με εχει τρελανει το παλιοπαιδο..
γελασα πολυ με τη φατσα του Σωκρατη αν κ ειδα χθεςς τρελη χημεια με τη Στελλα!
Νικος κ το στυλ του στα 45 του ειναι ασχολιαστοοοο
ο Παναγιωτης μου θυμιζει το συμμμαθητη που ολες στη ταξη ηταν ερωτευμενες μαζι του!
Και Δωρος ειναι δωρο θεοσταλτο! Ωραια εμφανιση αλλα η πολυ κυπριακην προφοραν μαζι με το επαγγελμα του μοντελου με ξενερωσαν!
Αντρα θεμεεε οχι κλαρινογαμπρο!!
Κ τελος το παιδι το υιοθετημενο π δε θυμαμαι πως τον λενε κ ο οποιος αναρωτιεμαι τι κανει εκει...ειναι πολυ καλο παιδι...κ ως γνωστον τα καλα παιδια πανε στο παραδεισο!