Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.881
- Πόντοι
- 2.606
12 κιλα πραλινες απο λεωνιδασ σε σχημα καρδιας,8 αρκουδοι σε διαφορα χρωματα και μεγεθη και 2 στρεματα τουλιπες και μπικονιες
12 κιλα πραλινες απο λεωνιδασ σε σχημα καρδιας,8 αρκουδοι σε διαφορα χρωματα και μεγεθη και 2 στρεματα τουλιπες και μπικονιες
παιχτες εννοεις?
αναμενομενο στοχος μας το σκουπιδιασμα .....ναι, έχω πρόταση σοκ...
εγω προτεινω μεταμεσονυκτιο μαγκαζινο με παρουσιαστρια την τζουλιαναι, έχω πρόταση σοκ...
αναμενομενο στοχος μας το σκουπιδιασμα .....
ακουμε
εγω προτεινω μεταμεσονυκτιο μαγκαζινο με παρουσιαστρια την τζουλια
Τι καγκουρογκόμενες είναι αυτές? Βλεφαρίδα κάγκελο, μπούκλα, νύχια κλπ....
θα συννενοηθω με γιαννη μπαρμπα και θα δουμε αν μπορει να γινει....αλλα νομιζω οι πιρφοροι θα μας χαρισουν αξεχαστες στιγμες1. μαζεύεις τους ντιντίδες, με τα μούσια και τα τατού είναι ότι πρέπει για το μάστερ σεφ να καθαρίζουν κρεμμύδια και πατάτες.
2. βρίσκεις άλλες 6 φίλενάδες
3. αλλάζεις όνομα σε #LesbianPowerofLove.
υγ. το πολύ πολύ να κρατήσεις τους αεράτους εκεί για να μαγειρεύουν και να πλένουν στα κορίτσια...
τέτοιες θελουμε!!!!!
μακρυα απο εμας τυπε....Ευτυχώς τύπε κράτησες επίπεδο.
Γιατί σε αυτό το σάη έτσι και παρασυρθείς σε υπερβολές σε λένε πιρφόρο. :S
Παραλίγο να σκίσει το καλσόν του ο πυρφόρος.. :S :S :S
υπεροχαΜπραδερίνι μου ακόμα κλαίω από συγκίνηση. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ευτυχώς τύπε κράτησες επίπεδο.
Γιατί σε αυτό το σάη έτσι και παρασυρθείς σε υπερβολές σε λένε πιρφόρο. :S
μπρο θα ειναι σε ολες της ψηφοφοριες οποτε με την μεγαλη λαικη απαιτηση να αναγκαστει να μας τα δειξει...Ζιαβυ δημομπακου στηρίζω.