You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Power of Love.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 341K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
ετσι λεγεται η βιζιτα στα αλβανικα ρε ασχετε :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
λοιπον κρινω οτι το σοου εχει ποτενσιανς
αν ο τουρκο-ατσουν εχει βαλει μεσα σωστους χαρακτηρες (ειναι νωρις ακομα να κρινουμε) και ειχε και εναν κυρ-αντρεα μικρουτσικο στην παρουσιαση να τους κανει κωλο και οχι τη χαζοβιολα τη μπακοδημου, μπορει να χτυπησει 30αρια στη δυσκολη μεσημεριανη ζωνη
αν ο τουρκο-ατσουν εχει βαλει μεσα σωστους χαρακτηρες (ειναι νωρις ακομα να κρινουμε) και ειχε και εναν κυρ-αντρεα μικρουτσικο στην παρουσιαση να τους κανει κωλο και οχι τη χαζοβιολα τη μπακοδημου, μπορει να χτυπησει 30αρια στη δυσκολη μεσημεριανη ζωνη
Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το μονο που πρεπει να γινει ειναι ν'αλλαξει ωρα προβολης, το καστινγκ εχει να δωσει πολλα αλλα μεσημερι δεν γινεται η "δουλεια" :S :S :S
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.308
- Πόντοι
- 5.006
όπως πολύ σωστα επεσημανε και ο παριςπαπις, με προβληματιζει η ωρα προβολης...νταλα μεσημερι, δυσκολα να αφησουν οι καριοληδες του εσρ να παιχτεί κανα τσιμπουκακι...καλα για σαδομαζοχιστικα παιχνίδια, κωλοφερατζες, 2 girls 1 cup και τα σχετικα, ουτε μια στο εκατομυριο... :'( :S
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 456
τυπε αμα δε παιξει ακαπωτο τελειωτικο απο κωλο οι χιλιαδες χιστες-τηλεθεατες του σαη θα χασουν συντομα το ενδιαφερον τους και θα παει απατο :Sλοιπον κρινω οτι το σοου εχει ποτενσιανς
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
φανηκε απο την πρωτη στιγμη, οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την αρθρωση των λεξεων τυπε.τυποι μεγαλη ανατροπη η σωσιας της κολιδα ειναι αλβανιδα
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 456
αμα δε κανουνε μεταμεσονυχτιο μαστερ κλαςς που να δειχνουνε τεχνικες σε τσιμπουκια, γλυψιμο αρχιδιων, deepthroat κλπ, το σοου θα πατωσει τυπεόπως πολύ σωστα επεσημανε και ο παριςπαπις, με προβληματιζει η ωρα προβολης...νταλα μεσημερι, δυσκολα να αφησουν οι καριοληδες του εσρ να παιχτεί κανα τσιμπουκακι...καλα για σαδομαζοχιστικα παιχνίδια, κωλοφερατζες, 2 girls 1 cup και τα σχετικα, ουτε μια στο εκατομυριο... :'( :S
εμεις προειδοποιησαμε την παραγωγη και εχουμε ησυχη τη συνειδηση μας :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυποι εκτος απο τα λαρυγγωτα τσιμπουκια με δακρυα και τα απαξιωτικα κωλογαμησια, η ελλεεινιδοσυνη, ο κλαρινογαμπρισμος, η ρουφιανια, η αγραμματοσυνη, τα ξεμαλλιασματα, ο πιρφορισμος και τα πισωπλατα μαχαιροματα για ενα μουνι πιστευω συνθετουν ενα σουρρεαλιστικο σκηνικο αλα παζολινι οπου η μουργα της κοινωνιας ξεβρακωνεται προς τερψη των αδηφαγων ματιων των τηλεθεατων
δε θα δουμε τσοντα αλλα αυτη η υποκουλτουρα κρυβει συγκινησεις
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 456
τυπε αυτα τα βλεπουμε και στις ειδησεις :Sτυποι εκτος απο τα λαρυγγωτα τσιμπουκια με δακρυα και τα απαξιωτικα κωλογαμησια, η ελλεεινιδοσυνη, ο κλαρινογαμπρισμος, η ρουφιανια, η αγραμματοσυνη, τα ξεμαλλιασματα, ο πιρφορισμος και τα πισωπλατα μαχαιροματα για ενα μουνι πιστευω συνθετουν ενα σουρρεαλιστικο σκηνικο αλα παζολινι οπου η μουργα της κοινωνιας ξεβρακωνεται προς τερψη των αδηφαγων ματιων των τηλεθεατων
το κοινο διψαει για κατι νεο που θα ταραξει τα νερα :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εγω παντα ημουν λατρης εκπομπων οπως αυτες που εκανε ο μυλωνας, η μιχαλονακου, ο λεωτσακος, ο ευαγγελοπουλος, ο μικρουτσικος, η σια λιαροπουλου, η πανια, ο χατζηνικολαου
ετσι υποθετω οτι και αυτο το τηλεσκουπιδι θα εξιταρει τον ιδρυματισμο μου
ετσι υποθετω οτι και αυτο το τηλεσκουπιδι θα εξιταρει τον ιδρυματισμο μου
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.308
- Πόντοι
- 5.006
τον εχω παιξει με ταινια παζολινιτυποι εκτος απο τα λαρυγγωτα τσιμπουκια με δακρυα και τα απαξιωτικα κωλογαμησια, η ελλεεινιδοσυνη, ο κλαρινογαμπρισμος, η ρουφιανια, η αγραμματοσυνη, τα ξεμαλλιασματα, ο πιρφορισμος και τα πισωπλατα μαχαιροματα για ενα μουνι πιστευω συνθετουν ενα σουρρεαλιστικο σκηνικο αλα παζολινι οπου η μουργα της κοινωνιας ξεβρακωνεται προς τερψη των αδηφαγων ματιων των τηλεθεατων
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.476
- Πόντοι
- 25.467
τον εχω παιξει με ταινια παζολινι
Με τον Οιδίποδα;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε εγω εχω τραβηξει ρομαντικη μαλακια με τον καζανοβα του φελινι, τι να μας πεις κι εσυτον εχω παιξει με ταινια παζολινι
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.476
- Πόντοι
- 25.467
τυπε εγω εχω τραβηξει ρομαντικη μαλακια με τον καζανοβα του φελινι, τι να μας πεις κι εσυ
Μία χαρά, είστε.
Τι να πει και ο κ. Τσιμημής, που την παίζει με το "Ντάμπο το Ελεφαντάκι".
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 456
με κανονικη τσοντα βλεπω δε τον παιζει κανενας
ξεχειλιζει η πγιοτητα στα μελη του σαη
ξεχειλιζει η πγιοτητα στα μελη του σαη
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.308
- Πόντοι
- 5.006
δεν συγκρατησα τιτλο..παντως ηταν φουλ στην ανωμαλια...Με τον Οιδίποδα;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.476
- Πόντοι
- 25.467
δεν συγκρατησα τιτλο..παντως ηταν φουλ στην ανωμαλια...
Σαλό, μήπως;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 449
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις