troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.001
- Πόντοι
- 5.506
Σας γραφω εις την ορχικη μου αρτηρια και αποχωρω αυνανες....
[/quote
Ακου πτωμα να μαθαινεις...Σας γραφω εις την ορχικη μου αρτηρια και αποχωρω αυνανες....
Σας γραφω εις την ορχικη μου αρτηρια και αποχωρω αυνανες....
[/quote
Ακου πτωμα να μαθαινεις...Σας γραφω εις την ορχικη μου αρτηρια και αποχωρω αυνανες....
Τύπε είσαι εκτός πραγματικότητας. Νομίζεις ότι είσαι παιδί ακόμα. Είσαι αντιπαθητικοτερος του Ρόναλντο πλέον. Όλο το μπου εναντίον σου.Τυπε υπαρχει και το βιαγκρα για τη περιπτωση σου... :S :S :S
Ακου πτωμα να μαθαινεις...
Τοτε ξεκιναει η βαρδια της τυπε?Τυπε η συγκινηση θα κορυφωθει κατα της 10 και μιση που θα σκασει η ολγα....
Τύπε είσαι εκτός πραγματικότητας. Νομίζεις ότι είσαι παιδί ακόμα. Είσαι αντιπαθητικοτερος του Ρόναλντο πλέον. Όλο το μπου εναντίον σου.
Προτείνω να δώσουμε ραντεβού θανάτου να λύσουμε τα θέματα μαςσκληρες κουβεντες τυπε...σφαζονται παλικαρια στο νημα του τρουμπ :S :S :S
Οχι ρε θα παει πρωτα στο σοου και μετα στο μαγαζι...Τοτε ξεκιναει η βαρδια της τυπε?
σκληρες κουβεντες τυπε...σφαζονται παλικαρια στο νημα του τρουμπ :S :S :SΤύπε είσαι εκτός πραγματικότητας. Νομίζεις ότι είσαι παιδί ακόμα. Είσαι αντιπαθητικοτερος του Ρόναλντο πλέον. Όλο το μπου εναντίον σου.
Συμφωνω...Τύπε είσαι εκτός πραγματικότητας. Νομίζεις ότι είσαι παιδί ακόμα. Είσαι αντιπαθητικοτερος του Ρόναλντο πλέον. Όλο το μπου εναντίον σου.
Προτείνω να δώσουμε ραντεβού θανάτου να λύσουμε τα θέματα μας
Συμφωνω...
Χτυπά εμένα άσε ήσυχη τη φάλαιναΣου γαμαω την Ορκα σου τυπε...
Τα χουμε πει..μπασκετακι στα ανοιχταν του σεφ...εκει θα ξεχωρησουν τα αγορια απο τα κοριτσιαΠροτείνω να δώσουμε ραντεβού θανάτου να λύσουμε τα θέματα μας
Αγνοηστε τον πουστη τον χελ συντροφοι...για ολα τα ριαλιτι τα ιδια λεει...θελει να γυρισουμε στην εποχη του πρετεντερη...
Οχι κυριε χελ!!!!
Η εποχη του πρετεντερη και της ρεμουλας τελειωσε οριστικα!!!!
Τα ριαλιτι ειναι το μελλον!!!
Χτυπα εμενα και ασε την αποχωρηση ησυχηΟλοι σας και μονος μου ρε νιαμου...σας πτυω και αποχωρω.
Αγνοηστε τον πουστη τον χελ συντροφοι...για ολα τα ριαλιτι τα ιδια λεει...θελει να γυρισουμε στην εποχη του πρετεντερη...
Οχι κυριε χελ!!!!
Η εποχη του πρετεντερη και της ρεμουλας τελειωσε οριστικα!!!!
Τα ριαλιτι ειναι το μελλον!!!
Τωρα μιλας σωσταΤζουλια καρφωνει μπιφτεκι απο τα 10 χλμ....
Αυτή έχει σκυλοβαρεθει με τον Κρητικο, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά όπως το απαιτούν οι συνθήκεςΤζουλια καρφωνει μπιφτεκι απο τα 10 χλμ....