Επισκέπτης
ΧΕΛΡΕΙΣΕΡ=ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ
Ξεροχυνω με μενα τυπε....
ΧΕΛΡΕΙΣΕΡ=ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ
τυπε κοψε κατι εγω εκανα την αρχη κοιτα μην παω στο νημα του 2019 και το πεθανω το δικο σου του 2018Μπηκα εγω ρε νιαμου για να εχετε λιγη κινηση....
10 μελη & 11 επισκεπτες
μηδενισε ΤΩΡΑ που εχουμε μομεντουμ
Μπηκα εγω ρε νιαμου για να εχετε λιγη κινηση....
τυπε αποχωρω και γελα μονος σουΑς γελασω γοερα...α χα α χα.
τυπε κοψε κατι εγω εκανα την αρχη κοιτα μην παω στο νημα του 2019 και το πεθανω το δικο σου του 2018
Νηματοθετη στη θεση του τζωρτζη βαλε jumaru...
οργανωμενη επιθεση αλλα εγω δεν μασαω εχω το μωρακι μου σπυροπουλουκαι σας πολεμο τον φοβο της να εχετεΝηματοθετη στη θεση του τζωρτζη βαλε jumaru...
προβατοκαμηλε βλεπω εσενα και το ζωο σου απο τα αχα χα να το ριξετε στα χιχιχι
τυπε ευπροσδεκτος χωρις πουστραναφορες ομως παρακαλω..τυπε κοψε κατι εγω εκανα την αρχη κοιτα μην παω στο νημα του 2019 και το πεθανω το δικο σου του 2018
τυπε αποχωρω
οργανωμενη επιθεση αλλα εγω δεν μασαω εχω το μωρακι μου σπυροπουλουκαι σας πολεμο τον φοβο της να εχετε
τυπε εχεις δικο δεν το ειχα σκεφτει αυτο εισαι αδερφος με εσωσες βλεπω τον προβατοκαμηλο να σε σοδομισει για αυτοοχι τυπε, μην το κανεις...γιατι μπορει να μπει ο τεντυ στα καπακια και θα φανεις εκτεθειμενος...ειναι λεπτες οι ισορροπιες πλεον :S :S :S
οταν σου σερβιρω την καμηλα γκουρμε να δω τι θα κανειςΑστα αυτα Τζωρτζη ξεμπροστιαστηκες.... :S :S :S
τυπε εχεις δικο δεν το ειχα σκεφτει αυτο εισαι αδερφος με εσωσες
ντανΝηματοθετη στη θεση του τζωρτζη βαλε jumaru...
Μπηκα εγω ρε νιαμου για να εχετε λιγη κινηση....
τυπε ντροπη εγω προσπαθω να βοηθησω -ειδες τι εγινε με το που μπηκα- και εσυ υπακους σε αυτους που δεν γραφουν τιποτα τωρα για μερες ενταξει αδικια