barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
τυπε δεν εχεις δικιο...δεν τον χρησιμοποιεί
Μη χασκογελάς ρε Ελ Σιντ.
τυπε δεν εχεις δικιο...δεν τον χρησιμοποιεί
μπρο ξερεις ποσο πλυ πιστευω στον αγνο ερωτα....Μη χασκογελάς ρε Ελ Σιντ.
δικιο εχεις τυπε,μπερδευτηκσ επειδη καποιοι κακεντρεχεις ειπανε οτι το εκανε για να προμοταρει τον εαυτο της μπας και την παρουνε για κονσομασιον σε κανα εγχωριο μπουζουκαδικο και ανεβασει το κασε και δε χρειαστει να ξενιτευτει στην αραπια :SΚάτσε ρε τύπε, η αννούλα του αφιέρωσε παντελίδη του μπαναώτη αφού επειδή.
μπρο ξερεις ποσο πλυ πιστευω στον αγνο ερωτα....
δικιο εχεις τυπε,μπερδευτηκσ επειδη καποιοι κακεντρεχεις ειπανε οτι το εκανε για να προμοταρει τον εαυτο της μπας και την παρουνε για κονσομασιον σε κανα εγχωριο μπουζουκαδικο και ανεβασει το κασε και δε χρειαστει να ξενιτευτει στην αραπια :S
ο κοσμος ειναι κακος τυπε :SΣε τι κοινωνία ζούμε επιτέλους Νίκο Τσιαμτσίκα. :S :S :S
Ότι πιο σκληρό έχω ακούσειδικιο εχεις τυπε,μπερδευτηκσ επειδη καποιοι κακεντρεχεις ειπανε οτι το εκανε για να προμοταρει τον εαυτο της μπας και την παρουνε για κονσομασιον σε κανα εγχωριο μπουζουκαδικο και ανεβασει το κασε και δε χρειαστει να ξενιτευτει στην αραπια :S
ο κοσμος ειναι κακος τυπε :S
Η Ειρηνη ειναι μια χαρα κοπελα. Φυσιολογικη κοπελα. Ουτε μπαρουτοκαπνισμενη σαν κατι αλλες, ουτε υπολογίστρια σαν κατι παρα-άλλες. Το μονο της λαθος ειναι οτι εμπλεξε με αυτον τον αρχικαραγκιοζη τον ζωγραφιστο και ολοι της λενε οτι σκεφτεται και πραττει λαθος. Αυτη η κοπελα ειναι κλασικη περιπτωση ανθρωπου που προσπαθει να κανει πραγματα, και απο αγχος ή απειρια κανει λαθη και ολοι πεφτουν πανω του και ανακαλυπτουν "σχεδιασμους" και "πονηριες", κρινοντας απο τον εαυτο τους, επειδη νομιζουν οτι ολος ο κοσμος ειναι σαν τα μουτρα τους. Καλα ελεγε ο παππούς μου. Οταν δεις ανθρωπο να φοβαται συνωμοσίες απο τους αλλους, εχεις μπροστα σου αυτον που τις κανει πρωτος.Απόλυτο δίκιο ο Ζωγραφισμένος. Φόκο στην Ειρηνουλα..
1) Θα την βαλουμε να διαλεξει τύπε.Άλεξ καταρχάς έχω δηλώσει πρωτος ότι γουστάρω Ευακι όταν πρωτομπηκε στο παιχνίδι. Την δικαιούμαι!
Όσο για το πανέμορφο Ειρηνακι, δεν γουστάρει τον τύπο και για αυτό κάνει λάθη. Είναι αναγκασμένη να κάνει σχέση μαζί του γιατί είναι ο μόνος διαθέσιμος μαζί με Κυριάκο. Και δεν της βγαίνει.
Κατά τα άλλα συμφωνώ για Ντουμπαισα. Ξεβρακωμα ολκης από Σαντάμ.
Ελα ρε τυπε ο αλεξανδρος ειναι γελοιος,τι να κανει μαζι τουΆλεξ καταρχάς έχω δηλώσει πρωτος ότι γουστάρω Ευακι όταν πρωτομπηκε στο παιχνίδι. Την δικαιούμαι!
Όσο για το πανέμορφο Ειρηνακι, δεν γουστάρει τον τύπο και για αυτό κάνει λάθη. Είναι αναγκασμένη να κάνει σχέση μαζί του γιατί είναι ο μόνος διαθέσιμος μαζί με Κυριάκο. Και δεν της βγαίνει.
Κατά τα άλλα συμφωνώ για Ντουμπαισα. Ξεβρακωμα ολκης από Σαντάμ.
Κριμα στο ηρωικο ονομαΕλα ρε τυπε ο αλεξανδρος ειναι γελοιος,τι να κανει μαζι του