v@rv@tarxidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
:S :S
λες να την βρουμε κρεμασμενη από το πολυφωτο καμια μερα τυπε? :S
στηριζω Σωκρατη Ελ...θα τον κατεβασουμε για δημαρχοαναμενομενο για την παραδουλευτρα.... :S
ποιοι παιρνουν τον πουλο αποψε?στηριζω Σωκρατη Ελ...θα τον κατεβασουμε για δημαρχο
ολοι μαζί με τον ελγκαμαλί... το συνθημα μαςποιοι παιρνουν τον πουλο αποψε?
εχεις μαθει καμια πληροφορια αν ο ιρακινος εχει σουβλισει την μουναρο-ουζμπεκα μεσα ή εξω από το παιχνιδι ή ριχνει χαραετο ο ελ χασικλής?ολοι μαζί με τον ελγκαμαλί... το συνθημα μας
η ειρηνη
σχολιο supporter (απο youtube):εχεις μαθει καμια πληροφορια αν ο ιρακινος εχει σουβλισει την μουναρο-ουζμπεκα μεσα ή εξω από το παιχνιδι ή ριχνει χαραετο ο ελ χασικλής?
εχεις μαθει καμια πληροφορια αν ο ιρακινος εχει σουβλισει την μουναρο-ουζμπεκα μεσα ή εξω από το παιχνιδι ή ριχνει χαραετο ο ελ χασικλής?
οχι ρε, εχει κυκλοφορησει δυνατα μουνετα -πιπινια- στην περιοχη (τυχαινει να κινουμαστε στα ιδια μερη).....ειναι σχεσακιας πιο πολυ ομωςAυτός δε γαμάει ούτε με αίτηση. :S :S :S
οχι ρε, εχει κυκλοφορησει δυνατα μουνετα -πιπινια- στην περιοχη (τυχαινει να κινουμαστε στα ιδια μερη).....ειναι σχεσακιας πιο πολυ ομως
Aυτός δε γαμάει ούτε με αίτηση. :S :S :S
αν δεν μπορει να γαμησει ουτε την χυσοκανατα ουζμπεκα με μυαλο 5χρονου χιμπατζή, ας γινει ευνούχος καλυτερα.. :S
ενας σκληρος καργιολης θα την κυκλοφορουσε ηδη μονίμως στα τέσσερα και με λουρι σκυλιού...
με τον αδερφο του που μιλησα προσφατως, μου ειπε οτι εχει αρχισει και κουραζεται εκει μεσα....μπορει να ειναι θεμα χρονου να σπασει......ειναι δυσκολο καθε μερα να ακολουθει ενα συγκεκριμενο τυπο συμπεριφορας.....Ελπίζω το μουροχαβλέ ύφος να το έχει για λόγους στρατηγικής γιατί κατά τα άλλα δε μου έχει κάνει και τίποτα ο Ελ Πάσο.
με τον αδερφο του που μιλησα προσφατως, μου ειπε οτι εχει αρχισει και κουραζεται εκει μεσα....μπορει να ειναι θεμα χρονου να σπασει......ειναι δυσκολο καθε μερα να ακολουθει ενα συγκεκριμενο τυπο συμπεριφορας.....
καθε μερα επι 3 μηνες να υποδύεσαι το ρολο του τηλε-αγαπουλη, ειναι πιεστικο κι εκφυλιστικο
η αληθεια ειναι οτι του λειπει μια 100% νωντιστικη νωοτροποια....εχει ψηγματα αλεξοτυπου μεσα του.....η ωριμανση θα ερθει με τον καιρο....κι εγω στην ηλικια του ημουν "χαμενος.... στη μεταφραση"αν δεν μπορει να γαμησει ουτε την χυσοκανατα ουζμπεκα με μυαλο 5χρονου χιμπατζή, ας γινει ευνούχος καλυτερα.. :S
ενας σκληρος καργιολης θα την κυκλοφορουσε ηδη μονίμως στα τέσσερα και με λουρι σκυλιού...
νομιζω οτι ειναι ο τελευταιος μηνας....Πότε υποτίθεται οτι τελειώνει η μαλακία;