Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Να τη βιασεις ειναι η ρουφιανατον εχω στραγκιξει για παρτη της..δεν εχω αλλο......
Να τη βιασεις ειναι η ρουφιανατον εχω στραγκιξει για παρτη της..δεν εχω αλλο......
λες να εχουμε μπουκετιδια τυπε?
μην το σιζητας..αρωστια σκετη...Να τη βιασεις ειναι η ρουφιανα
πραγματι τυπε...σκετη απογοητευση ο φαηλος...στην πρωτη μπουκα του σφιχτερμαν, αυτος ανεβασε πυρετο (ψυχοσωματικα συμπτωματα).... :S :S :SΑφού ο Πάνος στη 1η στραβή έκοψε λάσπη.
Τι μπουνίδια να πέσουν;
Άντε το πολύ πολύ να πέσει κάνα γλωσσόφιλο
υγ: ο σφιχτερμαν από που είναι?
μεγαλη ητταπραγματι τυπε...σκετη απογοητευση ο φαηλος...στην πρωτη μπουκα του σφιχτερμαν, αυτος ανεβασε πυρετο (ψυχοσωματικα συμπτωματα).... :S :S :S
. Σου θυμίζει τον μικρό-γαμικο .....τον μπιμπερ τύπε ......μάλλον αυτόν θα λες......πραγματι τυπε...σκετη απογοητευση ο φαηλος...στην πρωτη μπουκα του σφιχτερμαν, αυτος ανεβασε πυρετο (ψυχοσωματικα συμπτωματα).... :S :S :S
υγ: ο σφιχτερμαν από που είναι?γνωστη μου μοιαζει η μουτσουνα του...ή σε κανα κωλαδικο θα τον εχω πετυχει ή σε κανα παλιο ριαλιτι....
. Σου θυμίζει τον μικρό-γαμικο .....τον μπιμπερ τύπε ......μάλλον αυτόν θα λες......
Ειρήνη άλλο πράμα
Η Βίβιαν διαβαζει βιβλίο για ψυχολογία και αυτοβελτιωση. Τα μυθιστορήματα, λέει, δεν την ενδιαφέρουν.
Η προσωποποίηση της νεότητας, της ομορφιάς, του οίστρου, της λιβιδους, των ελκτικων δυνάμεων της βαρύτητας που υποχρεώνουν το άστρο να καταρρεύσει και να εκραγεί σε σουπερνόβα, της αέναης κίνησης των άστρων και των πλανητών γύρω από το κέντρο του γαλαξία μας, της ζωής και του θανάτου, του τελους, του σκοπούΤι καβλομωράκι είναι αυτό;
Η προσωποποίηση της νεότητας, της ομορφιάς, του οίστρου, της λιβιδους, των ελκτικων δυνάμεων της βαρύτητας που υποχρεώνουν το άστρο να καταρρεύσει και να εκραγεί σε σουπερνόβα, της αέναης κίνησης των άστρων και των πλανητών γύρω από το κέντρο του γαλαξία μας, της ζωής και του θανάτου, του τελους, του σκοπού
Πάει η Αλεξάνδρα, τώρα Αλογοδονταμολις ανοιξα τβ και ειναι η αλαξανδρα σε συνδεση
τι λεει η τσατσοδημου θα βαλει μια απο τις δυο μεσα?Πάει η Αλεξάνδρα, τώρα Αλογοδοντα