noir
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Τύπε σα να μου φαίνεται ότι έχει παράξενη κατανομή η περιφέρεια της...
Χαμηλοκώλα...πάει με όλα
Τύπε σα να μου φαίνεται ότι έχει παράξενη κατανομή η περιφέρεια της...
Είναι η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή στην tv.με τρελενει ρεεεεεεεεεεεε πως παιζει ετσι την γλωσσιτσα τις....ειρηνη χυνω για σενα![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε το Ευακι!!!!!Έμαθα ότι Εύα και Νίκος επιστρέφουν στο σπίτι, μετά από ψήφους των παικτών.
![]()
Και πολυ καλα κανει!!!εχει φαρδια λεκανη
Nαι ρε φιλε αυτη η Ειρηνη ειναι πολλη τσοντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεροχυνω με ειρηνη....μου τον εχει στραγγιξει η πουτανααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
ο νικος μεσα ειναι...Έμαθα ότι Εύα και Νίκος επιστρέφουν στο σπίτι, μετά από ψήφους των παικτών.
![]()
ο νικος μεσα ειναι...
εκτως αν ειναι σποιλερ 2 βδομαδες μετα
...το κοινωνικό πείραμα μας αποδεικνύει πως τα μανούλια κάνουν μπίζνα και πρόμο όσο τα αρσενικά λαρδιά πυρφοροαγαπάνε και εξευτελίζονται για μπαλαμούτι ωμέγα κατηγορίας...Εχει πολυ γελιο που ο Φαηλος νομιζει οτι τα εχει με το γκρεμλιν-στρελλα.
Απο την αλλη ο Πινοκιο με το -Rοo- νομιζει οτι τα εχει με την ματζικα ντε σπελ'
ενω εκεινη παντρολογιεται με τα πρωην πελατακια της μπαρμπαθοδωρους- ταριφόδωρους.![]()
...ποιος να δει μπάμπη τσέρτο τύπε ?...Αυνανας alert!!!
Τρομερη κωλοχαραδρα σε ασπρο πανταλονι πριν λιγο στην ερτ
στασου ρε τυπε..θελουμε λεξικο να αποκωδικοποιησουμε τα νικΕχει πολυ γελιο που ο Φαηλος νομιζει οτι τα εχει με το γκρεμλιν-στρελλα.
Απο την αλλη ο Πινοκιο με το -Rοo- νομιζει οτι τα εχει με την ματζικα ντε σπελ'
ενω εκεινη παντρολογιεται με τα πρωην πελατακια της μπαρμπαθοδωρους- ταριφόδωρους.![]()
Ετσι.. τυπε....το κοινωνικό πείραμα μας αποδεικνύει πως τα μανούλια κάνουν μπίζνα και πρόμο όσο τα αρσενικά λαρδιά πυρφοροαγαπάνε και εξευτελίζονται για μπαλαμούτι ωμέγα κατηγορίας...
Είναι η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή στην tv.
Θα την τσιμπήσουν γρήγορα.