noir
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Τύπε σα να μου φαίνεται ότι έχει παράξενη κατανομή η περιφέρεια της...
Χαμηλοκώλα...πάει με όλα
Τύπε σα να μου φαίνεται ότι έχει παράξενη κατανομή η περιφέρεια της...
Είναι η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή στην tv.με τρελενει ρεεεεεεεεεεεε πως παιζει ετσι την γλωσσιτσα τις....ειρηνη χυνω για σενα
εχει φαρδια λεκανη
Ναι ρε το Ευακι!!!!!Έμαθα ότι Εύα και Νίκος επιστρέφουν στο σπίτι, μετά από ψήφους των παικτών.
Και πολυ καλα κανει!!!εχει φαρδια λεκανη
Nαι ρε φιλε αυτη η Ειρηνη ειναι πολλη τσονταξεροχυνω με ειρηνη....μου τον εχει στραγγιξει η πουτανααααα
ο νικος μεσα ειναι...Έμαθα ότι Εύα και Νίκος επιστρέφουν στο σπίτι, μετά από ψήφους των παικτών.
ο νικος μεσα ειναι...
εκτως αν ειναι σποιλερ 2 βδομαδες μετα
...το κοινωνικό πείραμα μας αποδεικνύει πως τα μανούλια κάνουν μπίζνα και πρόμο όσο τα αρσενικά λαρδιά πυρφοροαγαπάνε και εξευτελίζονται για μπαλαμούτι ωμέγα κατηγορίας...Εχει πολυ γελιο που ο Φαηλος νομιζει οτι τα εχει με το γκρεμλιν-στρελλα.
Απο την αλλη ο Πινοκιο με το -Rοo- νομιζει οτι τα εχει με την ματζικα ντε σπελ'
ενω εκεινη παντρολογιεται με τα πρωην πελατακια της μπαρμπαθοδωρους- ταριφόδωρους.
...ποιος να δει μπάμπη τσέρτο τύπε ?...Αυνανας alert!!!
Τρομερη κωλοχαραδρα σε ασπρο πανταλονι πριν λιγο στην ερτ
στασου ρε τυπε..θελουμε λεξικο να αποκωδικοποιησουμε τα νικ ματζικα εννοεις την κοκκινομαλα αφανα?Εχει πολυ γελιο που ο Φαηλος νομιζει οτι τα εχει με το γκρεμλιν-στρελλα.
Απο την αλλη ο Πινοκιο με το -Rοo- νομιζει οτι τα εχει με την ματζικα ντε σπελ'
ενω εκεινη παντρολογιεται με τα πρωην πελατακια της μπαρμπαθοδωρους- ταριφόδωρους.
Ετσι.. τυπε....το κοινωνικό πείραμα μας αποδεικνύει πως τα μανούλια κάνουν μπίζνα και πρόμο όσο τα αρσενικά λαρδιά πυρφοροαγαπάνε και εξευτελίζονται για μπαλαμούτι ωμέγα κατηγορίας...
και το ορκακι ρε ?αχχχ το πικραινεις το καημενο και θα σε παρατησει καμια μεραΕίναι η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή στην tv.
Θα την τσιμπήσουν γρήγορα.