troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.977
- Πόντοι
- 5.506
δηλωσα συμμετοχη τυπε... από την παραγωγη μου ειπαν να παρω μαζι μου και καποτες
το νημα θα σε στηριξει
δηλωσα συμμετοχη τυπε... από την παραγωγη μου ειπαν να παρω μαζι μου και καποτες
σε εσενα δεν δινω....μολις τελειωσει και ειναι παλιο πια θα το δωσω στον τυπο χαρντουλτυπε τωρα τον απαξιωσες τον τυπο χαρντουλ1 :S :S :S
εγω δε θα παρω θα παω για ρομαντικο εξτρακι
σε εσενα δεν δινω....μολις τελειωσει και ειναι παλιο πια θα το δωσω στον τυπο χαρντουλ
να παρεις και φαντα μαζι σου τυπε
τυπε αμα περασεις πως θα το παιξεις?...11 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πεταει το θρεντ
τυπε αμα περασεις πως θα το παιξεις?...
αντρας βαρβατογλου παντελονατος να σε τρεμει ο το γυναιο?η
αγαπουλινης γλυκουλης τρυφερος?
να παρεις και φαντα μαζι σου τυπε
δεν το βρισκω σωστη στρατηγικη.....σκέφτομαι να κυκλοφορω με την πουτσα οξω τυπε και οποια μου την αρπαξει πρωτη στο στομα την παντρεύομαι
δεν το βρισκω σωστη στρατηγικη.....
ψωλαρπαχτρα θα παρεις ετσι
ε τυπε....εγω την πρωτη που θα μου αρπαγε την ψωλη στεφανι δεν θα της εβαζα :S :S :S :SΓιατί οι υπόλοιπες του κατηχητικού θα ναι.. :S :S :S
ε τυπε....εγω την πρωτη που θα μου αρπαγε την ψωλη στεφανι δεν θα της εβαζα :S :S :S :S
ε τυπε....εγω την πρωτη που θα μου αρπαγε την ψωλη στεφανι δεν θα της εβαζα :S :S :S :S