Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Απόλυτο δίκιο στην αναφτρα. Η 19-30 να πάρει δρόμο να πάει σπίτι της.
Ευχαριστούμε ρε τύπε. Εγώ ντρέπομαι μόνο και μόνο που το βλεπω, αν ψήφιζα κιόλας δεν θα το άντεχα.Κάθε μέρα την ψηφίζω την πορνη μη φύγει και αυτή.
Κάθε μέρα την ψηφίζω την πορνη μη φύγει και αυτή.
τυπε μου κανει μπαμτην φουκαριαρα την αλεξανδρα την βαλανε με το ζορι να τα ριξει στον αντρικο...κοτζαμ νταρντανοαλογομουναρος να είναι με τον αλλον τον ποκοπικο.΄.. :S :S :S :S
εχω παρει σβαρνα όλα τα κωλομπαρα μπας και την πετυχω πουθενα, αλλα αρχιδια...μονο στο βιετναμ δεν πηγα ακομα...Σε πιο στουντελο αραγε, να ειναι το Ουλγκακι;![]()
ψαξε-ψαξε, κατι θα βρεις..εχω παρει σβαρνα όλα τα κωλομπαρα μπας και την πετυχω πουθενα, αλλα αρχιδια...μονο στο βιετναμ δεν πηγα ακομα... το εχω πελωρια αναγκη να της κερασω πουτο....
ΧΥΝΩ ποτάμια για το σερραϊκό άλογο
ψαξε-ψαξε, κατι θα βρεις..
Το τρανσακι dana international, νομιζει οτι ειναι γκομεναραΑυτή τη σκρόφα τη Τζούλια δε μπορεί να την πετάξουν έξω ?? Ελλεεινίδα του αισχίστου είδους που νομίζει ότι όλοι στρέφονται γύρω απ'το μουνί της !![]()
τυπε πρεπει το σαη να επιδοτησει χιστες για να γραφουν ημερησια ενημερωση για κωλομπαρα :Sεχω παρει σβαρνα όλα τα κωλομπαρα μπας και την πετυχω πουθενα, αλλα αρχιδια...μονο στο βιετναμ δεν πηγα ακομα...
το εχω πελωρια αναγκη να της κερασω πουτο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλλον συχναζει σε αλλα μερησε όλα τα κωλαδικα πρωτη μουρη είμαι
θα μαθω και θα σου πω.....ακονισε τα παπαρακια σουεχω παρει σβαρνα όλα τα κωλομπαρα μπας και την πετυχω πουθενα, αλλα αρχιδια...μονο στο βιετναμ δεν πηγα ακομα...
το εχω πελωρια αναγκη να της κερασω πουτο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()