topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 736
σα μαλακες πηραμε τ αρχιδια μουαντε ρε θρυλε τελειωνε να δουμε γκαλα με την ησυχια μας.....
σα μαλακες πηραμε τ αρχιδια μουαντε ρε θρυλε τελειωνε να δουμε γκαλα με την ησυχια μας.....
και πως θα δεις γκαλα ρε μπρο? :S :S :SΠειτε ρε λακεσμα για εμας που δεν εχουμε τουβου
και πως θα δεις γκαλα ρε μπρο? :S :S :S
αυτη η νεα ειπε την φραση "ρε παιδι μου" ισαμε 76 φορες σε μια προταση.... :S :S :S :S
συμφωνω και εγω ο γερομαλακας λογικα θα παρει τον πουλο σημερα, οχι αδικατον γεροτραχανα βλεπω να σουταρουν
ο ελκαντουρι σωκρατης το παιζει φιλεναδος σε ολες και θα την φιδαρει παλι
![]()
Πειτε ρε λακεσμα για εμας που δεν εχουμε τουβου
τυποι την κυριακη θα ανοιξω θεμα για τον ιησου απο την ναζαρετ του τζεφιρελι ωστε να μπορουμε τα βραδυα να σχολιαζουμε...
να κρατησουμε μακρια τα σποιλερ...τυποι την κυριακη θα ανοιξω θεμα για τον ιησου απο την ναζαρετ του τζεφιρελι ωστε να μπορουμε τα βραδυα να σχολιαζουμε...
ναι ρε τυπε.....σαββατο βραδυ παντως να ξερεις θα γινει μεγαλη ανατροπη....εχω γνωστο "πανω" που μου τα λεεινα κρατησουμε μακρια τα σποιλερ...![]()
θειο μολις τωρα ο μωυσης στο σταρ καθαρισε 2 (δυο) με μια σπαθιαωρε θείο, πανηγύρι!![]()
![]()
θειο μολις τωρα ο μωυσης στο σταρ καθαρισε 2 (δυο) με μια σπαθια![]()
![]()
![]()
![]()
αφηνω νυχια για ναχω να τρωω...ναι ρε τυπε.....σαββατο βραδυ παντως να ξερεις θα γινει μεγαλη ανατροπη....εχω γνωστο "πανω" που μου τα λεει![]()
![]()
![]()
![]()