Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Συνημμένα

• ef411027b5643e17b19af6520e08f3bc.gif
    ef411027b5643e17b19af6520e08f3bc.gif
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 52
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
ειναι τουλαχιστον ντροπη να υπαρχουν απαξιωτικα σχολια και απαιτησεις(βλ.τυπος τρουμπακης) απο μελη που δεν παρακολουθουν καν αυτο το διαμαντι της ελληνικης ποιοτικης τηλεορασης.
τα σχολια μπαχαλακηδων-τρουμπακης,celebc,eraser,πουτσας και σια-που παρακολουθουν το σοου μονο αποσπασματικα και απο σχολια στο ιντερνετ(ο τονος στο τελευταιο ε) ειναι ακαιρα και πραγματικα ορισμενες φορες καταπτυστα.
:hi:
δικαιλογησε το σε παρακαλω...μας απαξιωνεις τζαμπα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.483
Πόντοι
3.656
ειναι τουλαχιστον ντροπη να υπαρχουν απαξιωτικα σχολια και απαιτησεις(βλ.τυπος τρουμπακης) απο μελη που δεν παρακολουθουν καν αυτο το διαμαντι της ελληνικης ποιοτικης τηλεορασης.
τα σχολια μπαχαλακηδων-τρουμπακης,celebc,eraser,πουτσας και σια-που παρακολουθουν το σοου μονο αποσπασματικα και απο σχολια στο ιντερνετ(ο τονος στο τελευταιο ε) ειναι ακαιρα και πραγματικα ορισμενες φορες καταπτυστα.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny:

ο θείος τρουμπάκης είναι ο ... νηματοθέτης... :grin:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.483
Πόντοι
3.656
δικαιλογησε το σε παρακαλω...μας απαξιωνεις τζαμπα
το εχω δικαιολογησει ηδη...ζητας μουνοχαραδρες και πηδηματα ενω δεν παρακολουθεις και δεν στηριζεις με σθενος.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
πάλι? :S :S :S
και που θα τη βγάζεις ρε θείο?
πάλι στα παγκάκια?? :think:
θειο δεν ξερω....μαλλον γεφυρα στον ολπ....
ποτε δεν περιμενα να με πεταξουν εξω απο το ιδιο μου το σπιτι :- :- :- :-

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Εδώ κάνεις λάθος, εγώ το παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά. Έχω σχηματίσει άποψη για όλες εκεί μεσα.

Άκουσον μεν παταξον δε

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
ειναι ντροπη σου να εχω γυρισει εδω και ενα μηνα απο τα ξενα και να εχεις ακομα την ιδια ψηφοφορια...ακαματης το ελαχιστο..
μα ρε τυπε ειναι διαρκες παγιο αιτημα του νηματος να δουμε βυζομπαλα,μουχαραδρες,κωλοτρυπιδια που δεν εχει δικαιωθει ακομα :S :S :S :S
την βγαζουμε καθε βραδυ μπας και βαλει μαγιο η νταρια στους απλυτους και αν καυλωσεις οπως στρωνει σος ατζουγια το μιλφ στο σεφ.....

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ....ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΟΥΓΚΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom