barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
εξω η βια απο το παουερ.....
σε λιγο θα μπει και ο μικες με πιστολα να τους χωριζει
Ε, το πολυ πολυ να φαει -3
εξω η βια απο το παουερ.....
σε λιγο θα μπει και ο μικες με πιστολα να τους χωριζει
τυπε παντρεψου το μοσχομυρωδατο...σε τραβαει η σαπιλα και δεν ειναι καλοΕμένα μόνο ένα μοσχομυριζε. Τα άλλα ήταν σαπια
δοξα το θεο τυπε μου εχουν τυχει μυρωδατα
δοξα το θεο τυπε μου εχουν τυχει μυρωδατα
:S :S :S :Sτι μύριζε θείο?
μυρτώ??
δικαιλογησε το σε παρακαλω...μας απαξιωνεις τζαμπαειναι τουλαχιστον ντροπη να υπαρχουν απαξιωτικα σχολια και απαιτησεις(βλ.τυπος τρουμπακης) απο μελη που δεν παρακολουθουν καν αυτο το διαμαντι της ελληνικης ποιοτικης τηλεορασης.
τα σχολια μπαχαλακηδων-τρουμπακης,celebc,eraser,πουτσας και σια-που παρακολουθουν το σοου μονο αποσπασματικα και απο σχολια στο ιντερνετ(ο τονος στο τελευταιο ε) ειναι ακαιρα και πραγματικα ορισμενες φορες καταπτυστα.
θα το γαμησω θειο το λεγκο
ο θείος τρουμπάκης είναι ο ... νηματοθέτης...
ειναι τουλαχιστον ντροπη να υπαρχουν απαξιωτικα σχολια και απαιτησεις(βλ.τυπος τρουμπακης) απο μελη που δεν παρακολουθουν καν αυτο το διαμαντι της ελληνικης ποιοτικης τηλεορασης.
τα σχολια μπαχαλακηδων-τρουμπακης,celebc,eraser,πουτσας και σια-που παρακολουθουν το σοου μονο αποσπασματικα και απο σχολια στο ιντερνετ(ο τονος στο τελευταιο ε) ειναι ακαιρα και πραγματικα ορισμενες φορες καταπτυστα.
:S :S :S :S :Sτο εχω δικαιολογησει ηδη...ζητας μουνοχαραδρες και πηδηματα ενω δεν παρακολουθεις και δεν στηριζεις με σθενος.
μηδενιζω ρε νιμου και αποχωρω...μονο για τα κλικζ τυπε...
το εχω δικαιολογησει ηδη...ζητας μουνοχαραδρες και πηδηματα ενω δεν παρακολουθεις και δεν στηριζεις με σθενος.δικαιλογησε το σε παρακαλω...μας απαξιωνεις τζαμπα
μονο για τα κλικζ τυπε...
ο θείος τρουμπάκης είναι ο ... νηματοθέτης...
μονο για τα κλικζ τυπε...
θειο δεν ξερω....μαλλον γεφυρα στον ολπ....πάλι? :S :S :S
και που θα τη βγάζεις ρε θείο?
πάλι στα παγκάκια??
μηδενιζω ρε νιμου και αποχωρω...
ειναι ντροπη σου να εχω γυρισει εδω και ενα μηνα απο τα ξενα και να εχεις ακομα την ιδια ψηφοφορια...ακαματης το ελαχιστο..μηδενιζω ρε νιμου και αποχωρω...
Εδώ κάνεις λάθος, εγώ το παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά. Έχω σχηματίσει άποψη για όλες εκεί μεσα.ειναι τουλαχιστον ντροπη να υπαρχουν απαξιωτικα σχολια και απαιτησεις(βλ.τυπος τρουμπακης) απο μελη που δεν παρακολουθουν καν αυτο το διαμαντι της ελληνικης ποιοτικης τηλεορασης.
μα ρε τυπε ειναι διαρκες παγιο αιτημα του νηματος να δουμε βυζομπαλα,μουχαραδρες,κωλοτρυπιδια που δεν εχει δικαιωθει ακομα :S :S :S :Sειναι ντροπη σου να εχω γυρισει εδω και ενα μηνα απο τα ξενα και να εχεις ακομα την ιδια ψηφοφορια...ακαματης το ελαχιστο..
Τι κερδίζει κάποιος εάν το νήμα του πάει καλά?μονο για τα κλικζ τυπε...