troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
θείο γύρνα πίσω, θα σου κάνουμε αύξηση!
θείο γύρνα πίσω, θα σου κάνουμε αύξηση!
θα πάρει και μπόνους...
και πολλα παιρνεις...να πας με τον νικολιο μα σου μαθει μπαλιτσα να παρεις κανα επιδομα
και πολλα παιρνεις...να πας με τον νικολιο μα σου μαθει μπαλιτσα να παρεις κανα επιδομαΚανόνισε λαμόγιο να σου κάνει αύξηση η Ρεγκίνα και γω να μείνω με το βασικό.
μαζεψου.... :S :Sθειο θελω να με παρεις εσυ στους ανεμομυλους να ριξω μαυρη πετρα πισω μου.....
θειο θελω να με παρεις εσυ στους ανεμομυλους να ριξω μαυρη πετρα πισω μου.....
θειο θελω να με παρεις εσυ στους ανεμομυλους να ριξω μαυρη πετρα πισω μου.....
μπιρλα δεν μιλας καλα και εχω νευρα σημερα που δεν εχει ουτε ενα ριαλτιτυ και βλεπω ολο μικιμαου απο το απογευμαμαζεψου.... :S :S
εγω δε μιλαω καλα???χθες μου ησουν με τα σωβρακα σημερα θες να σε παρει ο μπαρμπας στον ανεμομυλο και δε μιλαω εγω καλα???σε 2 μερες εχεις γινει τεντομπαροκ :S :S :Sμπιρλα δεν μιλας καλα και εχω νευρα σημερα που δεν εχει ουτε ενα ριαλτιτυ και βλεπω ολο μικιμαου απο το απογευμα
εγω δε μιλαω καλα???χθες μου ησουν με τα σωβρακα σημερα θες να σε παρει ο μπαρμπας στον ανεμομυλο και δε μιλαω εγω καλα???σε 2 μερες εχεις γινει τεντομπαροκ :S :S :S
τωρα μιλας παντελονατα :Sεχεις καποιο δικιο :S :S :S :S
φταει η σκονη απο την αφρικη :- :- :-
εγω δε μιλαω καλα???χθες μου ησουν με τα σωβρακα σημερα θες να σε παρει ο μπαρμπας στον ανεμομυλο και δε μιλαω εγω καλα???σε 2 μερες εχεις γινει τεντομπαροκ :S :S :S
τωρα μιλας παντελονατα :Sμπαχαλακιας ειναι θειο μην του δινεις σημασια
εχεις καποιο δικιο :S :S :S :Sεγω δε μιλαω καλα???χθες μου ησουν με τα σωβρακα σημερα θες να σε παρει ο μπαρμπας στον ανεμομυλο και δε μιλαω εγω καλα???σε 2 μερες εχεις γινει τεντομπαροκ :S :S :S
μπαχαλακιας ειναι θειο μην του δινεις σημασια
τωρα μιλας παντελονατα :S :S :S
Πολυ ανδρονε ο Τρουμπακης....
ο μπιρλας σε βριζει μπρο....
τυπε η ελλεινιδα σε εβαλε να το δεις και βριζεις εμας?? :SΤυποι θα σας πω μονο αυτο...εκανα 300χλμ να παω εκδρομη με την Ελλεινιδα και γαμηθηκε να βρεχει ολη μερα απο χθες μεχρι και τωρα.Ουτε πουστης εξω,τα μαγαζια κλειστα.
Οποτε αναγκαστικη λυση σπιτι και τηλεοραση οπου η σιχαμενη ανωμαλη Ελλεινιδα με υποχρεωσε να δω τη μαλακια σας το γκαλα...καταρχην να πω οτι γαμιεστε πατοκορφα και οτι δεν εχετε νοημα υπαρξης στον πλανητη Γη.
Τετοιο εμετικο κατασκευασμα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου...7 πλαστικες ψωλες και 7 αδερφες που το παιζουν αντρες που ολοι μαζι δεν κανουν εναν ανθρωπινο εγκεφαλο να το παιζουν ερωτευμενοι μεταξυ τους για τα λεφτα και μια κωλογρια τσατσα να τους ρωταει την ιδια ηλιθιοτητα 100 φορες για να περασει ο χρονος.
Ξεροχυνω μονο με τον Μικε το Γουεστι και την Ιταλιδα-Ραπανακι Γερασιμιδου που μεχρι και δονητης θα προτιμουσε να αυτοκτονησει παρα να μπει μεσα της...