Επισκέπτης
Είπα να κάνω τον καλό αλλά με κατάλαβες. :S :S :S
Τυπε τελικα δεν εισαι και τοσο ευστροφος... :S :S :S
Είπα να κάνω τον καλό αλλά με κατάλαβες. :S :S :S
Τυπε τελικα δεν εισαι και τοσο ευστροφος... :S :S :S
στηριζω τυπεΜε απαξίωσες, μηδενίζω ψηφοφορία και αποχωρώ. :S :S :S
παρολο το ασσυληπτο ρεκορ(πανελλαδικα και παγκοσμια)των 19 ψηφοι....μηδενιζω και στηριζω...Στηριζω τζωρτζη νέα ψηφοφορία μαστερ σεφ
και εγω του την μπουμπουνισα αυτη την φορα...και ετσι μουρχετε να το ληξω τωρα να βγει περιτρανα νικητης το νημου που θελει να μου κλεισει το νημα...Στηρίζω σφαιροπουλο
και εγω του την μπουμπουνισα αυτη την φορα...και ετσι μουρχετε να το ληξω τωρα να βγει περιτρανα νικητης το νημου που θελει να μου κλεισει το νημα...
να βαλουμε και τα 3 νηματα μαζι τυπε...τι ψωλοκομια ναυαγια ειναι αυτοι ρε?Θα σου αναστησω το μνημα εεεε το νημα ρε νιμου για να δεις τι ψυχαρα ειμαι...βαλε δημοσκοπηση για το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ψυχακιας του σαι.Σου εχω και τις 2 πρωτες υποψηφιοτητες Βανακιας και Τραμπακουλας Αλογομουρης.... :S :S :S
αυτο σηκωνει ξεχωριστο νημα...Θα σου αναστησω το μνημα εεεε το νημα ρε νιμου για να δεις τι ψυχαρα ειμαι...βαλε δημοσκοπηση για το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ψυχακιας του σαι.Σου εχω και τις 2 πρωτες υποψηφιοτητες Βανακιας και Τραμπακουλας Αλογομουρης.... :S :S :S
αυτο σηκωνει ξεχωριστο νημα...
να βαλουμε και τα 3 νηματα μαζι τυπε...τι ψωλοκομια ναυαγια ειναι αυτοι ρε?
εμενα μου αρεσουν οι ατακες του....με τα βαλιουμ στο συρταρι πρεπει να ειναι καινα ζωη σε ωραιο κοσμο...το νικ με παραπεμπει σε γνωστο φυτο της ελλαδας με "ιαματικες" ιδιοτητες...Υπαρχει πολλη ψυχασθενεια τυπε σε αυτο το σαι...ο Τραμπακουλας ειδικα ειναι ολα τα λεφτα.Πρεπει να βαζει στοιχημα και οταν χεζει αμα θα βγει χοντρο ή νερουλο...
ο νεαντερνταλ ειναι η πιο σοβαρη περιπτωσηΔεν εχεις καθολου αδικο σε αυτο τυπε...για πειτε και κανεναν αλλον;
ο νεαντερνταλ ειναι η πιο σοβαρη περιπτωση
δεν ξερεις αν σε βριζει αν συμφωνει
η απλα θα δωσει προγνωστικα
στις ακαταλαβιστικες μαλακιες που γραφει
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ !!!!!Στην Κωνσταντινουπολη ταξιδεψε η Μαρια Μπακοδημου για να κάνει γυρισματα για τη νεα εκπομπη «The Power of love» που θα μεταδιδεται μέσα από το νημα του σ(κ)αη!!! ΞΕΚΙΝΑΜΕ τυποι!!!
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ !!!!!
απο την χαρα μου θα μηδενισω μια μαν...συγκινηθηκα....:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
απο την χαρα μου θα μηδενισω μια μαν...συγκινηθηκα....