Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.012
Πόντοι
5.506

Επισκέπτης
και εγω του την μπουμπουνισα αυτη την φορα...και ετσι μουρχετε να το ληξω τωρα να βγει περιτρανα νικητης το νημου που θελει να μου κλεισει το νημα...

Θα σου αναστησω το μνημα εεεε το νημα ρε νιμου για να δεις τι ψυχαρα ειμαι...βαλε δημοσκοπηση για το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ψυχακιας του σαι.Σου εχω και τις 2 πρωτες υποψηφιοτητες Βανακιας και Τραμπακουλας Αλογομουρης.... :S :S :S

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.012
Πόντοι
5.506
Θα σου αναστησω το μνημα εεεε το νημα ρε νιμου για να δεις τι ψυχαρα ειμαι...βαλε δημοσκοπηση για το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ψυχακιας του σαι.Σου εχω και τις 2 πρωτες υποψηφιοτητες Βανακιας και Τραμπακουλας Αλογομουρης.... :S :S :S
να βαλουμε και τα 3 νηματα μαζι τυπε...τι ψωλοκομια ναυαγια ειναι αυτοι ρε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
αυτο σηκωνει ξεχωριστο νημα... :headbang2:

Επισκέπτης
να βαλουμε και τα 3 νηματα μαζι τυπε...τι ψωλοκομια ναυαγια ειναι αυτοι ρε?

Υπαρχει πολλη ψυχασθενεια τυπε σε αυτο το σαι...ο Τραμπακουλας ειδικα ειναι ολα τα λεφτα.Πρεπει να βαζει στοιχημα και οταν χεζει αμα θα βγει χοντρο ή νερουλο... :2funny:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.012
Πόντοι
5.506
Υπαρχει πολλη ψυχασθενεια τυπε σε αυτο το σαι...ο Τραμπακουλας ειδικα ειναι ολα τα λεφτα.Πρεπει να βαζει στοιχημα και οταν χεζει αμα θα βγει χοντρο ή νερουλο... :2funny:
εμενα μου αρεσουν οι ατακες του....με τα βαλιουμ στο συρταρι πρεπει να ειναι καινα ζωη σε ωραιο κοσμο...το νικ με παραπεμπει σε γνωστο φυτο της ελλαδας με "ιαματικες" ιδιοτητες...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
Δεν εχεις καθολου αδικο σε αυτο τυπε...για πειτε και κανεναν αλλον;
ο νεαντερνταλ ειναι η πιο σοβαρη περιπτωση

δεν ξερεις αν σε βριζει αν συμφωνει
η απλα θα δωσει προγνωστικα
στις ακαταλαβιστικες μαλακιες που γραφει

:uzi:

Επισκέπτης
ο νεαντερνταλ ειναι η πιο σοβαρη περιπτωση

δεν ξερεις αν σε βριζει αν συμφωνει
η απλα θα δωσει προγνωστικα
στις ακαταλαβιστικες μαλακιες που γραφει

:uzi:

Τυπε ολα μαζι τα κανει σε 3-4 ασυνδετες γραμμες που αραδειαζει οτι λεξεις του ερχονται στο πιθηκομυαλο του....το 90% των οποιων ειναι στοιχημα και προγνωστικα. :2funny:

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Στην Κωνσταντινουπολη ταξιδεψε η Μαρια Μπακοδημου για να κάνει γυρισματα για τη νεα εκπομπη «The Power of love» που θα μεταδιδεται μέσα από το νημα του σ(κ)αη!!! ΞΕΚΙΝΑΜΕ τυποι!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.012
Πόντοι
5.506
Στην Κωνσταντινουπολη ταξιδεψε η Μαρια Μπακοδημου για να κάνει γυρισματα για τη νεα εκπομπη «The Power of love» που θα μεταδιδεται μέσα από το νημα του σ(κ)αη!!! ΞΕΚΙΝΑΜΕ τυποι!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ !!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom