ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
τα τσακαλια του σαη το ειχανε μυριστει αμεσως τυπε ;)Τρόμπας ο Ανδρέας , πρόκειται περι γκευ για να χάσει τέτοιο μωρό
τα τσακαλια του σαη το ειχανε μυριστει αμεσως τυπε ;)Τρόμπας ο Ανδρέας , πρόκειται περι γκευ για να χάσει τέτοιο μωρό
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, που αποχώρησε από το Power of Love την Παρασκευή, έχει βρει τον έρωτα και μάλιστα σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι στη Μύκονο.
Την αποκάλυψη έκανε στην Espresso ο αστρολόγος και σύντροφός της, Άρης Παπαδόγιαννης. «Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο. Μπήκε τυχαία στο «Power of love» κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» είπε χαρακτηριστικά.
Ιδου ο γαμπρος τύπε, γνωστος αστρολογοςτυπε και η τσοντα στο σειρηνακι πρεπει να ηταν καλη δοκιμασια στη σχεση τους οταν θα την ειδε ο γαμπρος
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, που αποχώρησε από το Power of Love την Παρασκευή, έχει βρει τον έρωτα και μάλιστα σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι στη Μύκονο.
Την αποκάλυψη έκανε στην Espresso ο αστρολόγος και σύντροφός της, Άρης Παπαδόγιαννης. «Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο. Μπήκε τυχαία στο «Power of love» κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» είπε χαρακτηριστικά.
Σιγουρα καμια αδερφή προαγωγός ειναι αυτός ο τρόμπας ..ο νέος σπυρος Ρέβης
Δυνατό τσιμπουκι παντως η Γκαμπριέλα
τυπε και η τσοντα στο σειρηνακι πρεπει να ηταν καλη δοκιμασια στη σχεση τους οταν θα την ειδε ο γαμπρος
αλήθεια παίζει σε σκηνή sirina ?![]()
![]()
![]()
σε ποια ταινία η ερασιτεχνικό ξέρει κανείς ?
οχι πως εβγαλες αυτο το συμπερασματυπε δηλαδη αμα πω στην οντισιον οτι γουσταρω την Κλαουντια απο το φιερι που την εχουν κλασμενη ολοι οι αντρες εκει θα μπω μεσα στα σιγουρα ?
α μιλαμε για τερας μορφωσεως.Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, που αποχώρησε από το Power of Love την Παρασκευή, έχει βρει τον έρωτα και μάλιστα σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι στη Μύκονο.
Ιδου ο γαμπρος τύπε, γνωστος αστρολογος
καταστροφη!
μπηκα να σχολιασω για Στελλαρα κ Πανο θεο και κατεληξα να βλεπω το βιντεο κ αν μη τι αλλο να παιζω με το μνακι μου! λολ