You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Power of Love.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 346K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
με πικερ και δημητρακη29 το παουερ θα χτυπαγε 50αρια στην τηλεθεασηαπ αργα το βραδυ το κοινωνικο πειραμα μπαινει και στη σφαιρα του σουρεαλ
φημες λενε οτι το νεο ατομο που μπαινει ειναι ο πικερ....
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 141
- Πόντοι
- 166
ο Αντρέας μου άρεσε σήμερα όπως τον είδα με το σιέλ, με το μουσάκι και το μαλλάκι του με πηλό! μου άρεσε πολύ.
και νομίζω ότι στον καινούριο τον βλαχάκο ίσως του έγλειφα τα πόδια.
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.399
- Πόντοι
- 496
Ηθελε μεσα μια πουσταρα στυλ Τεντυ η ποδολαγνου να χωθει σε κανα Δώρο να γίνει χαμός με την 19χρονη 30αρα
ο Αντρέας μου άρεσε σήμερα όπως τον είδα με το σιέλ, με το μουσάκι και το μαλλάκι του με πηλό! μου άρεσε πολύ.
Έτοιμος για Πάτρα εισαι δλδ
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 78.098
- Πόντοι
- 41.129
με πικερ και δημητρακη29 το παουερ θα χτυπαγε 50αρια στην τηλεθεαση
και κορινα στις γυναικες ?
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
που να φανταστουνε αυτα τα σεναρια τα μεμετια και τα σουργελα του σκαι....αυτα εινα για ταραντινο και ανωΗθελε μεσα μια πουσταρα στυλ Τεντυ η ποδολαγνου να χωθει σε κανα Δώρο να γίνει χαμός με την 19χρονη 30αρα
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 141
- Πόντοι
- 166
έχω ξαναγράψει ότι θα έπρεπε να έχουν βάλει άτομα σαν κι εμένα
που τους αρέσουν όλοι
επομένως με όλους θα έκανα κάτι
και πιστεύω ότι θα ήταν και το τέλειο παιχνίδι για εμένα, καθώς κάθε εβδομάδα θα έμπαινε και νέο αίμα...
δηλαδή θα έγλειφα τον ένα, θα τον βαριόμουν μετά θα έφευγε, θα έγλειφα όποιον νέο έμπαινε
εγώ θα παρέμενα, θα γινόμουν και φίλος με τις κοπελιές εκεί μέσα
θα μάζευα και 2.500€
μετά θα νοίκιαζα και κανα σπιτάκι θα άνοιγα και gloryholes στους τοίχους
και θα συνέχιζα να απολαμβάνω πούτσες
που τους αρέσουν όλοι
επομένως με όλους θα έκανα κάτι
και πιστεύω ότι θα ήταν και το τέλειο παιχνίδι για εμένα, καθώς κάθε εβδομάδα θα έμπαινε και νέο αίμα...
δηλαδή θα έγλειφα τον ένα, θα τον βαριόμουν μετά θα έφευγε, θα έγλειφα όποιον νέο έμπαινε
εγώ θα παρέμενα, θα γινόμουν και φίλος με τις κοπελιές εκεί μέσα
θα μάζευα και 2.500€
μετά θα νοίκιαζα και κανα σπιτάκι θα άνοιγα και gloryholes στους τοίχους
και θα συνέχιζα να απολαμβάνω πούτσες
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 78.098
- Πόντοι
- 41.129
Δηλαδη οι γυναικες ηθοποιοι που πληρωνονται για να φιλιουνται στις ερωτικες σκηνες ειναι πουτανες τύπε?
ειναι με το ενα ποδι στο μπουρδελο
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.464
- Πόντοι
- 786
τωρα το τραγουδι υμνος σε ολα τα στριπτιζαδικα
με αυτο το τραγουδι ειδα ενα απο τα πιο καυλωτικα λεσβιακα στο κινκυ οπερα
με τιτλο το μουνι και το δελφινι
οταν το κινκυ οπερα ηταν στα καλα του![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα μου άρεσε το σόου κωλοτρυπίδα και το άλλο με τον νάνο και τον δράκουλα
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
γεια σας παιδια, τι εγινε οσο ελειπα? αυτκτονησε με πρωτοτυπο τροπο κανενας πιρφορος? (γιατι το να γαμησει οποιοσδηποτε εκι μεσα ειναι αδυνατο) ![Afro :afro: :afro:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/afro.gif)
![Afro :afro: :afro:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/afro.gif)
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.464
- Πόντοι
- 786
Η Στέλλα πρέπει να είναι πολύ αμόρφωτη ρε πουστη
Και έχει και τη ρομποτική ομιλία της Λιβιάκη στην Κουρούτα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 78.098
- Πόντοι
- 41.129
γεια σας παιδια, τι εγινε οσο ελειπα? αυτκτονησε με πρωτοτυπο τροπο κανενας πιρφορος? (γιατι το να γαμησει οποιοσδηποτε εκι μεσα ειναι αδυνατο)![]()
τυπε ο Δωρος φασωσε τη δικια του μεσα στην τουαλετα...
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
τυπε το φασωμα δωρου-19χρονης 30αρας ειναι πιο fake και απο παντοφλα abibas στη σωκρατους :Sτυπε ο Δωρος φασωσε τη δικια του μεσα στην τουαλετα...![]()
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε με δυο λογια η ιταλιδα παραδουλευτρα εκανε κρακ απο τη χυλοπιτα του μπαρμπατζοβενου, ο μπαρμπατζοβενος σκουπιδιαστηκε απο ολους και εβγαλε προφιλ μεγαλου μουνη, ο καμηλιερο ντυθηκε σπορτ μπιλυ και πετουσε χαρταετο οσο η ουζμπεκα του μοστραρε τους βυζους, τα ζευγαρακια της αγιας παρασκευης εξακολουθουν να παιζουν τους ερωτευμενους με ερμηνειες για χρυσο βατομουρο και τελος το μπαλαμουτι ειναι ακομα μακρινο ονειρογεια σας παιδια, τι εγινε οσο ελειπα? αυτκτονησε με πρωτοτυπο τροπο κανενας πιρφορος? (γιατι το να γαμησει οποιοσδηποτε εκι μεσα ειναι αδυνατο)![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εκατο πτυχια εχουν παρει αυτοι οι περιφημοι συμβουλοι των καναλιων, κανενας δεν σκεφτηκε να φερει τον δημητρακη μεσα στο παιχνιδι να πεσουν τα τσιμενταμε πικερ και δημητρακη29 το παουερ θα χτυπαγε 50αρια στην τηλεθεαση
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
συνοψη για παριπαπι
σκουπιδιασμα-καταρρευση μπαρμπατζοβενου, κλαμα τσαλαπετινου απο φιερι, επισημος χωρισμος τσουλιας-μαλακαντρεα....τσουρεκια με ζευγος φαηλου (ζεφυριωτη)-συναρμολογουμενης...μπουστο βυζοκυριακης ουζμπεκας ολ δε μονει
σκουπιδιασμα-καταρρευση μπαρμπατζοβενου, κλαμα τσαλαπετινου απο φιερι, επισημος χωρισμος τσουλιας-μαλακαντρεα....τσουρεκια με ζευγος φαηλου (ζεφυριωτη)-συναρμολογουμενης...μπουστο βυζοκυριακης ουζμπεκας ολ δε μονει
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
τυπε η ιταλιδα απο το φιερι εσπασε σαν το δοπα στο μελι :Sτυπε με δυο λογια η ιταλιδα παραδουλευτρα εκανε κρακ απο τη χυλοπιτα του μπαρμπατζοβενου, ο μπαρμπατζοβενος σκουπιδιαστηκε απο ολους και εβγαλε προφιλ μεγαλου μουνη, ο καμηλιερο ντυθηκε σπορτ μπιλυ και πετουσε χαρταετο οσο η ουζμπεκα του μοστραρε τους βυζους, τα ζευγαρακια της αγιας παρασκευης εξακολουθουν να παιζουν τους ερωτευμενους με ερμηνειες για χρυσο βατομουρο και τελος το μπαλαμουτι ειναι ακομα μακρινο ονειρο
καλα ο σωκρατες εχει ξεφυγει, το μεσημερι αφηνε υποννοουμενα στη βυζοουζμπεκα για αλλαγη ρολων και στραπονιασματα :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 448
- Εμφανίσεις
- 70K
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 12K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 3K