pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τζουλια θα σου κανω παιδακια
να τα μεγαλωσεις μωρη σαυριτσα
να τα μεγαλωσεις μωρη σαυριτσα
εκλαιγε σε κατι σκαλοπατια ρε τεντυ..του περασε τωρα ενταξει..τι πλάκα της έκανε ρε παιδιά? τι έχω χάσει... πείτε κάποιος...
τι πλάκα της έκανε ρε παιδιά? τι έχω χάσει... πείτε κάποιος...
εκανε το νεκρο σε κατι καδουςτι πλάκα της έκανε ρε παιδιά? τι έχω χάσει... πείτε κάποιος...
Τύπε ξεροχυνω με σκουπιδιασμα, θελω κι αλλοτυποι στο αποψινο γκαλα οι πληγωμενοι μπαρμπα-τζοβενος και καμηλιερο θα κανουν πεσιμο στη συναρμολογουμενη που τους εδωσε θαρρος :-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑεκανε το νεκρο σε κατι καδους
πες τα ρε φίλε....Η αλλη η Τζουλια στα 22 ειναι λεει πολυ ωριμη και θελει τον αντρα να ειναι αντρας και οχι παιδακι.
Να υποθεσω οτι και η ιδια ειναι γυναικα και οχι κοριτσακι, αρα ξερει να αρθρωσει δυο κουβεντες σε καμια σοβαρη συζητηση και να φτιαχνει και κανεναν μουσακα.
Γιατι καποιες νομιζουν οτι ωριμαζουν οταν μαθαινουν να φτιαχνουν μαλλι, νυχι και να χρησιμοποιουν το αιφον.
Η αλλη η Τζουλια στα 22 ειναι λεει πολυ ωριμη και θελει τον αντρα να ειναι αντρας και οχι παιδακι.
Να υποθεσω οτι και η ιδια ειναι γυναικα και οχι κοριτσακι, αρα ξερει να αρθρωσει δυο κουβεντες σε καμια σοβαρη συζητηση και να φτιαχνει και κανεναν μουσακα.
Γιατι καποιες νομιζουν οτι ωριμαζουν οταν μαθαινουν να φτιαχνουν μαλλι, νυχι και να χρησιμοποιουν το αιφον.
πες τα ρε φίλε....
πες τα ρε τσαμπιον!!τι να πει ρε μαλακιες λεει
καραγκιοζακο
που θα πεις κιολας πες τα ρε φιλε..
τον ξερεις και απο χθες ρε μαγκα και γενικα εδω που μπηκες θα σεβεσαι