Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.641
- Πόντοι
- 6.056
:S :SΤύπε για τον Μικέ πόσα έδινες? :S :S :S
Βλεπω μανιωδως power of love μετα τη δουλεια. Εχω χαμηλο επίπεδο πιστευεις?:S :S
τυπε ο μικες ειναι φιλος :S :S :S
εισαι με τα καλα σου ρε πουτσα?????Βλεπω μανιωδως power of love μετα τη δουλεια. Εχω χαμηλο επίπεδο πιστευεις?
Βλεπω μανιωδως power of love μετα τη δουλεια. Εχω χαμηλο επίπεδο πιστευεις?
μονο για αυτα ειναιΤο καυτό τσιφτετέλι της Αθηνάς στο Λίβανο !!
Σωστή παρατήρηση. Τύπε να ξερεις οτι προετοιμαζομαι για τα κακα που θα ερθουν σε λιγο. Οταν αυτα ερθουν θα με βρουν ετοιμο απο καιρο.Οχι τυπε μου δεν εχεις χαμηλο επιπεδο...απλα εχεις πιασει πατο σαν ανθρωπινη υπαρξη να πουμε. :S :S :S
εδώ αξιζει να τονισουμε ότι το 99% των 19χρονων κοριτσιων επιλεγει ασυζητητι λιβανο για τις διακοπες της...και εννοείται παντα παει μονη της ή με μια φιλη της...λιβανος, ντουμπαι, σαουδικη αραβια, μαροκο κτλ είναι σουπερ μαστ προορισμοι για ολη την νεολαια....τι να φτουρισουν κατι νεες υορκες, λονδινο, παρισι και τα σχετικα...Το καυτό τσιφτετέλι της Αθηνάς στο Λίβανο !!
που χαθηκες κυριε τοσο καιρο?Βλεπω μανιωδως power of love μετα τη δουλεια. Εχω χαμηλο επίπεδο πιστευεις?
Σωστή παρατήρηση. Τύπε να ξερεις οτι προετοιμαζομαι για τα κακα που θα ερθουν σε λιγο. Οταν αυτα ερθουν θα με βρουν ετοιμο απο καιρο.
απο την πενταημερη με το σχολειο θα ητανε τυπε, αφου ειναι τωρα 19 τοτε ητανε 16εδώ αξιζει να τονισουμε ότι το 99% των 19χρονων κοριτσιων επιλεγει ασυζητητι λιβανο για τις διακοπες της...και εννοείται παντα παει μονη της ή με μια φιλη της...λιβανος, ντουμπαι, σαουδικη αραβια, μαροκο κτλ είναι σουπερ μαστ προορισμοι για ολη την νεολαια....τι να φτουρισουν κατι νεες υορκες, λονδινο, παρισι και τα σχετικα...
επισης εχει πλακα στο ινσταγκραμ που εχει βαλει βιντεο απο το 2016 (17 χρονων) να πινει σαμπανιες σε κοτερα και να οδηγαει (χωρις διπλωμα) πορσε κανενος σαπιοκοιλια λιβανεζου σπονσορα.... κατα τα αλλα μπηκε στο παιχνιδι να βρει τον αληθηνο ερωτα
εννοειται πως οχι ρε τυπε, αφου κανει μπαμ οτι το κοριτσι ειναι αβγαλτο :SΔηλαδή πιστεύεις ότι βιζιτώνει σύντροφε ?? :S
οχι τυπε...ντροπη και μονο που το λεςΔηλαδή πιστεύεις ότι βιζιτώνει σύντροφε ?? :S
εχουν και πιστοποιητικο απο το ρεβη τυπε? :Sφημες λενε οτι προκειται για αμεμπτου ηθικης κορασιδες και για σοβαρα παλικαρια :S :S :S