podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
εγω δεν πιστευω οτι δε σε εχει φλερταρει η στην πεσει γυναικα εξω
πίστευε και μη ερεύνα
πάω να τη πέσω για ύπνο
φιλιά σε όλους (τους ωραίους )
εγω δεν πιστευω οτι δε σε εχει φλερταρει η στην πεσει γυναικα εξω
true story τυπε
να μου καει το βιντεο
εγώ ποτέ...
ούτε θα ήθελα, ούτε θα μπορούσα
σαν φαντασίωση θα μου άρεσε να σας γλείφω τα αρχίδια (ή πχ του Δώρου για να είμαι και εντός θέματος) όσο εσείς γαμάτε γκόμενα
αλλά από κοντά δεν νομίζω να μου έβγαινε. [size=10pt]και θα ντρεπόμουν[/size] και θα τη σιχαινόμουν
υγ. πάντως ο χθεσινός είναι πολύ καυλιάρης και μου έλεγε ότι θέλει να με δει να γαμάω τη γκόμενά του, ή έστω πίπα
αν και ψιλομεθυσμένος
αλλά σε αυτόν τον άντρακλα δεν θα έλεγα όχι ότι και να μου ζητούσε
παντως εχει σωματαρα η γαριδα τσουλια...κατι σκιρτησε μεσα μου με το ξεκωλο ντυσιματακι της...
τυπε μπορει να μην ηξερε ότι υπηρχαν καμερες.... :Sη γκαμπυ σπειλεί με μηνύσεις γιατί το να φοράς μάσκα όταν πρωταγωνιστείς στο "παλαμάρι του βαρκάρη" αυτομάτως προστατεύεις την "ηθική" σου σε συγκριση με το να μην τη φορούσες
ας κανει οτι θελει....εχουν ηδη χαθει χιλιαδες παιδια για παρτι τηςη γκαμπυ σπειλεί με μηνύσεις γιατί το να φοράς μάσκα όταν πρωταγωνιστείς στο "παλαμάρι του βαρκάρη" αυτομάτως προστατεύεις την "ηθική" σου σε συγκριση με το να μην τη φορούσες
Και τι θα πει, επαιζα την μαγια την μελισσα σε πορνοταινια;η γκαμπυ σπειλεί με μηνύσεις γιατί το να φοράς μάσκα όταν πρωταγωνιστείς στο "παλαμάρι του βαρκάρη" αυτομάτως προστατεύεις την "ηθική" σου σε συγκριση με το να μην τη φορούσες
σωκρατης σαικο κιλερ κεσκεσσε ξενερωσε που εφαγε ακυρο απο ολες σημερα και θα σφαξει κανεναν :S
ο ιρακινος σωκρατης τα εχει παρει που τον κατουρανε ολες
ειναι θεμα χρονου να απαγαγει καποια και να τη βιασει πριν αυτοκτονησει για να μη συλληφθει ζωντανοσ
τυπε μπορει να μην ηξερε ότι υπηρχαν καμερες.... :S
τυπε ειναι τοσο χεστης ο μουνης που το πιο πολυ που θα κανει ειναι να βαλει πινεζες στις καρεκλες των αλλωνο ιρακινος σωκρατης τα εχει παρει που τον κατουρανε ολες
ειναι θεμα χρονου να απαγαγει καποια και να τη βιασει πριν αυτοκτονησει για να μη συλληφθει ζωντανοσ