You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Power of Love.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 342K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.436
- Πόντοι
- 5.006
μεχρι τωρα, στα χαιλαιτς του επεισοδίου που πρεπει να ονομαστει "Ο ΔΩΡΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ" :
1)το ακυρο που εριξε ο δωρος στην αλβανιδα παραδουλευτρα...
2)το παρακαλετο σεξ απελπισίας που προσπαθει ο αντρικος με την τσουλια με ατακες του στυλ "θες να το παιξουμε λιγο για να γινουμε πρωτο θεμα?", "θες να μου τον ακουμπήσεις λιγο, ετσι για πλακα?", "θες να σου ριξω τα φλοκια μου λιγο στην κοιλιτσα σου, να δουμε πως θα αντιδρασουν οι αλλοι?" κτλ....
3)ο ιρακινος εχει χαθει στα βαθη του friendzone και δεν υπαρχει γυρισμος πλεον...του δινω λιγες πιθανότητες ακομα μπας και τον πηδηξει από φιλευσπλαχνια καποιος από τους τυπους εκει μεσα, αλλως παει για απαγχονισμο στο μπανιο...
4)ο απολυτος ερωτας και λιωσιμο του θηλυκου πιτερ οφορικουε στο κοκκινο δωματιο με τον δωρο...ειχε να νοιωσει ετσι από τοτε που εγλυφε τα γερασμένα καλαμπαλικια του πανταζη υπο τους ηχους του "Σε νοσταλγώ, σαν μια ανάμνηση παλιά σε νοσταλγώ, είσαι το όνειρο που έγινε κομμάτια.Σε νοσταλγώ σαν τη γλυκιά την Παναγιά, είσαι το δάκρυ που πλημμύρισε τα μάτια."....
1)το ακυρο που εριξε ο δωρος στην αλβανιδα παραδουλευτρα...
2)το παρακαλετο σεξ απελπισίας που προσπαθει ο αντρικος με την τσουλια με ατακες του στυλ "θες να το παιξουμε λιγο για να γινουμε πρωτο θεμα?", "θες να μου τον ακουμπήσεις λιγο, ετσι για πλακα?", "θες να σου ριξω τα φλοκια μου λιγο στην κοιλιτσα σου, να δουμε πως θα αντιδρασουν οι αλλοι?" κτλ....
3)ο ιρακινος εχει χαθει στα βαθη του friendzone και δεν υπαρχει γυρισμος πλεον...του δινω λιγες πιθανότητες ακομα μπας και τον πηδηξει από φιλευσπλαχνια καποιος από τους τυπους εκει μεσα, αλλως παει για απαγχονισμο στο μπανιο...
4)ο απολυτος ερωτας και λιωσιμο του θηλυκου πιτερ οφορικουε στο κοκκινο δωματιο με τον δωρο...ειχε να νοιωσει ετσι από τοτε που εγλυφε τα γερασμένα καλαμπαλικια του πανταζη υπο τους ηχους του "Σε νοσταλγώ, σαν μια ανάμνηση παλιά σε νοσταλγώ, είσαι το όνειρο που έγινε κομμάτια.Σε νοσταλγώ σαν τη γλυκιά την Παναγιά, είσαι το δάκρυ που πλημμύρισε τα μάτια."....
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Σαν τα πιτμπουλ που τα βάζουν να πλακώνονται, έτσι και εδώ τους έχουν βάλει σώνει και καλά να ερωτευτουνε.
Μεγάλη μαλακια η μαλακια που βλέπουμε.
Μεγάλη μαλακια η μαλακια που βλέπουμε.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σωκρατης μπηκε με μπυρα απο λιντλ στο δωματιο
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
την κάλεσε να μιλήσουνε για τους άντρες σαν φιλενάδες
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ωραιος ο σωκρατης
βαζει χερι για μονογαμικοτητα στελλας
ετσι ειναι ο σωστος αντρας , καθοριζει τα χωραφια του
βαζει χερι για μονογαμικοτητα στελλας
ετσι ειναι ο σωστος αντρας , καθοριζει τα χωραφια του
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.436
- Πόντοι
- 5.006
ειδικη μνεια πρεπει να γινει για τον καληνυχτακια νυχτερινων κεντρων πανο :
ρε καψερε μπουχεσα, γαμω το ξεσταυρι σου, εννοείται ότι μπηκες αργοτερα στο παιχνιδι και ειδες τι παιζεις με τους παικτες, και πας και καλεις πρωτη πρωτη στο κοκκινο δωματιο την ντουμπαιδιοτισα???? :S :S :S :S :S
ρε γαμω την καταδικη σου γαμω, με τι προσοντα πας να την ριξεις όταν ξεκινάς την συζητηση με κουβεντα "εγω δουλευω βραδυ σε νυχτερινα μαγαζια, 3 μερες πρωι και 4 μερες βραδυ"?????παλι καλα που δεν της ειπε ότι του χρωστανε και 3 ρεπα και δωρο χριστουγεννων.... :S :S :S :S
ρε μαλακα μπουλη, που πας ξεβράκωτος στον λακκο με τα κωλοδαχτυλα????αφου δεν του χρεωσε και κανα 200αρι την συναντηση, παλι καλα να λεει... :S
ρε καψερε μπουχεσα, γαμω το ξεσταυρι σου, εννοείται ότι μπηκες αργοτερα στο παιχνιδι και ειδες τι παιζεις με τους παικτες, και πας και καλεις πρωτη πρωτη στο κοκκινο δωματιο την ντουμπαιδιοτισα???? :S :S :S :S :S
ρε γαμω την καταδικη σου γαμω, με τι προσοντα πας να την ριξεις όταν ξεκινάς την συζητηση με κουβεντα "εγω δουλευω βραδυ σε νυχτερινα μαγαζια, 3 μερες πρωι και 4 μερες βραδυ"?????παλι καλα που δεν της ειπε ότι του χρωστανε και 3 ρεπα και δωρο χριστουγεννων.... :S :S :S :S
ρε μαλακα μπουλη, που πας ξεβράκωτος στον λακκο με τα κωλοδαχτυλα????αφου δεν του χρεωσε και κανα 200αρι την συναντηση, παλι καλα να λεει... :S
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 366
μπιν λαντεν ζεις εσυ μας οδηγειςαμα γαμησει ποτε ο σωκρατης ελ εγω θα ειμαι ο οσαμα μπιν λαμπεν
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.436
- Πόντοι
- 5.006
με το που μπηκε η ξυνόμουνα στο δωματιο καθισε τερμα ακρη στον καπανε....λιγο ακομα και θα επεφτε....και ο άλλος της ελεγε ότι με εχει μπερδεψει.... :S :S :Sτον Καμηλα τον τρωει κωλαρινος του και φωναξε Στρελλα :S
δεν πηδαει ο γειτονας ουτε με μια κουτα χαπακια βιασμου...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο σωκρατης την εχει τη στελλα απλα επειδη το παιζει ολο αστεια μπορει να παρεξηγηθει η αλλη για τις προθεσεις του
αμα σοβαρευτει την εχει τη στελλα
αμα σοβαρευτει την εχει τη στελλα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 449
- Εμφανίσεις
- 66K
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία