You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Power of Love.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 341K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
οπως ειχαν προβλεψει οι σκληροι χιστες του σαη, ο μονος που ειχε ποτενσιαλ να τον ακουμπησει ηταν ο δωρος και αυτο θα γινει
οι αλλοι μεχρι να φυγουν απο το παιχνιδι ή μεχρι να αυτοκτονησουν θα περνανε τις μερες τους μαγειρευοντας και κουτσομπολευοντας, στο τλος θα κανει ο ενας τα νυχια του αλλου :S
εξαιρειται ο επιχειρηματιας καφε τυροπιτα σαντουιτς
οι αλλοι μεχρι να φυγουν απο το παιχνιδι ή μεχρι να αυτοκτονησουν θα περνανε τις μερες τους μαγειρευοντας και κουτσομπολευοντας, στο τλος θα κανει ο ενας τα νυχια του αλλου :S
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
τυποι σημερα ειναι η πρωτη μερα που εχασα την εκπομπαρα και ειμαι απαρηγορητος
σκαι τβ . γρ
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
θα πρεπε να ντρεπεσαιτυποι σημερα ειναι η πρωτη μερα που εχασα την εκπομπαρα και ειμαι απαρηγορητος
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
θα γαμησουν και αλλοι
νομος
νομος
o_kitsos_me_ta_gidia
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
o κλωνος οφορικουε ποιος ειναι ρε τυποι?
παντως... μαλακιζονται χοντρα οι του παιχνιδιου... τι 8 ωρες και μετα διακοπες ρε ? αφηστε τους 24χ7 να κωλοτρυπιδιαστουν και να ξεκωλιαστουν και οι πιρφοροι να βαλουν κανα κωλοδαχτυλο και να αυτοκτονησουν οσαν αλλοι Υ.Μ...
παντως... μαλακιζονται χοντρα οι του παιχνιδιου... τι 8 ωρες και μετα διακοπες ρε ? αφηστε τους 24χ7 να κωλοτρυπιδιαστουν και να ξεκωλιαστουν και οι πιρφοροι να βαλουν κανα κωλοδαχτυλο και να αυτοκτονησουν οσαν αλλοι Υ.Μ...
Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σωστος, πιστευω οτι θα μας δικαιωσει ο κυλικειατζης
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
o θηλυκος οφορικουε δουλευει ψιλο γαζι τον γειτονα και ο φουκαράς νομιζει ότι κατι παιζει...όταν μαθει ότι γουσταρει με τρελα τον δωρο, θα είναι ένα βημα ακομα πιο κοντα στην αυτοκτονια...
την γαμάει ο δώρος
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Ρε ποιος ειναι ο o θηλυκος οφορικουε ?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
η 19χρονη ρωσοποντια τυπε...Ρε ποιος ειναι ο o θηλυκος οφορικουε ?
Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
H 19χρονη ψάχνει κονέ για τηλεόραση.....αλλά θα πάρει τ'αρχίδια μου
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τυπε τωρα πρεπει να γινει αυτο που ελεγε ο ραοπαο, να στησουνε ψευτικο δελτιο ειδησεων οτι ο ΥΜ κερδισε 15 τζακ ποτ στο τζοκερ και αγορασε το μεγκα και μετα να τον πεταξουν παλι μεσα στο παιχνιδιH 19χρονη ψάχνει κονέ για τηλεόραση.....αλλά θα πάρει τ'αρχίδια μου
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
ντοκουμέντα τυπε!!!!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!!Ρε μάγκες, δε ξέρω αν εχει ειπωθεί ήδη, αλλά η Γκαμπριέλα έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στη SIRINA, το γνωρίζατε;;;
ντοκουμέντα τυπε!!!!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!!
Είναι η ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ... Τσεκαρισμένο.. Τώρα το έλεγξα και είναι γεγονός..
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
το σημαδι στο πηγουνι μοιαζει!!!!!ευγε σκληρε καργιολη!!!!εισαι νωντοτυπος!!!!!Είναι η ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ... Τσεκαρισμένο.. Τώρα το έλεγξα και είναι γεγονός..
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τυπε φαινεται εχει τη μαχιμη ουλη στο σαγονι :SΕίναι η ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ... Τσεκαρισμένο.. Τώρα το έλεγξα και είναι γεγονός..
http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/wp-content/uploads/2017/01/erasitexniko61.jpg[/img[/URL]]
:wanker:
το σημαδι στο πηγουνι μοιαζει!!!!!ευγε σκληρε καργιολη!!!!εισαι νωντοτυπος!!!!!
Κοιτα, εγώ απο τη φάτσα, δε την έβγαλα, η γυναίκα μου επέμενε οτι ειναι αυτή, οπότε αναγκάστηκα να την κατεβάσω... Στη πρώτη σκηνή, πιάνει ένα κινητο και παίρνει τηλέφωνο τον Αχιλλέα. Αν ακούσεις τη φωνή της, είναι ολόιδια!!!
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τυπε ποιο μελος ειναι η γυναικα σου? :SΚοιτα, εγώ απο τη φάτσα, δε την έβγαλα, η γυναίκα μου επέμενε οτι ειναι αυτή, οπότε αναγκάστηκα να την κατεβάσω... Στη πρώτη σκηνή, πιάνει ένα κινητο και παίρνει τηλέφωνο τον Αχιλλέα. Αν ακούσεις τη φωνή της, είναι ολόιδια!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 449
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 3K