Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Φιλος μου μου ειπε να βγουμε για κανενα ποτο να τα πουμε γιατι ειναι χαλια, επειδη τον παρατησε η γυναικα του μετα απο 5 χρονια, τον σουταραν απο την δουλεια και τον κυνηγαει η τραπεζα να του παρει το σπιτι για  :ενα στεγαστικο δανειο....
Τον εγραψα στα αρχιδια μου και του ειπα αποψε εχει γκαλα...

Επισκέπτης
Φιλος μου μου ειπε να βγουμε για κανενα ποτο να τα πουμε γιατι ειναι χαλια, επειδη τον παρατησε η γυναικα του μετα απο 5 χρονια, τον σουταραν απο την δουλεια και τον κυνηγαει η τραπεζα να του παρει το σπιτι για  :ενα στεγαστικο δανειο....

Αυτο να το πιστεψουμε ρε τυπε.... :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Φιλος μου μου ειπε να βγουμε για κανενα ποτο να τα πουμε γιατι ειναι χαλια, επειδη τον παρατησε η γυναικα του μετα απο 5 χρονια, τον σουταραν απο την δουλεια και τον κυνηγαει η τραπεζα να του παρει το σπιτι για  :ενα στεγαστικο δανειο....

Ο υιοθετημενος μπασταρδος ειναι ο φιλος σου;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Φιλος μου μου ειπε να βγουμε για κανενα ποτο να τα πουμε γιατι ειναι χαλια, επειδη τον παρατησε η γυναικα του μετα απο 5 χρονια, τον σουταραν απο την δουλεια και τον κυνηγαει η τραπεζα να του παρει το σπιτι για  :ενα στεγαστικο δανειο....
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
λογικα ο μπασταρδος παλι θα ειναι νο1 για αποχωρηση αποψε  :headbaning2: αν και αν διαλεγα εγω θα εδιωχνα το μαλακισμενο τον αντρεα  :heavymetalbig:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Δεν περνανε οι ωρες τα λεπτα τα δευτερολεπτα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
Τυπε θα σε καταστρέψουν τα ριαλιτυ βαδίζεις σε επικυνδινες ατραπούς,στο τέλος μέχρι κ ντιντης μπορεί να καταντήσεις  :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Μπορει καποιος να μας πει ποιος ειναι αυτος ο υιοθετημενος μπασταρδος? :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Μπορει καποιος να μας πει ποιος ειναι αυτος ο υιοθετημενος μπασταρδος? :tickedoff: :tickedoff:
ρε αλ αφου το ενα χερι τοχεις στο τηλεκοντρολ και το αλλο στα αρχιδια σου....δεν παρακολουθειςω :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom