το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εχουμε πει τυπε οτι η ουλη ειναι ατυχημα σε τσιμπουκιλες ατύχημα απο μηχανάκι ή φαλτσέτα ρωσοπόντιου "κατσεκαλά" ?
εχει ενθυμια "πολεμου" πανω της η βουλγαρα πικασο
εχουμε πει τυπε οτι η ουλη ειναι ατυχημα σε τσιμπουκιλες ατύχημα απο μηχανάκι ή φαλτσέτα ρωσοπόντιου "κατσεκαλά" ?
λες ατύχημα απο μηχανάκι ή φαλτσέτα ρωσοπόντιου "κατσεκαλά" ?
H παραγωγη εβαλε την Ρουσιδα να τον καλεσει στο κοκκινο δωματιο,
και το μπασταρδεμενο κλαψοΠαντα χαρηκε.. :S
η Ολγκα απο πιο στουντιο το εσκασε;
τυπε εβαλαν μεσα 5 ξενες και μια ελληνιδα ουφο (τσουλια) γιατι αν εβαζαν μεσα 6 ελλεεινιδες καθημερινες κοπελες οι μονοι διαλογοι που θα ακουγαμε θα ηταν:οι γυναικες παντως ειναι για το πουτσο
ρε μαλακες κυκλοφορουνε ετσι τετοιες γκομενες
χαθηκαν να βαλουν καθημερινες κοπελες ,τι μαλακες
οι ψίθυροι λεν αυτο (kai oti oi paixtew ginontai 7)...μενει να το δουμε (απο βδομαδα)στανταρ αυτο;
εχουμε πηγουλα αξιοπιστη;
μην παιζετε με τον πονο μου γιατι εχω μεγαλη αναγκη να πιρφορισω με αλμπανα ντουμπαι και δεν προλαβα γιατι την εδιωξαν οι ντροπες του αντρικου φυλου
τυπε εβαλαν μεσα 5 ξενες και μια ελληνιδα ουφο (τσουλια) γιατι αν εβαζαν μεσα 6 ελλεεινιδες καθημερινες κοπελες οι μονοι διαλογοι που θα ακουγαμε θα ηταν:
-καλησπερα.
-....
-εεεε, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
-θες κατι ρε φιλε; βλεπεις οτι μιλαω με τη φιλη μου. ξεφορτωσου μας... (μεσα απο τα δοντια της σε στυλ τασια χριστοδουλοπουλου -αι στο διαολο)
Kαρχαριονια του χρηματος ειναι οι ..τανες μολις παρουν μυρωδιαφίλε καθορόαιμη ρωσίδα πουτάνα
εκει που βλέπει ψιλο μαλάκα πιρφόρο , είναι ετοιμη να πουλήσει καυλάντα για να του πάρει το ευρώ
για αυτα που λεει για υιοθετημενο γελανε ρε οχι για την προφορα που τα λεεικοροιδευουν τη προφορα ρωσιδας οι δυο καριολες