μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 2.646
Ο Σωκράτης και ο τζωρτζης είναι το μέλλον
θα εκανε καλα αν της ελεγε φορα παρτιδα ότι εγω ηρθα εδώ να πηδηξω, τι μου τσαμπουνας για υιους και ότι θα με υιοθετήσεις...αλλα αυτος μπροστα της το επαιζα "γεια σου μανουλα", "ποτε θα με αποκαταστησεις?" και λοιπες μπαρούφες και από πισω πηγε την ψηφισε επειδή και καλα δεν του αρεσε αυτό, αλλα δεν ειχε τα αρχιδια να το παραδεχτει ως παντελονατος μπροστα της...καλα εκανε...
τον εβαλε φρεντ ζοουν απ το πρωτο λεπτο....επρεπε καποια να ψηφισει, αυτος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου, οποιος δεν σου κανει, τον στελνεις -απλα, ανθρωποφαγικα, μπουστικα...τι να τις κανει τιποτα γλυφομουνια
χαχα... ε ναι...θα εκανε καλα αν της ελεγε φορα παρτιδα ότι εγω ηρθα εδώ να πηδηξω, τι μου τσαμπουνας για υιους και ότι θα με υιοθετήσεις...αλλα αυτος μπροστα της το επαιζα "γεια σου μανουλα", "ποτε θα με αποκαταστησεις?" και λοιπες μπαρούφες και από πισω πηγε την ψηφισε επειδή και καλα δεν του αρεσε αυτό, αλλα δεν ειχε τα αρχιδια να το παραδεχτει ως παντελονατος μπροστα της...
τυπε θα τις κάνουν φολλοου στο ιστανγκραμ πιστεύωχαχα... ε ναι
παντως αμα τρυπησει κανεις εκει μεσα να διαγραφω απ το σαη...ουτε τηλεφωνα δεν θα ανταλλαξουν
ενας αγαμεμνωνας που κοντεψε να βιασει σε λαιβ μεταδοση την σκορδα ή εστω ενας σαν τον συγχωρεμενο τον ναιδα θα κανανε πιο χοντρο παιχνιδι από αυτά τα ναυαγια... :S :S :S :S
εχει γινει ηδη.....
η αρλεκινα ο καλυτερος χαρακτηρας μακραν (κατ εμε)
εχει γινει ηδη.....τυπε θα τις κάνουν φολλοου στο ιστανγκραμ πιστεύω
Ή,"Καραγκιοζόπουστα"η άννα δεν ήταν για τα κυβικά του μαλακοπίτουρα , και τον έβαλε στο friend zone για να μην του πει στα ίσα ότι είναι μαλάκας ( που είναι δλδ) , και τον χυλοπιτιασε ευγενικά...
για μένα είναι πολύ πούστικη συμπεριφορά και δείχνει άνθρωπο που δεν καταλαβαινει ότι είναι μαλάκας ούτε έχει την διάθεση να διορθωθεί ή να βελτιωθεί ...πιστευει ότι του φταιει η άννα ή η κάθε άννα
θα τον χαρακτήριζα μαλάκα θρασύπουστα
τυπε,ναι,ολους μας νοιαζει ο χαρακτηρας τους .Εχω ρωτήσει Κ εγώ αν έχω πρόβλημα που μ αρέσει το τσίρκο .εχει γινει ηδη.....
η αρλεκινα ο καλυτερος χαρακτηρας μακραν (κατ εμε)
Ο Σωκράτης και ο τζωρτζης είναι το μέλλον
και όχι μόνο τυπε.Τιμολεων δε συγκρίνεται καν με Σωκράτη.Θα βάζαμε πουστοτουρκο να τους ρημάξει στο Κλανιδι.συμεωνιδης θα ειχε ηδη γαμησει εκει μεσα τυπε