Giorgos 1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Κουροσαβα τυπε;εχει ιαπωνικη ταινια στο καναλι της βουλης :S :S :S
Κουροσαβα τυπε;εχει ιαπωνικη ταινια στο καναλι της βουλης :S :S :S
ναι τυπεΚουροσαβα τυπε;
εφυγε η αλμπαννα ντουμπαι τυπε μην το ψαχνειςΡε το μεσημέρι δεν έδειξε όλους τους ψήφους; Ποιος πήρε τους περισσότερους ή μας κρύψανε κάποιους; Δεν θυμάμαι
στιβεν σιγκαλ δεν εχει τυπε?τον ξεχασατε τον μενιο ρε νιαμου :S :S :S :Sναι τυπε
εδω παει το "τωρα που σαι στο Ντουμπαι ποιος θα σου τον ακουμπαει"κριμα παντως για την ντουμπαιωτισσα, θα συνεχισει να την κατουρανε αραβες :S :S :S
Θα το δω ριπλευ. τωρα που σπουδαζω θεατρο και κινηματογραφο παναθεμα μεναι τυπε
κονομησες τυπε :S :S :S :SΘα το δω ριπλευ. τωρα που σπουδαζω θεατρο και κινηματογραφο παναθεμα με
Μπα χομπι αδελφε... αν θες ελα πι εμ για παραπανω λεπτομεριες
Μπα χομπι αδελφε... αν θες ελα πι εμ για παραπανω λεπτομεριεςκονομησες τυπε :S :S :S :S
ο Τοσιρο Μιφουνε ειναι αυτος?
ο Τοσιρο Μιφουνε ειναι αυτος?εχει ιαπωνικη ταινια στο καναλι της βουλης :S :S :S
να πω ρε τυπε... βασικα ειναι φουλ πιπινακια μεσα. τρυφερουδια. ειμαι σαν το μπαρμπα στο παουερ αλλα τουλαχιστον εγωω τρωω δεν ξερογλυφομαι
να πω ρε τυπε... βασικα ειναι φουλ πιπινακια μεσα. τρυφερουδια. ειμαι σαν το μπαρμπα στο παουερ αλλα τουλαχιστον εγωω τρωω δεν ξερογλυφομαι
να πω ρε τυπε... βασικα ειναι φουλ πιπινακια μεσα. τρυφερουδια. ειμαι σαν το μπαρμπα στο παουερ αλλα τουλαχιστον εγω τρωω δεν ξερογλυφομαιΓιατί ρε τύπε εμείς να μην μάθουμε για το χομπι σου
ταινία σταθμός! ! Akira rules!!!!Τύπε καλή ταινία φαίνεται