Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.895
- Πόντοι
- 2.606
θειε να κατσεις να δεις σημερα....ποτε δεν ειναι αργα
έχω προσπαθήσει αλλά δεν... :S
θειε να κατσεις να δεις σημερα....ποτε δεν ειναι αργα
ολα υπεροχα ....τροφη για σκουπιδιασμαα)στην παραγωγη το ξέραν ότι ο δώρος έχει παιδί και υπηρχε η συμφωνία να μην αποκαλυφθει , αλλά για τα νουμερα της τηλεθεασης η μπακοδημου το πρόδωσε στον αέρα και έτσι ο κυπριος αποχώρησε για λόγους ευθιξίας
β) δεν βλεπω να σχολιάζετε ότι η γκαμπριέλα είχε πάει στην πανια πριν ουτε για την αθηνα που ειχε πα2ι στον σεφερλη για να βρει γκομενο
Κάνε μια χάρη και συ, έναν ανεψιό τον έχεις. :S :S :S
έχω προσπαθήσει αλλά δεν... :S
α)στην παραγωγη το ξέραν ότι ο δώρος έχει παιδί και υπηρχε η συμφωνία να μην αποκαλυφθει , αλλά για τα νουμερα της τηλεθεασης η μπακοδημου το πρόδωσε στον αέρα και έτσι ο κυπριος αποχώρησε για λόγους ευθιξίας
β) δεν βλεπω να σχολιάζετε ότι η γκαμπριέλα είχε πάει στην πανια πριν ουτε για την αθηνα που ειχε πα2ι στον σεφερλη για να βρει γκομενο
α)στην παραγωγη το ξέραν ότι ο δώρος έχει παιδί και υπηρχε η συμφωνία να μην αποκαλυφθει , αλλά για τα νουμερα της τηλεθεασης η μπακοδημου το πρόδωσε στον αέρα και έτσι ο κυπριος αποχώρησε για λόγους ευθιξίας
ο θηλυκος πιτερ οφορικουε
ο θηλυκος πιτερ οφορικουε
3.5 ώρες... :S :S :S
Τύπε 5 φορές βάλαμε το βίντεο με την γκαμπριέλα στην πάνια και άλλες 3 το βίντεο της Αθηνάς στον Σεφερλη...
Το λουλούδι το έβαλαν στην κοπριά και περιμένουν να μεγαλώσει;
Μπορεί και να το έβαλαν και στο μουνί για να ποτίζεται, κύριε. :S
το μουνι και το λουλουδι θελει αγαπη και υγρασια....Μπορεί και να το έβαλαν και στο μουνί για να ποτίζεται, κύριε. :S
Μην μου πείτε ότι αναμένατε από την παραγωγή να επιλέξει συμμετέχοντες χωρίς "πιασάρικα" μυστικά; :S
το μουνι και το λουλουδι θελει αγαπη και υγρασια....
αδερφε μου
α σορυ τότε , μαλλον ανακάλυψα την αμερική ...Τύπε 5 φορές βάλαμε το βίντεο με την γκαμπριέλα στην πάνια και άλλες 3 το βίντεο της Αθηνάς στον Σεφερλη...