Giorgos 1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
παραλληλα μαστερ σεφ και αυτοτυποι εχω μεγαλη αναγκη να δω το γκαλα το βραδυ
θα καω
παραλληλα μαστερ σεφ και αυτοτυποι εχω μεγαλη αναγκη να δω το γκαλα το βραδυ
θα γινει της πουτανας....θα ακυρωσω ο,τι εχω να κανωτυποι εχω μεγαλη αναγκη να δω το γκαλα το βραδυ
Τι νήμα είναι αυτό;;;
30 μέλη το παρακολουθούν και ο νηματοθέτης του είναι απών.
Να τον εκθρονίσετε!
τι ωρα εχει διαλειμα; χεζομαι σφοδρα παλι
πως τα καταφερε η ιταλιδα παραδουλευτρα απο το φιερι και εκανε πριβε συναντηση με τους 2 πιο ωραιους ειναι αποριας αξιο
1)o υιοθετημένος μπάσταρδος νοιωθει αγχος επειδή δεν ξερει τι θα γινει σημερα...δεν κρατιεται να πηδηξει, είναι φουλ στο πουτσοτυρι ο φουκαράς...ας ελπισουμε σημερα μιας και φορεσε γραβατα, να τον βρουμε κρεμασμενο στο δωματιο του.... :S
2)η αλβανιδα παιζει θεατρο ότι δεν ξερει καποιες ελληνικες λεξεις λογω ιταλιας, όπως ο αυνανιαδης που πηγε 1,5 μηνα στο αμερικα με τα λεφτα του βουτσα και γυρισε με προφορα... :S :S :S
3)κοβω την πουτσα μου ότι ο σωκρατης είναι παρθενος....και θα πεθανει παρθενος... :S :S :S
4)δυνατο σημειο του επεισοδίου η κουβεντα μεταξυ των 3 αδίστακτων, σκληρων και αδυσώπητων πορνιδιων του σοου...της μαστερ οφ ντιζαστερ, της ουαν εντ ονλυ, της αρχηγου ντουμπαιδιοτισσα....της κρητικιας ξυνομουνας...και του θηλυκου πιτερ οφορικουε (ειναι 19 χρονων τα τελευταια 12 χρονια)....
τυποι εχω μεγαλη αναγκη να δω το γκαλα το βραδυ
ntoner kai imam bayldoi τους δινουν εκει?
στο βιρτσουαλ ριαλιτυ τυπε γιατι μας τα εχεισ κανει ζεπελινσε ποιο ριάλιτι θα θέλατε να μπω εγώ?