Νέα

Poutanas info. Τι ξερετε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αναζητατε πληροφορίες για συγκεκριμενη πουτανα; Εδω ειμαστε!!!

Ανοιγω αυτο το χρησιμο θρεντακιον για πουτανο...πληροφορίες!  Κατι σαν μας το ζητησατε σας το βρισκουμε αλλά για πουτανες!

Λοιπον στο Ψητο!

Τι ξερετε για μελαχροινη Κλεοπατρε μαλλι στο Μεταξι, σημερα πρωι Ιασωνος 20α

Καυλοφατσα με ωραιο σωμα!!! Εχει καταθεσει κανεις;

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Αναζητατε πληροφορίες για συγκεκριμενη πουτανα; Εδω ειμαστε!!!

Ανοιγω αυτο το χρησιμο θρεντακιον για πουτανο...πληροφορίες!  Κατι σαν μας το ζητησατε σας το βρισκουμε αλλά για πουτανες!

Λοιπον στο Ψητο!

Τι ξερετε για μελαχροινη Κλεοπατρε μαλλι στο Μεταξι, σημερα πρωι Ιασωνος 20α

Καυλοφατσα με ωραιο σωμα!!! Εχει καταθεσει κανεις;

εγω !!
βαρετα!

taugetos

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά η Σαμάνθα από το στούντιο 55 που χάθηκε?

SG_mns

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια μια Πάρις απο Ισμήνης 2-Δάφνη, μάλλον νέο φρούτο, μήπως την έχει γνωρίσει κανείς σας;!... :huh:
Έβλεπα κάτι φωτογραφίες της και δείχνει απίστευτο δημιούργημα...Για μιλήστε οι γνώστες...Thx  :helpplea:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Η Ρωσίδα Εμανουέλα στην Κυψέλη - Δροσοπούλου 95 και Σ. Πάτση 27, εχω σοβαρές αμφιβολίες αν ήταν πάντα γυναίκα. Εκτός αν έχει φετιχ να το κρύβει ......

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Ρωσίδα Εμανουέλα στην Κυψέλη - Δροσοπούλου 95 και Σ. Πάτση 27, εχω σοβαρές αμφιβολίες αν ήταν πάντα γυναίκα. Εκτός αν έχει φετιχ να το κρύβει ......
Γυναικα ειναι!!!

liasdynamics

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά κανένα αραπάκι η έστω ένα μελανούρι που παίζει καλό? :knockinb: :pipa2:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ρε παιδιά κανένα αραπάκι η έστω ένα μελανούρι που παίζει καλό? :knockinb: :pipa2:

πάρε εδώ ένα link να διαλέξεις...(μαυράκια δεν βλέπω,...έχει μπόλικα στα περίεργα hotel στην ομόνοια).... καλά όποιος σκέφτηκε αυτό το site είναι θεός... νομίζω πρέπει to bourlela.com να προχωρήσει σε νέα στήλη... να μην βλέπουμε μόνο τις πόρτες..αλλά και τι έχει μέσα... ακόμα το παρακάτω site που θα δείτε μέσο του link είναι φτωχό..αλλά σκέψου να περάσει λίγος καιρός ακόμα και να βλέπεις όλα τα μουνάκια των μπουρδέλων του 20άρικου στο πιάτο...

http://www.*****.com/erotic-life-dates

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
πάρε εδώ ένα link να διαλέξεις...(μαυράκια δεν βλέπω,...έχει μπόλικα στα περίεργα hotel στην ομόνοια).... καλά όποιος σκέφτηκε αυτό το site είναι θεός... νομίζω πρέπει to bourlela.com να προχωρήσει σε νέα στήλη... να μην βλέπουμε μόνο τις πόρτες..αλλά και τι έχει μέσα... ακόμα το παρακάτω site που θα δείτε μέσο του link είναι φτωχό..αλλά σκέψου να περάσει λίγος καιρός ακόμα και να βλέπεις όλα τα μουνάκια των μπουρδέλων του 20άρικου στο πιάτο...

To site?  :huh:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ωραιο νημα αυτο...σκεφτομουν οτι χρειαζεται κατι τετοιο...

αλισα ,την  πετυχαινω απογευματα στο αλκαμενους 113...πολυ ωραιο μελαχρινο μιλφακι...εχει κανεις αποψη...????

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ωραιο νημα αυτο...σκεφτομουν οτι χρειαζεται κατι τετοιο...

αλισα ,την  πετυχαινω απογευματα στο αλκαμενους 113...πολυ ωραιο μελαχρινο μιλφακι...εχει κανεις αποψη...????
Ναι!
Δεν μου αρεσει το ονομα Αλισα τύπε, ειναι ξεπετατζίδικο.
Ειδικα αυτη απο τα Βουλιαγμενης μου ειχε αφησει πολυ πικρη εμπειρια  :tickedoff:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Ωραιο θρεντ,ειναι λιγο βαρετο να ψάχνεις ολες τις κριτικες απο όλα τα στουντιο,πονεσαν τα μάτια μου!!Λοιπον όποιος ξερει παρακαλω.Θελω γνώμες για καποιες κοπέλες(δεν θελω milf).Να εχουν το μπλα μπλα,να μην εχουν βαριεστημενο υφος,να μην  βογγανε ψευτικα,και γενικα να σε κανουν να θες να τελειωσεις πριν κάν γαμήσεις!

Εψαξα λιγο τα σαιτ των στουντιο,καθως και κριτικες και κατεληξα σε καποιες.θελω εντυπωσεις για τις κοπελες Kωνσταντινα,Paris,και Ελλη απο Κηφισου 30.ευχαριστω!! :)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Ωραιο θρεντ,ειναι λιγο βαρετο να ψάχνεις ολες τις κριτικες απο όλα τα στουντιο,πονεσαν τα μάτια μου!!Λοιπον όποιος ξερει παρακαλω.Θελω γνώμες για καποιες κοπέλες(δεν θελω milf).Να εχουν το μπλα μπλα,να μην εχουν βαριεστημενο υφος,να μην  βογγανε ψευτικα,και γενικα να σε κανουν να θες να τελειωσεις πριν κάν γαμήσεις!

Εψαξα λιγο τα σαιτ των στουντιο,καθως και κριτικες και κατεληξα σε καποιες.θελω εντυπωσεις για τις κοπελες Kωνσταντινα,Paris,και Ελλη απο Κηφισου 30.ευχαριστω!! :)
Ξέρει κανείς κάτι για Τζινα απο Λέλας?

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
παιδες αν ξερετε τιποτα για τη zaklin απο σπυρου πατση 27 αν σταματησε η οχι?

stakar

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες, ξερει κανεις για την κατερινα μινιον, πιπινι μαλλον αλβανακι που εργαζοταν πρν ενα περιπου χρονο
στο φυλης 134? εκανε τρομερο στοματικο  :pipa2:
και τρελο καραμελωμα  στις μπαλες. τελεια ελληνικα μιλαγε
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom