Νέα

Πότε λέμε μια πουτάνα "τούμπανο"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έλειπα κάποια χρόνια από την Ελλάδα.

Επιπλέον ανήκω σε μια γενιά που δεν αντιλαμβάνεται πάντα το λεξιλόγιο των νεωτέρων.

Έχω λοιπόν μία απορία.

Διαβάζοντας κριτικές ή θρεντ βλέπω οτι κάποιοι λένε για κάποιες πουτάνες, α, αυτή είναι "τούμπανο" ή "τουμπανάκι"

Ο καλός μου φίλος και καλλιτέχνης jo145 μάλιστα από Θεσσαλονίκη έχει βαφτίσει κάποια συγκεκριμένη Τουμπάνιεθ, προφανώς γιατί κι αυτή είναι "τούμπανο".

Ποιά είναι λοιπόν τα σωματικά ή άλλα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν μια πουτάνα ή ευρύτερα γυναίκα ως τούμπανο στην γλώσσα μας?

Αν χρειαστεί θα ήθελα να δω και κάποια φωτογραφία με κάποιο τούμπανο για να το καταλάβω καλύτερα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και συνεργασία.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

Επιπλέον ανήκω σε μια γενιά που δεν αντιλαμβάνεται πάντα το λεξιλόγιο των νεωτέρων.

Έχω λοιπόν μία απορία.

Διαβάζοντας κριτικές ή θρεντ βλέπω οτι κάποιοι λένε για κάποιες πουτάνες, α, αυτή είναι "τούμπανο" ή "τουμπανάκι"

Ο καλός μου φίλος και καλλιτέχνης jo145 μάλιστα από Θεσσαλονίκη έχει βαφτίσει κάποια συγκεκριμένη Τουμπάνιεθ, προφανώς γιατί κι αυτή είναι "τούμπανο".

Ποιά είναι λοιπόν τα σωματικά ή άλλα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν μια πουτάνα ή ευρύτερα γυναίκα ως τούμπανο στην γλώσσα μας?

Αν χρειαστεί θα ήθελα να δω και κάποια φωτογραφία με κάποιο τούμπανο για να το καταλάβω καλύτερα.

συνηθως οταν εχει παρα πολύ καλη επιδοση στο κρεβατι και ειναι παρα πολυ ομορφη

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ωρες ωρες εισαι περιπτωση

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οταν εχει μεγαλα μπαλκονια και ατελειωτη σουφρα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Έχω λοιπόν μία απορία.

Mια πουτανα την αποκαλουμε "Τουμπανο" οταν ειναι Τουμπανο!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καπωs ετσι........

Συνημμένα

• toympano.jpg
    toympano.jpg
    157,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Έχω λοιπόν μία απορία.

Η φραση ακούγεται πολλα χρόνια στα γυμναστήρια. " Ο τύπος εχει γινει  τούμπανο από τα αναβολικά!" Αρχικά η φράση ξεκίνησε για να χαρακτηρίσει τα μπιλντερόνια, αλλά φαίνεται άρεσε σαν αργκό και επεκτάθηκε και στις γυναίκες.

Προφανώς γυναικα τούμπανο χαρακτηρίζεται αυτή που εχει δερμα τσίτα, βυζί όρθιο και σφιχτό, και κώλο που στέκεται ψηλά αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας.

Η ιδέα ήρθε από τα drums
 Τα τύμπανα οι ντράμμερς τα τσιτώνουν πριν τις συναυλίες για να βγαίνει ο ήχος πιο μεταλλικός και πιο γεμάτος.

Εξ ου και η φραση.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Mια πουτανα την αποκαλουμε "Τουμπανο" οταν ειναι Τουμπανο!!!
+1

οσο για το θεματοθετη εκτος απο πιρφορος εισαι και εντελως μυρωδιας :birdman: παρατα το μουνι κι ασχολησου με τιποτα αλλο...ψαρεμα,κηπουρικη,κατι θα βρεις...

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πως και δεν ανέφερες ότι τα χρόνια που έλειπες τα πέρασες στη Γερμανία,να μας υπενθυμίσεις τι ωραίοι και πολιτισμένοι που είστε και τα brunch buffet που ντερλίκωνες;
Εκτός των άλλων είσαι και μπετόβλακας μιας και δεν μπορείς ούτε την αναζήτηση στο google να χρησιμοποιήσεις ή μήπως το κάνεις για να μας κωλοτριφτείς μωρή attention whore?
Άνοιξε τα γκαβά σου και ξεστραβώσου

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πολλά νεύρα, γάμησε πολύ κόσμο η κρίση πράγματι.

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πολλά νεύρα, γάμησε πολύ κόσμο η κρίση πράγματι.
Χέσε μέσα γερμανοτσολιά,όσοι δεν προσκυνήσαμε σαν και εσένα μας πήρε και μας σήκωσε.
Σήμερα όμως η βραδιά είναι δικιά σου.
Μαρούλι θα σε πάω όλο το βράδυ.
:)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Χέσε μέσα γερμανοτσολιά,όσοι δεν προσκυνήσαμε σαν και εσένα μας πήρε και μας σήκωσε.
Σήμερα όμως η βραδιά είναι δικιά σου.
Μαρούλι θα σε πάω όλο το βράδυ.
:)

από το butterfly effect δεν είναι η φωτο στο άβαταρ? :<

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom