Γενικά έχω αρκετές δυσάρεστες εμπειρίες στο σέξ
Ήμουνα 25 και είχα γνωρίσει μια 33 στο γυμναστήριο, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είχε ωραίο σφιχτό σώμα μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κώλο και ήθελα να τη γαμήσω σα λυσασμένος, μετά απο 2 μήνες που μιλάγαμε μέσω fb και viber κανονίζουμε να βγούμε, πάμε για ποτάκι χαλαρά, φασωθήκαμε στο μαγαζί της λέω να πάμε σπίτι της μετά μιας που μένει μόνη της μου λέει όχι,ξενέρωσα, μετά απο 2 μήνες που συνεχίζαμε να μιλάμε απλά είχα χάσει το ενδιαφέρον μου και δε έκανα άλλη κίνηση ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα και μου λέει να βγούμε. Πάω να την πάρω με το αμάξι και κατεβένει κάτω με ενα δερμάτινο κολάν και ένα άσπρο κορσέ και είχα γίνει πύραυλος μονο και μονο που την είδα έτσι. Μπαίνει μέσα, την πιάνω και κατευθείαν γλωσσόφιλο και τη ρωτάω που θέλει να πάμε και μου λέει ''πάμε σπίτι μου να με ξεσκίσεις''? Μπαίνουμε σπίτι της ξεκινάμε τα φασώματα μου βγάζει το παντελόνι και ξεκινάει τη πίπα, αερόπιπα...πιο πολύ μου ξεκάβλωνε παρά μου κάβλωνε με αυτη τη μαλακία. Τη σηκώνω πάνω να σώσω την κατάσταση και της βγάζω το κολάν και το στρινκγ και βλέπω όση μουνότριχα δεν έχω δει ποτέ στη ζώη μου όλη μαζεμένη πάνω της. Γενικά θεωρώ το απεριποίητο μουνί πολυ ντεκαβλέ. Ο πούτσος πήγε για ύπνο εκείνη τη στιγμή, τι να τον παίζω να ξανασηκωθεί, τι να δαχτυλώνω μεσα στο τριχομάνι τίποτα. τελικά της είπα οτι πρέπει να φύγω και έφυγα
Φρεσκοχωρισμένος απο μεγάλη σχέση είχα βγει με τη παρέα για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν μια μεγάλη παρέα και κάποιος είχε γενέθλια στη παρέα αυτή ήταν και μια φίλη της πρώην μου που ευχαρίστως της άλλαζα τα φώτα. 1,60 γυμνασμένη με απίστευτο κώλο και καινούρια βυζιά. Βρεθήκαμε εκεί μέσα στη φασαρία, χορεύαμε, χουφτώματα, σφηνάκια κτλ. Της λέω να πάμε στις τουαλέτες, αυτή ήταν λίγο λιώμα αλλά την παίρνω και πάμε στις τουαλέτες ξεκινάμε το φάσωμα της βάζω κατευθείαν δάχτυλο και ο πούτσος μου ηταν πέτρα, τον βγάζω έξω και τη βάζω να μου πάρει πίπα όλα καλά όλα ωραία τη γυρνάω να τη γαμήσω μου λέει μόνο με προφυλακτικό, δεν είχα και τις λέω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε? Αυτη μια χανώταν μια βρισκόταν στο κόσμο μας της λέω θα τελειώσω έξω, της τον βάζω μέσα και ήμουνα τοσο καυλωμένος με την όλη φάση που θα τελείωνα σε 1 λεπτό. Έτοιμος να χύσω την γυρνάω και βάζω τον πούτσο μου στο στόμα της όσο πιο βαθειά πήγαινε και αρχίζω να χύνω, με το που αρχίζω να χύνω αυτή ξεκινάει να ξερνάει και μου γέμισε το μπαντελόνι με ξερατά και χύσια και απο τη μυρωδιά και μόνο ξέρασα και γώ μέσα στη τουαλέτα. Άθλια κατάσταση.
Είμαι στο γυμναστήριο 27 πλέον και έχω γνωρίσει μια γκόμενα 30 μες την κάβλα αλλα την βλέπω μόνο Σαββατοκύριακα, με την πάροδο αρκετών μηνών μου δίνει το τηλ της και μιλάμε στο viber, έχει σχέση χρόνια αλλά δεν πάει καλά, είναι πολύ έξυπνη αρκετά όμορφη κτλ. Έχουν περάσει 6 μήνες ψίλο φλέρτ και συζητήσεων παντώς θεμάτων μέσα στο γυμ μέχρι που μου λέει οτι χώρισε οπότε ξεκινάω να παίζω χοντρά, με τα πολλά βγαίνουμε και πάμε σπίτι της μετά τη γδύνω, μουνάρα, ο πούτσος κάγκελο της γλύφω το μουνί όλα καλά, η γκόμενα ήταν ψώφια, τι να γαμάω σα σκυλί, τι να την γλύφω, τι δάχτυλα να βάζω, τι να παίζω με την κωλοτρυπίδα της...όλο το βράδυ ούτε τον πούτσο μου δεν έπιασε, για πίπα ούτε λόγος, σκέφτηκα οτι απλά είναι η κατάσταση περίεργη επειδή ήταν φρεσκοχωρισμένη οπότε κοίταξα να το απολαύσω μόνος μου οσο γίνετε. Μετά απο δύο μήνες αφού συνεχίσαμε να μιλάμε κτλ παίχτηκε πάλι ίδια φάση, η κοπέλα απλά δεν κάνει τπτ στο σεξ.