Νέα

Πότε και ποιό ήταν το ποιό ξενέρωτο γαμήσι στη ζωή σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Γενικά έχω αρκετές δυσάρεστες εμπειρίες στο σέξ

Ήμουνα 25 και είχα γνωρίσει μια 33 στο γυμναστήριο, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είχε ωραίο σφιχτό σώμα μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κώλο και ήθελα να τη γαμήσω σα λυσασμένος, μετά απο 2 μήνες που μιλάγαμε μέσω fb και viber κανονίζουμε να βγούμε, πάμε για ποτάκι χαλαρά, φασωθήκαμε στο μαγαζί της λέω να πάμε σπίτι της μετά μιας που μένει μόνη της μου λέει όχι,ξενέρωσα, μετά απο 2 μήνες που συνεχίζαμε να μιλάμε απλά είχα χάσει το ενδιαφέρον μου και δε έκανα άλλη κίνηση ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα και μου λέει να βγούμε. Πάω να την πάρω με το αμάξι και κατεβένει κάτω με ενα δερμάτινο κολάν και ένα άσπρο κορσέ και είχα γίνει πύραυλος μονο και μονο που την είδα έτσι. Μπαίνει μέσα, την πιάνω και κατευθείαν γλωσσόφιλο και τη ρωτάω που θέλει να πάμε και μου λέει ''πάμε σπίτι μου να με ξεσκίσεις''? Μπαίνουμε σπίτι της ξεκινάμε τα φασώματα μου βγάζει το παντελόνι και ξεκινάει τη πίπα, αερόπιπα...πιο πολύ μου ξεκάβλωνε παρά μου κάβλωνε με αυτη τη μαλακία. Τη σηκώνω πάνω να σώσω την κατάσταση και της βγάζω το κολάν και το στρινκγ και βλέπω όση μουνότριχα δεν έχω δει ποτέ στη ζώη μου όλη μαζεμένη πάνω της. Γενικά θεωρώ το απεριποίητο μουνί πολυ ντεκαβλέ. Ο πούτσος πήγε για ύπνο εκείνη τη στιγμή, τι να τον παίζω να ξανασηκωθεί, τι να δαχτυλώνω μεσα στο τριχομάνι τίποτα. τελικά της είπα οτι πρέπει να φύγω και έφυγα

Τύπε είσαι πολύ σοφτ. Λίγο μουνοτριχα σε ενανε να λιγοψυχισεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τύπε κοτόπουλε μηπως εχουμε fb της μουνοτριχας?

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Μια φορά ήταν να γαμήσω τύπισσα και της ήρθε περίοδος αλλά δε μάσησα... της το έδωσα 3 φορές ακαποτα απο την καύλα. Μάλιστα αφού είχε περίοδο έχυνα και μέσα. Και ο άλλος έκανε πίσω για λίγο μουνοτριχα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μια φορά ήταν να γαμήσω τύπισσα και της ήρθε περίοδος αλλά δε μάσησα... της το έδωσα 3 φορές ακαποτα απο την καύλα. Μάλιστα αφού είχε περίοδο έχυνα και μέσα. Και ο άλλος έκανε πίσω για λίγο μουνοτριχα

ακομα κ στη περιοδο μπορει να πιασει παιδι η αλλη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596

Ήμουνα 25 και είχα γνωρίσει μια 33 στο γυμναστήριο, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είχε ωραίο σφιχτό σώμα μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κώλο και ήθελα να τη γαμήσω σα λυσασμένος, μετά απο 2 μήνες που μιλάγαμε μέσω fb και viber κανονίζουμε να βγούμε, πάμε για ποτάκι χαλαρά, φασωθήκαμε στο μαγαζί της λέω να πάμε σπίτι της μετά μιας που μένει μόνη της μου λέει όχι,ξενέρωσα, μετά απο 2 μήνες που συνεχίζαμε να μιλάμε απλά είχα χάσει το ενδιαφέρον μου και δε έκανα άλλη κίνηση ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα και μου λέει να βγούμε. Πάω να την πάρω με το αμάξι και κατεβένει κάτω με ενα δερμάτινο κολάν και ένα άσπρο κορσέ και είχα γίνει πύραυλος μονο και μονο που την είδα έτσι. Μπαίνει μέσα, την πιάνω και κατευθείαν γλωσσόφιλο και τη ρωτάω που θέλει να πάμε και μου λέει ''πάμε σπίτι μου να με ξεσκίσεις''? Μπαίνουμε σπίτι της ξεκινάμε τα φασώματα μου βγάζει το παντελόνι και ξεκινάει τη πίπα, αερόπιπα...πιο πολύ μου ξεκάβλωνε παρά μου κάβλωνε με αυτη τη μαλακία. Τη σηκώνω πάνω να σώσω την κατάσταση και της βγάζω το κολάν και το στρινκγ και βλέπω όση μουνότριχα δεν έχω δει ποτέ στη ζώη μου όλη μαζεμένη πάνω της. Γενικά θεωρώ το απεριποίητο μουνί πολυ ντεκαβλέ. Ο πούτσος πήγε για ύπνο εκείνη τη στιγμή, τι να τον παίζω να ξανασηκωθεί, τι να δαχτυλώνω μεσα στο τριχομάνι τίποτα. τελικά της είπα οτι πρέπει να φύγω και έφυγα

Φρεσκοχωρισμένος απο μεγάλη σχέση είχα βγει με τη παρέα για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν μια μεγάλη παρέα και κάποιος είχε γενέθλια στη παρέα αυτή ήταν και μια φίλη της πρώην μου που ευχαρίστως της άλλαζα τα φώτα. 1,60 γυμνασμένη με απίστευτο κώλο και καινούρια βυζιά. Βρεθήκαμε εκεί μέσα στη φασαρία, χορεύαμε, χουφτώματα, σφηνάκια κτλ. Της λέω να πάμε στις τουαλέτες, αυτή ήταν λίγο λιώμα αλλά την παίρνω και πάμε στις τουαλέτες ξεκινάμε το φάσωμα της βάζω κατευθείαν δάχτυλο και ο πούτσος μου ηταν πέτρα, τον βγάζω έξω και τη βάζω να μου πάρει πίπα όλα καλά όλα ωραία τη γυρνάω να τη γαμήσω μου λέει μόνο με προφυλακτικό, δεν είχα και τις λέω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε? Αυτη μια χανώταν μια βρισκόταν στο κόσμο μας της λέω θα τελειώσω έξω, της τον βάζω μέσα και ήμουνα τοσο καυλωμένος με την όλη φάση που θα τελείωνα σε 1 λεπτό. Έτοιμος να χύσω  την γυρνάω και βάζω τον πούτσο μου στο στόμα της όσο πιο βαθειά πήγαινε και αρχίζω να χύνω, με το που αρχίζω να χύνω αυτή ξεκινάει να ξερνάει και μου γέμισε το μπαντελόνι με ξερατά και χύσια και απο τη μυρωδιά και μόνο ξέρασα και γώ μέσα στη τουαλέτα. Άθλια κατάσταση.

Είμαι στο γυμναστήριο  27 πλέον και έχω γνωρίσει μια γκόμενα 30 μες την κάβλα αλλα την βλέπω μόνο Σαββατοκύριακα, με την πάροδο αρκετών μηνών μου δίνει το τηλ της και μιλάμε στο viber, έχει σχέση χρόνια αλλά δεν πάει καλά, είναι πολύ έξυπνη αρκετά όμορφη κτλ. Έχουν περάσει 6 μήνες ψίλο φλέρτ και συζητήσεων παντώς θεμάτων μέσα στο γυμ μέχρι που μου λέει οτι χώρισε οπότε ξεκινάω να παίζω χοντρά, με τα πολλά βγαίνουμε και πάμε σπίτι της μετά τη γδύνω, μουνάρα, ο πούτσος κάγκελο της γλύφω το μουνί όλα καλά, η γκόμενα ήταν ψώφια, τι να γαμάω σα σκυλί, τι να την γλύφω, τι δάχτυλα να βάζω, τι να παίζω με την κωλοτρυπίδα της...όλο το βράδυ ούτε τον πούτσο μου δεν έπιασε, για πίπα ούτε λόγος, σκέφτηκα οτι απλά είναι η κατάσταση περίεργη επειδή ήταν φρεσκοχωρισμένη οπότε κοίταξα να το απολαύσω μόνος μου οσο γίνετε. Μετά απο δύο μήνες αφού συνεχίσαμε να μιλάμε κτλ παίχτηκε πάλι ίδια φάση, η κοπέλα απλά δεν κάνει τπτ στο σεξ.
:rockon: :rockon: :rockon:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
εμενα το ακα αναλ κρεμπιε ειναι το καλυτερο μ τυπε
Δηλαδη, χεζεις πουτσες? (μπλιαχξξξ).

Τι παιχτηκε με τα πακι μυστες? εγινε πλυση στομαχου, απο το πολυ σπερμα στο μπουκακε παρτι??? πρεπει να ηταν μεγαλο ξενερωμα!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546

Φρεσκοχωρισμένος απο μεγάλη σχέση είχα βγει με τη παρέα για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν μια μεγάλη παρέα και κάποιος είχε γενέθλια στη παρέα αυτή ήταν και μια φίλη της πρώην μου που ευχαρίστως της άλλαζα τα φώτα. 1,60 γυμνασμένη με απίστευτο κώλο και καινούρια βυζιά. Βρεθήκαμε εκεί μέσα στη φασαρία, χορεύαμε, χουφτώματα, σφηνάκια κτλ. Της λέω να πάμε στις τουαλέτες, αυτή ήταν λίγο λιώμα αλλά την παίρνω και πάμε στις τουαλέτες ξεκινάμε το φάσωμα της βάζω κατευθείαν δάχτυλο και ο πούτσος μου ηταν πέτρα, τον βγάζω έξω και τη βάζω να μου πάρει πίπα όλα καλά όλα ωραία τη γυρνάω να τη γαμήσω μου λέει μόνο με προφυλακτικό, δεν είχα και τις λέω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε? Αυτη μια χανώταν μια βρισκόταν στο κόσμο μας της λέω θα τελειώσω έξω, της τον βάζω μέσα και ήμουνα τοσο καυλωμένος με την όλη φάση που θα τελείωνα σε 1 λεπτό. Έτοιμος να χύσω  την γυρνάω και βάζω τον πούτσο μου στο στόμα της όσο πιο βαθειά πήγαινε και αρχίζω να χύνω, με το που αρχίζω να χύνω αυτή ξεκινάει να ξερνάει και μου γέμισε το μπαντελόνι με ξερατά και χύσια και απο τη μυρωδιά και μόνο ξέρασα και γώ μέσα στη τουαλέτα. Άθλια κατάσταση.

Είμαι στο γυμναστήριο  27 πλέον και έχω γνωρίσει μια γκόμενα 30 μες την κάβλα αλλα την βλέπω μόνο Σαββατοκύριακα, με την πάροδο αρκετών μηνών μου δίνει το τηλ της και μιλάμε στο viber, έχει σχέση χρόνια αλλά δεν πάει καλά, είναι πολύ έξυπνη αρκετά όμορφη κτλ. Έχουν περάσει 6 μήνες ψίλο φλέρτ και συζητήσεων παντώς θεμάτων μέσα στο γυμ μέχρι που μου λέει οτι χώρισε οπότε ξεκινάω να παίζω χοντρά, με τα πολλά βγαίνουμε και πάμε σπίτι της μετά τη γδύνω, μουνάρα, ο πούτσος κάγκελο της γλύφω το μουνί όλα καλά, η γκόμενα ήταν ψώφια, τι να γαμάω σα σκυλί, τι να την γλύφω, τι δάχτυλα να βάζω, τι να παίζω με την κωλοτρυπίδα της...όλο το βράδυ ούτε τον πούτσο μου δεν έπιασε, για πίπα ούτε λόγος, σκέφτηκα οτι απλά είναι η κατάσταση περίεργη επειδή ήταν φρεσκοχωρισμένη οπότε κοίταξα να το απολαύσω μόνος μου οσο γίνετε. Μετά απο δύο μήνες αφού συνεχίσαμε να μιλάμε κτλ παίχτηκε πάλι ίδια φάση, η κοπέλα απλά δεν κάνει τπτ στο σεξ.
Αδερφέ να σαι καλά ακόμα κλαίω με την δεύτερη ατυχία σου.
*από τη μυρωδιά και μόνο ξέρασα και εγώ μέσα στη τουαλέτα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το χειρότερο γαμήσι που θυμάμαι ήταν σε ένα πάρτυ, ήμουν πιτσιρικάς, μου κωλοτριβόταν μια χοντρή, την απέφευγα για ώρα.. προς το τέλος που είχα πιεί πολύ βρεθήκαμε δε θυμάμαι πώς στο δωμάτιο που βάζαν ολοι τα μπουφάν τους.. και τη πήδηξα εκει πάνω στα μπουφάν ολων..  τέλειωσα μέσα της.. ανέβασα το παντελόνι κ βγήκα έξω.. με ρώτησε ένα φίλος "τι εκανες εκει μέσα με τη χοντρή ρε μαλάκα - τίποτα ρε μαλάκα του απαντάω"... Το χειρότερο γαμήσι με το πιο μπάζο ever που γάμησα..  Στο τέλος ξέρασα ή απ τα ξύδια ή απ τη χοντρή  :2funny:

Α θυμήθηκα οτι παιζει να τη γάμισα απο κώλο γιατι δεν εμπαινε με τπτ εκει στα σκοτάδια, δεν έβρισκα τη τρύπα, και οταν μπήκε ήταν παααρα πολύ στενο.. άρα παιζει να τη γάμιαα απο κώλο   :vomit:
Mήπως γάμισες την τσέπη απο το μπουφάν;

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
με περίοδο έχω κάνει ένα από τα καλύτερα γαμησια στις διακοπές.  Ηριε στη δικιά μου αλλά είχε καβλες,έτσι τη γαμησα μετά μπήκα και κωλο και φώναζε από καυλα οι Ιταλοί δίπλα ακόμα θα το θυμουνται

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Ίος καλοκαίρι 1987.

¨εχω παέι με ένα φιλικό ζευγάρι, οι οποίοι όλη την ημέρα λειτουργούσαν σαν τα love birds. Γνώρισα μια Βελγίδα εν ονόματι MArique. Ψηλή με ωραία και 3άρια βυζιά και με πολύ καλό σώμα. Το τελευταίο βράδυ που θα έμενα στο νησί πήγα στη σκηνή της. Η γκόμενα με περίμενε. Τσιμπούκι σχεδόν ανύπαρκτο, στάση μόνο ιεραποστολική. Λες και γαμούσα κλειδαριά. επιπλέον την γάμισα χωρίς καπότα (μεγάλη μαλακία) και ανησυχουσα για κάμποσο καιρό έπειτα, μια και το AIDS τότε ήταν στα φόρτε του. Ευτυχώς το άλλο πρωί έφυγα για Αθήνα.

Μετά από καμιά βδομάδα με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε και να φάει και πούτσο. Δεν γούσταρα και την απέφυγα με κάποια δικαιολογία του κώλου. δεν την ξαναείδα ποτέ...

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
113
Πόντοι
1
Τύπε είσαι πολύ σοφτ. Λίγο μουνοτριχα σε ενανε να λιγοψυχισεις?

Φίλε, δεν ήταν λίγο, αν ήταν λίγο δε θα με ένοιαζε καθόλου, μιλάμε για μαύρη πυκνή τρίχα που άπλωνε μέχρι και στα μπούτια, εκτός ότι δεν το περίμενα, ήταν πολύ άσχημο θέαμα. Για εμένα τουλάχιστον...άλλοι μπορεί να γουστάρουν.

Τύπε κοτόπουλε μηπως εχουμε fb της μουνοτριχας?

Δεν δίνω τέτοια στοιχεία

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ίος καλοκαίρι 1987.

¨εχω παέι με ένα φιλικό ζευγάρι, οι οποίοι όλη την ημέρα λειτουργούσαν σαν τα love birds. Γνώρισα μια Βελγίδα εν ονόματι MArique. Ψηλή με ωραία και 3άρια βυζιά και με πολύ καλό σώμα. Το τελευταίο βράδυ που θα έμενα στο νησί πήγα στη σκηνή της. Η γκόμενα με περίμενε. Τσιμπούκι σχεδόν ανύπαρκτο, στάση μόνο ιεραποστολική. Λες και γαμούσα κλειδαριά. επιπλέον την γάμισα χωρίς καπότα (μεγάλη μαλακία) και ανησυχουσα για κάμποσο καιρό έπειτα, μια και το AIDS τότε ήταν στα φόρτε του. Ευτυχώς το άλλο πρωί έφυγα για Αθήνα.

Μετά από καμιά βδομάδα με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε και να φάει και πούτσο. Δεν γούσταρα και την απέφυγα με κάποια δικαιολογία του κώλου. δεν την ξαναείδα ποτέ...
Πω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα. Εγώ ήμουν μικρός τότε, είχα πάει διακοπές στη Ζάκυνθο με τους γονείς μου όπου σε κάποια φάση πήγα τουαλέτα σε μια ταβέρνα και από την τρελή παραπληροφόρηση της τότε εποχής για το AIDS, επειδή ακούμπησε η π@@τσα μου κατά λάθος στη λεκάνη, φοβήθηκα μήπως κόλλησα.  :2funny:

Λοιπόν στο θέμα μας. Πιο ξενέρωτο γαμήσι πρέπει να ήταν με βίζιτα. Αν και δεν έχω πάρει πολλές βίζιτες στη ζωή μου, μόνο τρεις, η 2η ήταν μεγάλη μαλακία. 2004 Αθήνα γύρω στο Νοέμβριο. Στο ξενοδοχείο όπου έμενα κάλεσα μία από αγγελία εφημερίδας (τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένες οι διαδικτυακές αγγελίες για σεξ) και μου ήρθε μια μεθυσμένη-μαστουρωμένη ντίρλα, ψιλοχάλια στο πρόσωπο με κακοφτιαγμένα χείλη και κοιλιά. Έλεγε συνέχεια μαλακίες. Πάω να τη διώξω αλλά τη βλέπω ξαπλώνει στο κρεβάτι μπρούμυτα και προεξέχει το στρίνγκ. Άντρας είμαι, λύγισα. Τη βάζω κάτω και την έχυσα σε δευτερόλεπτα. Αυτή έκανε σα μαλακισμένη, όταν είδε ότι τελείωσα έκανε με έναν πολύ ηλίθιο τρόπο ότι τάχα έχυσε κι αυτή. Εντελώς ξενέρωτη εμπειρία. Μετά πήγα να πλυθώ, μπήκε κι αυτή μέσα στο ντους, εγώ την έδιωχνα, αυτή ήθελε να κάνουμε μαζί ντους, γάμησέ τα κατάσταση. Μετά καθίσαμε στο κρεβάτι και ήπιαμε 2 Μπακάρντι κόλα από το μίνι-μπαρ του δωματίου όπου μου είπε τα προσωπικά της, ότι έχει μια κόρη κλπ κλπ. Βίος και πολιτεία.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Ξενοδοχειο, καλοκαιρι, δουλεια, δωματιο με εναν φιλο... καπου στις αρχες του 90

Αυτος εχει βγει για βραδυ, το κτηριο που μενουμε ειναι ολο για το προσωπικο οποτε οι πορτες δεν ειναι κλειδωμενες σχεδον ποτε, ασε που ελειπε ο συγκατοικος.
Εχω πεσει για υπνο, ειναι καπου 1:30-2:00 και ανοιγει η πορτα, την ακουω στον υπνο μου, αλλα δε ξυπναω, ελειπε και ο συγκατοικος...

Νιωθω καποιον να καθεται στο κρεββατι. Πεταγομαι και βλεπω την Ιταλιδα που εχει στειλει το γραφειο με το οποιο δουλευει το ξενοδοχειο, δεν θυμαμαι ονομα τωρα, η οποια ειναι ντεφι απο τα ξυδια.

περιγραφη:
η τυπισα ειναι ομορφη μεν, δυναμικη κτλ κτλ αλλα ειναι λιγο παχουλη, σε σχεση δε, με μενα ειναι πολυ παχουλη μιας και τοτε ειμουν στεκα.

Πριν προλαβω να κανω κινηση εχει πιασει και προσπαθει να μου βγαλει το παπαρι για πιπα, με τα πολλα την αφηνω και πεφτει με τα μουτρα, δεν μου σηκωνεται ομως, λιγο η κουραση, λιγο ο μικρος χρονος αντιδρασης απο τον υπνο και κυριως οτι βρωμαγε αλκοολ...
Τελος παντων, κανει φιλοτιμες προσπαθειες και πανω που παιρνει φορα στο τρομπονι, τραβαει ενα ξερασμα και κανει κωλο τα παντα ολα...

πανω που προσπαθω να βγω απο τα ξερατα ερχεται ο συγκατοικος, τρεκλιζοντας και αυτος...

μας βλεπει μεσα στο χαμο, βαζει τα γελια και σχολιαζει "αχαχαχα γαμας τη χοντρη" αλλα πριν προλαβει να πει την επομενη λεξη, του φευγει μια ρουκετα και κανει κωλο οτι ειχε αφησει η αλλη...

Απολογισμος, ενα δωματιο με δυο κρεββατια πρακτικα σκεπασμενο με ξερατα, η Ιταλιδα εχει πεσει στο κρεββατι μου και κοιμαται, ο αλλος βριζει και προσπαθει να παρει τα ισια του να κοιμηθει, η ωρα εχει παει 3++ οποτε φευγω αφου εκανα μπανιο και παω στο διπλα δωμα οπου μενει αλλος συναδελφος, μονος του για να κοιμηθω.

η ιταλιδα την επομενη μερα ηρθε με τον συγκατοικο αγκαζε και φυσικα εγω αλλαξα δωματιο και τα παιδια εμειναν για παντα μαζι (το παντα στις σεζον ειναι 1 μηνας και πολυ λεω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom