kostas5396795698
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Βουλγαρία, Σόφια, 2013.
Είχα ξαναπάει το 2011 και είχα ψωνίσει από έναν τύπο στον δρόμο που μου έλεγε ότι θα μου στείλει
μοντέλο στο δωμάτιο που θα θέλω να την πάρω μετά μαζί μου στην Ελλάδα.
Είχα κρατήσει την κάρτα του αλλά φυσικά μετά από 2 χρόνια το τηλέφωνο του δεν υπήρχε.
Έτσι ψώνισα βιαστικά από το ίντερνετ. Διάλεξα μια ξανθιά αδύνατή που φαινόταν εκεί γύρω στα 20-22.
Εν τω μεταξύ, είχα γενικά σαν ιδέα ότι η Βουλγαρία είναι καλή περίπτωση χώρας για σεξοτουρισμό.
Κλείνω την κοπέλα για 3 ώρες σε τιμή σε λέβα που δεν θυμάμαι πόσα ήταν αλλά δεν ήταν ακριβά.
Έρχεται μια που δεν ήταν η κοπέλα στις φωτό στο σαιτ (σιγά μην ήταν), 30αρα και βγάζει το εξτένσιον το ξανθό
και το αφήνει στον καλόγερο. Από πίσω έρχεται το παιδί του ξενοδοχείου και ζητάει +20 ευρώ
επειδή έμπασα επισκέπτη στο δωμάτιο.
Δεν την διώχνω γιατί οκ δεν γαμιέται. Είναι εκεί γύρω στο 6.5 με το ζόρι 7.
Η κοπέλα δεν μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά και της λέω μα στο τηλέφωνο, που κανονίσαμε,
μίλαγες και μου λέει ήταν η γραμματέας μου.
Θέλει να καπνίσει και να έχει βάλει και βουλγάρικο mad tv που όμως παίζει και ελληνικά.
Βάζει 1 τόνο τζέλ μπαίνω μέσα της 1-2 φορές και έχει ένα ύφος λες και σιχαίνεται.
Από ένα σημείο και μετά είναι σαφές ότι η κοπέλα δεν θέλει να γαμηθεί.
Σηκώνεται να καπνίσει πάω να την αγγίξω και τα παίρνει. Νευρίασε κιόλας.
Λέω οκ αυτό δεν πρέπει να έχει ξανα συμβεί σε άνθρωπο.
Περάσαν 2,5 ώρες δεν θυμάμαι πως αλλά οχι με σεξ, πέταξε ένα bye και έφυγε.
Το πρωί που ξύπνησα σκέφτόμουν ότι η Βουλγαρία μπορεί να μην είναι τελικά
τόσο καλή χώρα για σεξοτουρισμό.
Είχα ξαναπάει το 2011 και είχα ψωνίσει από έναν τύπο στον δρόμο που μου έλεγε ότι θα μου στείλει
μοντέλο στο δωμάτιο που θα θέλω να την πάρω μετά μαζί μου στην Ελλάδα.
Είχα κρατήσει την κάρτα του αλλά φυσικά μετά από 2 χρόνια το τηλέφωνο του δεν υπήρχε.
Έτσι ψώνισα βιαστικά από το ίντερνετ. Διάλεξα μια ξανθιά αδύνατή που φαινόταν εκεί γύρω στα 20-22.
Εν τω μεταξύ, είχα γενικά σαν ιδέα ότι η Βουλγαρία είναι καλή περίπτωση χώρας για σεξοτουρισμό.
Κλείνω την κοπέλα για 3 ώρες σε τιμή σε λέβα που δεν θυμάμαι πόσα ήταν αλλά δεν ήταν ακριβά.
Έρχεται μια που δεν ήταν η κοπέλα στις φωτό στο σαιτ (σιγά μην ήταν), 30αρα και βγάζει το εξτένσιον το ξανθό
και το αφήνει στον καλόγερο. Από πίσω έρχεται το παιδί του ξενοδοχείου και ζητάει +20 ευρώ
επειδή έμπασα επισκέπτη στο δωμάτιο.
Δεν την διώχνω γιατί οκ δεν γαμιέται. Είναι εκεί γύρω στο 6.5 με το ζόρι 7.
Η κοπέλα δεν μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά και της λέω μα στο τηλέφωνο, που κανονίσαμε,
μίλαγες και μου λέει ήταν η γραμματέας μου.
Θέλει να καπνίσει και να έχει βάλει και βουλγάρικο mad tv που όμως παίζει και ελληνικά.
Βάζει 1 τόνο τζέλ μπαίνω μέσα της 1-2 φορές και έχει ένα ύφος λες και σιχαίνεται.
Από ένα σημείο και μετά είναι σαφές ότι η κοπέλα δεν θέλει να γαμηθεί.
Σηκώνεται να καπνίσει πάω να την αγγίξω και τα παίρνει. Νευρίασε κιόλας.
Λέω οκ αυτό δεν πρέπει να έχει ξανα συμβεί σε άνθρωπο.
Περάσαν 2,5 ώρες δεν θυμάμαι πως αλλά οχι με σεξ, πέταξε ένα bye και έφυγε.
Το πρωί που ξύπνησα σκέφτόμουν ότι η Βουλγαρία μπορεί να μην είναι τελικά
τόσο καλή χώρα για σεξοτουρισμό.