Νέα

Πότε αρχίζει η πτώση της καύλας τελικά;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lastmoican
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ό,τι και να φθίνει, όποτε και να φθίνει, το μόνο βέβαιο είναι ότι φταίνε οι ελληνίδες  :2funny:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
εγω κλεινω τα 50 σε ενα μηνα και αν εχω διπλα μου ωραιο μωρο λειτουργω σαν 30χρονος,ασε που οσο μεγαλωνω το σκεφτομαι και περισσοτερο

Στα 50 ο άντρας μάγκες περνάει την δεύτερη εφβεία του. Πάντως όλα είναι εκεφαλικά. Με το μόνιμο μουνί μπορει να χάσεις μετά τα 40 κάπως την ενεργητικότητα σου, να ρίχνεις δηλαδή 2-3 τρεις φορές την βδομάδα εκεί που γάμαγες καθε μέρα.Αν ομως κάτσει νέο μουνί γινεσαι οπλοπολύβόλο.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Στα 50 ο άντρας μάγκες περνάει την δεύτερη εφβεία του. Πάντως όλα είναι εκεφαλικά. Με το μόνιμο μουνί μπορει να χάσεις μετά τα 40 κάπως την ενεργητικότητα σου, να ρίχνεις δηλαδή 2-3 τρεις φορές την βδομάδα εκεί που γάμαγες καθε μέρα.Αν ομως κάτσει νέο μουνί γινεσαι οπλοπολύβόλο.
:rockon:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
η πτωση της καυλας επερχεται μετα απο το δευτερο-τριτο γ@@@μησι....χαχαχαχ

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μπα......  :rockon:  :rockon:  :rockon:

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οκ, ας παραθέσω λοιπόν και τη δική μου άποψη.
Η εναλλαγή συντρόφων συνήθως βοηθάει στο να κρατάς το ενδιαφέρον σου (και άρα την όρεξή σου για σεξ). Ομοίως αλλά λιγότερο η εναλλαγή στα παιχνίδια με τη μόνιμη σύντροφο.
Και φαντάζομαι επίσης πως όσο πιο μικρός τόσο περισσότερες εμπειρίες έχεις να πάρεις. Οπότε ανάλογη είναι και η όρεξή σου να εξερευνήσεις. Στα 40 σου ας πούμε έχεις πηδήξει συνήθως τόσες πολλές και τόσες διαφορετικές...που γίνεσαι πιο επιλεκτικός και πιο κατασταλλαγμένος (ανάλογα...άλλοι στο τι τους αρέσει και άλλοι στο τι δεν έχουν δοκιμάσει που θα ήθελαν να το δοκιμάσουνε).
Στα 50 σου πάλι βλέπεις πως έχεις μεγαλώσει και σε πιάνουν δύο άγχη: 1. αν έχεις προλάβει να τα ζήσεις όλα όσα ήθελες και 2. αν μπορείς ακόμα.
Οπότε πάλι σου ανεβαίνει η λίμπιντο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom