Ας πάρω το σοβαρό μου. Το γνωστό παρεάκι που διέλυσα δείχνει πλέον σακατεμένο και τελεί υπό σύγχυση.
Αν το δούμε σκακιστικά δεν είχαν καμία ελπίδα να καταφέρουν τίποτα.
Ουσιαστικά, ξεκίνησαν μια παρτίδα με αρκετά λάθη στο άνοιγμα. Χωρίς να ασχοληθώ με αυτούς
παρουσίαζα απόψεις και θέσεις της Ντονάλντιας μεθόδου με γνώμονα την επιτυχία.
Όλες οι μέθοδοι σε οτιδήποτε έχουν απολυτότητα και σχετικότητα. Κάτι τους τρέλλανε.
Ξεκίνησαν την καταστροφολογία-ειρωνεία για την μέθοδό μου, την οποία ούτε καν έχουν δοκιμάσει,
με έβριζαν συνέχεια, δεν μπόρεσαν ούτε στιγμή να απειλήσουν την θέση μου ενώ παράλληλα δέχονταν
διαρκή χτυπήματα συμμετρικά κι ασύμμετρα με πλήθος επιχειρημάτων στα οποία δεν μπόρεσαν
να απαντήσουν σθεναρά. Κάπως έτσι πήρα όλο τον χώρο στην σκακιέρα όσο αυτοί ως μαζέτες
κυνηγούσαν πιόνια με κάτι ψόφιες παραθέσεις. Ο Ταρτακόβερ είχε πει ότι τα λάθη είναι όλα μαζεμένα στη σκακιέρα, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν. Στο τέλος με μια εντελώς αρπακολατζίδικη κίνηση άνοιξαν
και θρεντ εξόντωσής μου σαν σε κοινή γιάφκα, ζητιανεύοντας βοήθεια ως κοινοί διακονιάρηδες
χάνοντας έτσι και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που είχαν. Ψήφισα κι εγώ ο ίδιος κατά εμού διότι μόνο έτσι
έχεις αρχίδια και εναπόθεσσ τα δικά τους στο στόμα τους. Παραλίγο να με κάνουν ήρωα αλλά δεν πειράζει
γιατί παραμένω ο γαμιάς τους. Έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα την παρτίδα για να μην ξεφτιλιστούν.
Αρχάριοι! Κι ολα αυτά όχι ως αφορμή το καμάκι αλλά επειδή τους ενόχλησε ότι οι γκόμενες είναι ανώτερες
στο γαμήσι από τις πουτάνες. Αυτό τους τρέλλανε. Σκέφτηκαν άραγε ότι λύσσαξαν για κάποιες
που δεν ήταν καν εκεί μαζί τους; και πως να είναι αφού είναι μόνο όταν πληρώνονται.
Επιστρέφω πάλι στο άλλο μου στυλ.