Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τυπε εμεις γαμαμε στα μπουρδελα κι ειμαστε περηφανοι , εσυ που δεν γαμας το λεει και το νικ σου καλογερος εισαι.
τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο υπερηφανος δε πρεπει να ειναι καποιος που γαμαει μονο μπουρδελα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εκεί που πίναμε τους φραπέδες με τον Αντί, τον ρωτάω:

-Πώς πάνε οι δουλειές;

-Γαμηθηκε ο Φλεβάρης. Και εσείς ρε μαλακες όλο αβρότητες κύριε τυπε καλημέρα να προσέχεις ευχαριστώ παρακαλώ.

-Προσπαθουμε ρε Αντί να κάνουμε φόρουμ καλό να βελτιωθούμε.

-Ριξτε καμία Χριστοπαναγια, γαμηστε καμιά μάνα, χεστε κάνα τάφο, το έχετε κάνει παρθεναγωγείο το bou. Εδώ έμπαιναν 50 μέλη και 450 επισκέπτες μόνο στο ημερήσιο χέσιμο και τώρα φτιάχνουν κάτι νήματα της πουτσας να γαμησουν τον Ντόναλντ και να πάρουν μάτι την Νταίζη πως κατουράει η πάπια, από την μύτη ή από τον κώλο; Ούτε να τσακωθείτε δεν ξέρετε.....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.703
Πόντοι
1.706
Δε πα να κατεβαινεις και απο το πριγκηπατο του Μονακο.
Λες και η "Γαλλια" σου δεν εχει σκοτεινα και βρωμερα μερη.
Τι στοκος Θεε μου.
:headbang:
Δεν έχει μπουρδέλα η Γαλλία, ρε βλήμα, που να αποδίδουν την εικόνα του αγχωμένου μπουρδελιάρη που βγαίνει ελέγχοντας μην τον δει κανείς, επειδή ντρέπεται για την κατάντια του. Αυτός είσαι εσύ και μετά έρχεσαι εδώ και το παίζεις άρχοντας στην πουτανοπραγματικότητα που έφτιαξες για να βρεις ψυχολογικό καταφύγιο μειώνοντας το γυναικείο φύλο, τον μισό πληθυσμό δηλαδή.

Όσο για μένα, με έχεις δει ποτέ να ενδιαφέρομαι για τον αγοραίο των μπουρδέλων; Μην προσπαθείς να με εξισώσεις με την κατάντια σου. Τέλος πάντων, έτσι μπορείς έτσι βολεύεσαι, αλλά κάλεσες την κοινότητα να πιέσει για να μπαναριστεί χρήστης, με υποκριτικές μεθόδους, παίζοντάς το εξυγιαντής της κοινωνίας, τρομάρα σου, χωρίς να κάνεις την αυτοκριτική σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Δεν έχει μπουρδέλα η Γαλλία, ρε βλήμα, που να αποδίδουν την εικόνα του αγχωμένου μπουρδελιάρη που βγαίνει ελέγχοντας μην τον δει κανείς, επειδή ντρέπεται για την κατάντια του. Αυτός είσαι εσύ και μετά έρχεσαι εδώ και το παίζεις άρχοντας στην πουτανοπραγματικότητα που έφτιαξες για να βρεις ψυχολογικό καταφύγιο μειώνοντας το γυναικείο φύλο, τον μισό πληθυσμό δηλαδή.

Όσο για μένα, με έχεις δει ποτέ να ενδιαφέρομαι για τον αγοραίο των μπουρδέλων; Μην προσπαθείς να με εξισώσεις με την κατάντια σου. Τέλος πάντων, έτσι μπορείς έτσι βολεύεσαι, αλλά κάλεσες την κοινότητα να πιέσει για να μπαναριστεί χρήστης, με υποκριτικές μεθόδους, παίζοντάς το εξυγιαντής της κοινωνίας, τρομάρα σου, χωρίς να κάνεις την αυτοκριτική σου.

Το να αναφέρεστε ειδικά εσείς για έλλειψη αυτοκριτικής, είναι τουλάχιστον αστείο. :sunglasses:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ας πάρω το σοβαρό μου. Το γνωστό παρεάκι που διέλυσα δείχνει πλέον σακατεμένο και τελεί υπό σύγχυση.
Αν το δούμε σκακιστικά δεν είχαν καμία ελπίδα να καταφέρουν τίποτα.
Ουσιαστικά, ξεκίνησαν μια παρτίδα με αρκετά λάθη στο άνοιγμα. Χωρίς να ασχοληθώ με αυτούς
παρουσίαζα απόψεις και θέσεις της Ντονάλντιας μεθόδου με γνώμονα την επιτυχία.
Όλες οι μέθοδοι σε οτιδήποτε έχουν απολυτότητα και σχετικότητα. Κάτι τους τρέλλανε.
Ξεκίνησαν την καταστροφολογία-ειρωνεία για την μέθοδό μου, την οποία ούτε καν έχουν δοκιμάσει,
με έβριζαν συνέχεια, δεν μπόρεσαν ούτε στιγμή να απειλήσουν την θέση μου ενώ παράλληλα δέχονταν
διαρκή χτυπήματα συμμετρικά κι ασύμμετρα με πλήθος επιχειρημάτων στα οποία δεν μπόρεσαν
να απαντήσουν σθεναρά. Κάπως έτσι πήρα όλο τον χώρο στην σκακιέρα όσο αυτοί ως μαζέτες
κυνηγούσαν πιόνια με κάτι ψόφιες παραθέσεις. Ο Ταρτακόβερ είχε πει ότι τα λάθη είναι όλα μαζεμένα στη σκακιέρα, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν. Στο τέλος με μια εντελώς αρπακολατζίδικη κίνηση άνοιξαν
και θρεντ εξόντωσής μου σαν σε κοινή γιάφκα, ζητιανεύοντας βοήθεια ως κοινοί διακονιάρηδες
χάνοντας έτσι και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που είχαν. Ψήφισα κι εγώ ο ίδιος κατά εμού διότι μόνο έτσι
έχεις αρχίδια και εναπόθεσσ τα δικά τους στο στόμα τους. Παραλίγο να με κάνουν ήρωα αλλά δεν πειράζει
γιατί παραμένω ο γαμιάς τους. Έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα την παρτίδα για να μην ξεφτιλιστούν.
Αρχάριοι! Κι ολα αυτά όχι ως αφορμή το καμάκι αλλά επειδή τους ενόχλησε ότι οι γκόμενες είναι ανώτερες
στο γαμήσι από τις πουτάνες. Αυτό τους τρέλλανε. Σκέφτηκαν άραγε ότι λύσσαξαν για κάποιες
που δεν ήταν καν εκεί μαζί τους; και πως να είναι αφού είναι μόνο όταν πληρώνονται.
Επιστρέφω πάλι στο άλλο μου στυλ.

:hi:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Ας πάρω το σοβαρό μου. Το γνωστό παρεάκι που διέλυσα δείχνει πλέον σακατεμένο και τελεί υπό σύγχυση.
Ουσιαστικά, ξεκίνησαν μια παρτίδα με αρκετά λάθη στο άνοιγμα. Χωρίς να ασχοληθώ με αυτούς
Όλες οι μέθοδοι σε οτιδήποτε έχουν απολυτότητα και σχετικότητα. Κάτι τους τρέλλανε.
Ξεκίνησαν την καταστροφολογία-ειρωνεία για την μέθοδό μου, την οποία ούτε καν έχουν δοκιμάσει,
με έβριζαν συνέχεια, δεν μπόρεσαν ούτε στιγμή να απειλήσουν την θέση μου ενώ παράλληλα δέχονταν
διαρκή χτυπήματα συμμετρικά κι ασύμμετρα με πλήθος επιχειρημάτων στα οποία δεν μπόρεσαν
να απαντήσουν σθεναρά. Κάπως έτσι πήρα όλο τον χώρο στην σκακιέρα όσο αυτοί ως μαζέτες
κυνηγούσαν πιόνια με κάτι ψόφιες παραθέσεις. Ο Ταρτακόβερ είχε πει ότι τα λάθη είναι όλα μαζεμένα στη σκακιέρα, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν. Στο τέλος με μια εντελώς αρπακολατζίδικη κίνηση άνοιξαν
και θρεντ εξόντωσής μου σαν σε κοινή γιάφκα, ζητιανεύοντας βοήθεια ως κοινοί διακονιάρηδες
χάνοντας έτσι και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που είχαν. Ψήφισα κι εγώ ο ίδιος κατά εμού διότι μόνο έτσι
έχεις αρχίδια και εναπόθεσσ τα δικά τους στο στόμα τους. Παραλίγο να με κάνουν ήρωα αλλά δεν πειράζει
γιατί παραμένω ο γαμιάς τους. Έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα την παρτίδα για να μην ξεφτιλιστούν.
Αρχάριοι! Κι ολα αυτά όχι ως αφορμή το καμάκι αλλά επειδή τους ενόχλησε ότι οι γκόμενες είναι ανώτερες
στο γαμήσι από τις πουτάνες. Αυτό τους τρέλλανε. Σκέφτηκαν άραγε ότι λύσσαξαν για κάποιες
που δεν ήταν καν εκεί μαζί τους; και πως να είναι αφού είναι μόνο όταν πληρώνονται.

ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ !

:kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Α ρε ντοναλντ και εσυ και ο τράμπας ψοφάτε για δημοσιότητα....... ενώ γράφετε ανώνυμα!
Λογικά γαμάτε πάρα πολύ ........ αλλά εικονικά!

αυτά κάνετε και σήμερα έγινε της πουτάνας:
Σπάνιο φαινόμενο: Φωτογράφοι κατέγραψαν τη στιγμή που δυο αρσενικές φάλαινες κάνουν σεξ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Α ρε ντοναλντ και εσυ και ο τράμπας ψοφάτε για δημοσιότητα....... ενώ γράφετε ανώνυμα!
Συνοδοιπόρε, συμπολεμιστή και μέγιστε συμπαίκτη, έχω προτείνει να γράφουμε επώνυμα με τις μούρες μας
κρεμασμένες στα προφίλ μας αλλά ουδέποτε πήρα απάντηση στην καίρια αυτή τοποθέτηση.
Φαντάζομαι ως ισχυρός νους που είσαι, γνωρίζεις το γιατί.

:2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Λογικά γαμάτε πάρα πολύ ........ αλλά εικονικά!

αυτά κάνετε και σήμερα έγινε της πουτάνας:
Σπάνιο φαινόμενο: Φωτογράφοι κατέγραψαν τη στιγμή που δυο αρσενικές φάλαινες κάνουν σεξ

Μπορεί να μην αυτοπροσδιορίζονται ως φάλαινες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
! Κι ολα αυτά όχι ως αφορμή το καμάκι αλλά επειδή τους ενόχλησε ότι οι γκόμενες είναι ανώτερες
στο γαμήσι από τις πουτάνες. Αυτό τους τρέλλανε.

Αυτό και εμένα που το είχα διαβάσει σε κάποιο πόστ σου μου είχε κάνει εντύπωση , θεωρητικά αν το δεί κανείς ίσως να σκεφτεί οτι απο την μια έχεις τις επαγγελματίες πουτάνες και απο την άλλη τις ερασιτέχνες γκόμενες άρα λογικά υπερτερούν οι πουτάνες.

Απο την άλλη βέβαια οι γκόμενες έχουν άλλα πλεονεκτήματα όπως περισσότερο χρόνο ... και κάτι που ίσως δεν το κάνουν όταν τις γνωρίσεις μπορεί να το κάνουν στην πορεία.

Τέλος πάντων φεύγω για μια δουλειά , τα λέμε μετά !!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Όποιος τον Αύγουστο γαμεί, κακό χειμώνα βγάζει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Λοιπον εσυ εδω μεσα τελικα εισαι χρησιμος.Λειτουργεις σαν πυξιδα ετσι ωστε να εντοπιζουμε ποιος ειναι κοπανος και ποιος οχι:cheesy:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό και εμένα που το είχα διαβάσει σε κάποιο πόστ σου μου είχε κάνει εντύπωση , θεωρητικά αν το δεί κανείς ίσως να σκεφτεί οτι απο την μια έχεις τις επαγγελματίες πουτάνες και απο την άλλη τις ερασιτέχνες γκόμενες άρα λογικά υπερτερούν οι πουτάνες.

Απο την άλλη βέβαια οι γκόμενες έχουν άλλα πλεονεκτήματα όπως περισσότερο χρόνο ... και κάτι που ίσως δεν το κάνουν όταν τις γνωρίσεις μπορεί να το κάνουν στην πορεία.

Τέλος πάντων φεύγω για μια δουλειά , τα λέμε μετά !!
Eίμαι λάτρης της ποιότητας στο γαμήσι καθώς και του ρεαλισμού.
Δηλαδή κοινός γκομενάκιας και ρουφήχτρα άκυρων ώστε να φάω ότι μπορώ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λοιπον εσυ εδω μεσα τελικα εισαι χρησιμος.Λειτουργεις σαν πυξιδα ετσι ωστε να εντοπιζουμε ποιος ειναι κοπανος και ποιος οχι:cheesy:
Η ζωή ήτσν πάντα ένα παντελόνι που μου έπεφτε μακρύ ή κοντό. :2funny:

Σε κάποια πράγματα είμαι πολύ καλός. Σε άλλα, χέσε μέσα. Με το σκάκι έγειρα στο συν. Αυτό μου φτάνει.

:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η ζωή ήτσν πάντα ένα παντελόνι που μου έπεφτε μακρύ ή κοντό. :2funny:

Σε κάποια πράγματα είμαι πολύ καλός. Σε άλλα, χέσε μέσα. Με το σκάκι έγειρα στο συν. Αυτό μου φτάνει.

:rockon:
Eμενα μου το κραταει η πουτσα μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Eμενα μου το κραταει η πουτσα μου
Είναι περιττό να αναφέρουμε τις προδιαγραφές του μέσου μέλους.
Άραγε οι κατά δήλωση μελών τιτάνιιες ψωλές κρύβουν κάποιο άγχος επίδοσης;
τα λέμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Είναι περιττό να αναφέρουμε τις προδιαγραφές του μέσου μέλους.
Άραγε οι κατά δήλωση μελών τιτάνιιες ψωλές κρύβουν κάποιο άγχος επίδοσης;

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, μην νομίζετε ότι εσείς διαφέρετε κατά πολύ από το μέσο μέλος.

Περιαυτολογείτε, δίνετε οδηγίες και αυτοθαυμάζεσται εξίσου με αυτούς τους οποίους μέμφεστε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, μην νομίζετε ότι εσείς διαφέρετε κατά πολύ από το μέσο μέλος.

Περιαυτολογείτε, δίνετε οδηγίες και αυτοθαυμάζεσται εξίσου με αυτούς τους οποίους μέμφεστε.
Ποτέ δεν είπα ότι είμαι καλύτερος. Περιόρισα την δράση μου μόνο όπου υπερέχω.
Σε άλλα είμαι χειρότερος και μάλιστα θέλω να το κρατήσω αυτό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Stories