Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
ε δε περνει προσοχη απο τις γκομενες,τον γραφουν ολες στο μουνι τους και μπαινει εδω μεσα μπας και το παιξει καποιος
μια βδομαδα περιμενα να το πει καποιος αυτο...
πως να παρει προσοχη οταν δεν εχει να βγει ουτε για καφε και την βγαζει εξω στην ερμου μη τυχον και φαει κανενα φραγκο σε μαγαζι ο φραγκοφονιας...
ακομα και τηλεφωνα που παιρνει αν τον πουν οι γκομενες παμε για καφε το κλεινει μαλλον γιατι ειναι τοσες πολλες που δεν εχει τα λεφτα να πιει ουτε ενα καφε με την καθε μια τους :Ρ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.422
Πόντοι
456
οι γκομενες δεν τρεπονται να πουν τη δουλεια τους αλλα ντρεπονται να παραδεχτουν οτι ειναι πουτανες..οποτε λιγο πολυ το ιδιο ειναι
Όμως όλες οι πουτάνες, είναι πουτάνες.
Όλες οι γκόμενες όμως, δεν είναι πουτάνες.
Αυτή είναι και η κύρια ένστασή μου με το Ντόναλντ.
'Όλες οι γκόμενες δεν αξίζουν', 'όλοι οι σοσιαλάκηδες τον παίζουν', 'όλες οι πουτάνες δεν έχουν ποιότητα'.
Το να είσαι απόλυτος και με παρωπίδες στα 45+, μόνο ωριμότητα δε λέγεται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
'Όλες οι γκόμενες δεν αξίζουν', 'όλοι οι σοσιαλάκηδες τον παίζουν', 'όλες οι πουτάνες δεν έχουν ποιότητα'.
ναι δε λεω για ολες...λεω για οσες ειναι πουτανες

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
ολες οι γκομενες ειναι πουτανες μεχρι να μου αποδειξουν το αντιθετο... και το αντιθετο μου το εχουν αποδειξει ακομη και πουτανες...

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ε δε περνει προσοχη απο τις γκομενες,τον γραφουν ολες στο μουνι τους και μπαινει εδω μεσα μπας και το παιξει καποιος

ουτε εσυ παιρνεις και για τον ιδιο λογο ασχολεισαι με τον παπιο :tooth:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
Με βάση τα τρόπαια....... είσαστε δυνατοί παίχτες !!!!
F9801401-849B-4983-9877-42DD78A63004.jpeg
B7F7AD79-150C-48FE-B387-1299BADD3C2C.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τι επιχειρήματα, και οι δύο κατιμάδες είστε, απλά αυτός σε ξεβόλεψε και δεν τον αντέχεις.
Ποιο λαγούμι μου, ρε λουζεράκο, εσύ σέρνεσαι στα βρωμερά καταγώγια και μόλις βγαίνεις έξω κοιτάς δεξιά αριστερά μη σε δει κανείς.
Αν δεν θες να τα ακούς, να μην τα γράφεις δημόσια.
Σιγουρα μιλας απο πειρα.Μαλλον εσυ εισαι που συχναζεις σε βρωμερα καταγωγια και συνηθιζεις να κοιτας δεξια αριστερα μηπως σε βλεπει κανενας.
Αποδιδεις δικα σου βιωματα σε αγνωστους και εκτιθεσαι.
Σε γραφω δημοσια στ αρχιδια μου.
Απλα και ξεκαθαρα.
Ξεπερασε το

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
Σιγουρα μιλας απο πειρα.Μαλλον εσυ εισαι που συχναζεις σε βρωμερα καταγωγια και συνηθιζεις να κοιτας δεξια αριστερα μηπως σε βλεπει κανενας.
Αποδιδεις δικα σου βιωματα σε αγνωστους και εκτιθεσαι.
Σε γραφω δημοσια στ αρχιδια μου.
Απλα και ξεκαθαρα.
Ξεπερασε το
Σίγουρα όπως τα λες είναι. Κατεβαίνω από Γαλλία για να γαμάω στο Μεταξουργείο και στη Φυλής. :D:

Άνοιξες ένα νήμα για να απαλλαγείς από κάποιον με δανεικά αρχίδια από την κοινότητα, και τώρα ξαφνικά απέκτησες αρχίδια και με γράφεις κιόλας. :2funny:

Μόνο εδω μέσα φαντάζεσαι ότι είσαι κάτι. Πες εκεί έξω ότι πας στα μπουρδέλα, για να δεις την αντιμετώπιση που θα έχεις από τους κανονικούς ανθρώπους. Για λύπηση είσαι φουκαρά.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Σίγουρα όπως τα λες είναι. Κατεβαίνω από Γαλλία για να γαμάω στο Μεταξουργείο και στη Φυλής. :D:

Άνοιξες ένα νήμα για να απαλλαγείς από κάποιον με δανεικά αρχίδια από την κοινότητα, και τώρα ξαφνικά απέκτησες αρχίδια και με γράφεις κιόλας. :2funny:

Μόνο εδω μέσα φαντάζεσαι ότι είσαι κάτι. Πες εκεί έξω ότι πας στα μπουρδέλα, για να δεις την αντιμετώπιση που θα έχεις από τους κανονικούς ανθρώπους. Για λύπηση είσαι φουκαρά.

τυπε εμεις γαμαμε στα μπουρδελα κι ειμαστε περηφανοι , εσυ που δεν γαμας το λεει και το νικ σου καλογερος εισαι.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Δε πα να κατεβαινεις και απο το πριγκηπατο του Μονακο.
Λες και η "Γαλλια" σου δεν εχει σκοτεινα και βρωμερα μερη.
Τι στοκος Θεε μου.
:headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom