You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 370
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
συγκατοικος του παπια στο τρελαδικο?Κάτω τά χέρια ἀπό τόν Πάπιο!!!
Κάτω τά χέρια ἀπό τόν Πάπιο!!!
Κάτω τά χέρια ἀπό τόν Πάπιο!!!
Ἐδῶ σέ λίγο καιρό δέ θά ἔχουμε φόρουμ μέ αὐτά πού γίνονται καί θά πρέπει νά ὀργανωθοῦμε στά κρεμμύδια καί στίς σκοτεινιές καί τά κέρατα τούς τά δίφορα.
Δηλώνω ἔνθερμος ὑποστηρικτής του, ἄν τόν σταυρώσετε, ἄν τοῦ δώσετε κώνειο, ἄν τόν μπανιαρίσετε, θά πέσω καί ἐγώ ἡρωικά, μετά τιμῆς.
Ἀποτελεῖ τρελή μου φαντασίωση ὁ Πάπιος, ἔχει πάρει μορφή σέ ὅλα τά πολυδιάστατα σύμπαντα πού μποροῦν νά ὑπάρχουν.
Ἅ) Νά τρώει ἄκυρα ἀπό πρώην μου στήν Ἑρμοῦ ( ἀχαχαχα )
Β) Νά βγάζει γκόμενα πρώην μου στήν Ἑρμοῦ (ἀχαχαχαχαχαχα )
Γ) Νά τρώω ἄκυρο ἀπό πρώην γκόμενα τοῦ Πάπιου μέ ψυχολογικά ( ἀααα )
Δ) Νά παντρεύομαι πρώην γκόμενα τοῦ Πάπιου καί νά μέ κερατώνει στά κρυφά μέ τόν Πάπιο. ( ὠωωωωωω )
Ἔ) Νά βρίσκω γκόμενες μέσω τοῦ Πάπιου. ( ὀλεολεολεολε τριαλαριλαλομ )
Ζ) Νά καταλήγω στό ἴδιο ψυχιατρεῖο μέ τόν Πάπιο καί νά παίζουμε ὅλη μέρα σκάκι καί τή νύχτα νά ἐρωτοτροποῦμε μέ νοσοκόμες. ( μία ὡραῖα πεταλούδα!!! )
ΣΤ ) Νά κολλήσουμε σύφιλη καί νά πεθάνουμε στά βρωμερά σεντόνια τοῦ Μεταξουργείου
Ἔχει ἄπειρα γαμῶτο.
Eἶναι ἀμέτρητες οἱ προοπτικές πού ὑπάρχουν.
Πάπιε μήν ἀνησυχᾶς!!!
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
και με τι θα γελαμε μετα?Καλησπέρα στην κοινότητα.
Ανοίγω το παρόν θέμα για να αποφασίσουμε όλοι μαζϊ αν θέλουμε να βομβαρδιζόμαστε από ένα κάρο άχρηστες κι επικύνδινες ιδέες που διατυπώνονται με μορφή παραληρήματος από το μέλος @Donald-Duck
Έχει καταντήσει αηδία πλέον να ποστάρει ξανά και ξανά αυτή η περσόνα.
Θες να διατυπώσεις τις απόψεις σου κύριε;
Κάντο χωρίς να υποτιμάς ή υποβιβάζεις άλλους ανθρώπους με άλλες ιδέες.
Στην αρχή ήμουν σύμφωνος με την άποψή του να χώνεσαι σε γκόμενες και να κάνεις πεσιματικές αλλά πάντα σεβόμενος όσους δεν θέλουν να το κάνουν.
Σεβόμενος όσους ανθρώπους έχουν άλλη άποψη και θέλουν να πηγαίνουν μόνο σε οίκους ανοχής για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι έχω υπάρξει κι εγώ troll κι έχω δοκιμάσει την υπομονή του αγαπητού @antisthenis με τα κωμικά θέματά μου,ωστόσο δεν χρησιμοποιώ την τακτική της μαζικής επίθεσης και να βγάζω εδώ μέσα το κάθε απωθημένο μου.
Βάζω και μια ψηφοφορία στην οποία ρωτάω ποιοί θέλετε και ποιοί όχι τον donald duck στο φόρουμ και από εκεί και πέρα ότι αποφασίσει η κοινότητα.
Εγώ απλά έθεσα το νήμα με στόχο ένα καλύτερο διαδικτυακό περιβάλλον.
οποιος εχει προβλημα τον κανει ιγκνορ μπλοκ και δε τον ξαναβλεπει ποτε...
ουτως η αλλως μονος του τα λεει μονος του τα ακουει (και δε τα εφαρμοζει καν αυτα που λεει αλλα αλλο κεφαλαιο ειναι αυτο)
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Ποιος είναι αυτός ο πάπιος, βρε παιδιά;
Μόνο εγώ δεν τον ξέρω;
Ἀγαπητέ Ὠρίων,
ἀποτελεῖ ἥρωα κώμικ τῶν παιδικῶν μου χρόνων. Τά Μίκυ Μάους.
Εἶσθε μικρός διά τοῦτο δέν ἐνθυμῆστε.
Στό τέλος ἐρωτεύεται μία Νταίζυ.
Οὔτε καί δαῦτος εἶχε αἴσιο τέλος.
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
καλα ναι εδω μεσα καποιοι επρεπε να παρουν μπουλο απο χρονια και μεναν με την εμμονη της διαχειρισης η οποια δεν εχει και ενα σχετικο νημα ωστε να ενημερωνει ποιος και γιατι εφαγε ΒΑΝ...Τύπε με το μπαρδον αλλά αν διωχναμε όποιον νόμιζε ότι είχε δίκιο και υποτιμούσε αλλα μέλη το μισό σάιτ (και εγώ μέσα) θα έπαιρνε πουλο
Το σάιτ για μένα είναι το φόρουμ με τη μεγαλύτερη ελευθερία λόγου που έχω δει.
Το να κάνουμε τέτοια νήματα μου κάνει γυναικουλιστικο η παιδιακισιο
Το ίδιο θα έλεγα και για κάτι υπάνθρωπα σκουπίδια που απειλούν η βρίζουν και νομίζουν πως κλανουν άρωμα YSL και κατουράνε σαμπάνια. Ειναι θέμα αρχής για μένα.
Όσο για τη μαζική πεσιματικη του Παπια με βρίσκουν σύμφωνο. Τα υπόλοιπα τα αγνοώ όπως κάνω και με πολλούς άλλους
εχουμε δει πολυ αδικες αποβολες και επισης πολυ αδικες παραμονες προβληματικων μελων του σαητ.
τα τρολ παντα ηταν στα ορια της ανοχης οσο δε προκαλουσαν μανες και απειρες υβρεις...
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
ακριβως. ακομα και στο θεμα του σκακιου νομιζει ειναι ο γαμαω ταο!!!Ο τύπος έχει σοβαρό πρόβλημα. Σε όποιο θέμα σκάσει είναι γεννήτρια μαλακίας. Δεν έχει και συναίσθηση του προβλήματός του. Απλά παραληρεί αυτοθαυμαζόμενος για τη μαλακία που τον δέρνει.
Αλλά το να τον μπαναρουν γι'αυτό είναι υπερβολή.
παιζει να τον κανω ματ σε 10 κινησεις!
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
ας τον τιμωρησουν απο το θεμα αφου ειναι εκτος θεματολογιας!!!Εβαλα ψηφοφορια για να αποφασισει η πλειοψηφια οπως ειναι στο σωστο.
Προσωπικα απλα με κουρασε να τον βλεπω να ποσταρει καθε λιγο και λιγακι κακοηθεις παπαριες.
Θα προτιμουσα η να αλλαξει υφος(ιδανικα) η να φαει μπαν.
Ξαναλεω ομως δεν αποφασιζω εγω.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
@Donald-Duck βλεπεις οτι αυτοι οι ιδιοι που βριζεις και απαξιωνεις σε υποστηριζουν και σε αγαπανε!
Σκυψε λοιπον σαν καλο παιδι το κεφαλι,φιλησε τους τα ποδια και παρακαλα τους να μην αλλαξουν αποψη για σενα!
Ζητα συγγνωμη απο τους συμφορουμιτες σου!
Και πες ευχαριστω που σε αποδεχονται κι ας εισαι μια κουραδα αξια πατηματος σε πεζοδρομιο του Μεταξουργειου!
Εχεις ακομη φωνη εδω μεσα επειδη αυτοι το θελησαν!
Τους χρωστας την υπαρξη σου εδω μεσα!
Σκυψε λοιπον σαν καλο παιδι το κεφαλι,φιλησε τους τα ποδια και παρακαλα τους να μην αλλαξουν αποψη για σενα!
Ζητα συγγνωμη απο τους συμφορουμιτες σου!
Και πες ευχαριστω που σε αποδεχονται κι ας εισαι μια κουραδα αξια πατηματος σε πεζοδρομιο του Μεταξουργειου!
Εχεις ακομη φωνη εδω μεσα επειδη αυτοι το θελησαν!
Τους χρωστας την υπαρξη σου εδω μεσα!
Αλήθεια είναι τόσο χάλιας και στο σκάκι; Νόμιζα ότι επειδή παίζει σκάκι θα του κόβει κάπως και ότι απλά την έχει ψωνίσει στα γκομενικά και γράφει παπαριές για να ξεδίνει. Παίζει λοιπόν να μην αντιλαμβάνεται καν ότι το να την πέφτεις χύμα στις γκόμενες στο δρόμο, και μάλιστα σε αυτήν την ηλικία, είναι μία μαλακία και μισή.ακριβως. ακομα και στο θεμα του σκακιου νομιζει ειναι ο γαμαω ταο!!!
παιζει να τον κανω ματ σε 10 κινησεις!
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
μπορει να παιζει και ποδοσφαιρο! θα ηταν ο νεος χατζηπαναγης αλλα μια μερα εκοψε στραβα το νυχι απο το μικρο του δαχτυλακι και τον φαγανε επειτα τα κυκλωματα!Αλήθεια είναι τόσο χάλιας και στο σκάκι; Νόμιζα ότι επειδή παίζει σκάκι θα του κόβει κάπως και ότι απλά την έχει ψωνίσει στα γκομενικά και γράφει παπαριές για να ξεδίνει. Παίζει λοιπόν να μην αντιλαμβάνεται καν ότι το να την πέφτεις χύμα στις γκόμενες στο δρόμο, και μάλιστα σε αυτήν την ηλικία, είναι μία μαλακία και μισή.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
.
Ένας που ενοχλεί κόσμο στο άσχετο ζητιανεύοντας στον πεζόδρομο του Θησείου και μετά με τον ηλεκτρικό πηγαίνει Μεταξουργείο να γαμήσει αφού έχει φορτώσει χυλόπιτες και φάπεςΠοιος είναι αυτός ο πάπιος, βρε παιδιά;
Μόνο εγώ δεν τον ξέρω;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Εγω ηξερα οτι ο Μικυ ειχε ζητησει διαζυγιο απο τη Μινι.Ἀγαπητέ Ὠρίων,
Κι οταν η Μινι του απαντησε "are you fucking crazy?"
Ο Μικυ απαντησε "No,I m fucking Daisy"
Όχι μαν, δεν είναι το ίδιο. Ταλέντο στο ποδόσφαιρο μπορεί να έχει κι ένας βλάκας. Το σκάκι απαιτεί καλή νοημοσύνη. Δεν είμαι άσχετος με το σκάκι, αν και το σταμάτησα προ πολλού, και μπορώ να κάνω τις συγκρίσεις. Απλά δεν παρακολουθώ αυτό το νήμα. Αν γράφει κι εκεί παπαριές, τότε έχει μεγαλύτερο πρόβλημα.μπορει να παιζει και ποδοσφαιρο! θα ηταν ο νεος χατζηπαναγης αλλα μια μερα εκοψε στραβα το νυχι απο το μικρο του δαχτυλακι και τον φαγανε επειτα τα κυκλωματα!
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Τήν προσεχῆ Πέμπτη θά πραγματοποιηθεῖ τουρνουά σκάκι σιμουλτανέ στό Athens Queen.
Οἱ συμμετοχές εἶναι μόνο 50 εὐρώ καί περιλαμβάνουν ἕνα μπουκάλι στόλι καί 10 χορούς, οἱ χοροί θά παραδίνονται σέ μένα καί θά ἐπιστρέφονται σέ τυχόν ἀπίθανη νίκη τοῦ συμμετέχοντος.
Θέσεις περιορισμένες, μέ πιθανή ἐπανάληψη ἑπόμενης Πέμπτης σέ περίπτωση πολλῶν συμμετοχῶν.
ΥΓΟἱ συμμετοχές εἶναι μόνο 50 εὐρώ καί περιλαμβάνουν ἕνα μπουκάλι στόλι καί 10 χορούς, οἱ χοροί θά παραδίνονται σέ μένα καί θά ἐπιστρέφονται σέ τυχόν ἀπίθανη νίκη τοῦ συμμετέχοντος.
Θέσεις περιορισμένες, μέ πιθανή ἐπανάληψη ἑπόμενης Πέμπτης σέ περίπτωση πολλῶν συμμετοχῶν.
Κανόνισε Πάπιε νά χάσουμε καί νά πληρώνω μπουκάλια. Θά βοηθάω ρέ κερατά μέσα στά σκοτεινά ὅσο μπορῶ, θά βάλω καί τό Σοφάκι, τήν Ἔλενα, τήν Εὕα, τήν Ἀλίνα. Ὅλες θά βοηθᾶνε νά τούς παραπλανοῦν. Θά δικαιωθοῦμε.
Καταλαβαίνω πώς το λες.Αυτή η ελευθερία λόγου είναι που έχει γεμίσει τις πόλεις αλόγιστα γκράφιτι παντού και τις έχει ασχημυνει.
Καλό να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε πως η ελευθερία μας σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου.
Με τη ίδια λογική μπορώ να πάω σε ένα καφέ και να φωνάζω με την παρέα μου ασταμάτητα και να ενοχλώ,μπορώ να κανω και να λέω ότι γουστάρω σκεφτόμενος ότι αφού δε βρίζω η δεν επιτίθεμαι σε κανένα είμαι οκ.
Για σκέψου το λιγάκι αυτο φίλε μου.
Είναι σαν να πηγαίνεις στη δουλειά σου το πρωί, με το λεωφορείο. Να είναι γεμάτο και ένας ναρκομανής να παίρνει τη δόση του, στη διπλανή σου θέση ενώ τον βλέπετε όλοι. (αυτό είναι πραγματικό παράδειγμα)
Τι κάνεις;
Του λες κάτι; Τι;
Κάνεις ότι δεν τον βλέπεις;
Περιμένεις να του πει κάτι κάποιος άλλος;
Το λες στον οδηγό; Και αυτός, τι περιμένεις να κάνει;
Δεν κάνεις τίποτα; Δεν κάνει κανείς τίποτα; Το πιθανότερο.
Θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έλα μωρέ, δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πηγαίνεις στη δουλειά σου, εκείνος κάνει τη δική του και η ζωή συνεχίζεται. Άλλωστε, μόνο στον εαυτό του κάνει κακό, σε κανέναν άλλον.
Και τι γίνεται αν κάνουμε όλοι στο λεωφορείο (ή οπουδήποτε), ό,τι μας κατέβει; Πώς θα μπαίνεις, για παράδειγμα, με το παιδί σου, αύριο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ θα υπάρχουν 5 πρεζόνια να παίρνουν τη δόση τους μπροστά του και άλλοι 5 θα αυνανίζονται, επειδή κανείς δε θα τους λέει τίποτα;
Τον πάπια δεν τον ξέρω, δεν τον έχω προσέξει καν. Δεν θεωρώ ότι είναι ο "ναρκομανής" του παραδείγματός μου, προς Θεού.
Ούτε κατηγορώ για κάτι τον ναρκομανή - δεν θεωρώ ότι φταίει, θύμα είναι και εκείνος.
Απλώς, με αφορμή τον προβληματισμό του Trouba, αναφέρω κάτι που με έχει απασχολήσει και μένα, για το πού πάμε σαν κοινωνία και πόσο κοντά είμαστε στο να γίνουμε Μπανανία, κοινωνικά.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό. Εύχομαι να είναι κιόλας.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Ειναι αυτο που ανεφερα πιο πανω αγαπητε Ωριωνα μου!Καταλαβαίνω πώς το λες.
Είναι σαν να πηγαίνεις στη δουλειά σου το πρωί, με το λεωφορείο. Να είναι γεμάτο και ένας ναρκομανής να παίρνει τη δόση του, στη διπλανή σου θέση ενώ τον βλέπετε όλοι. (αυτό είναι πραγματικό παράδειγμα)
Τι κάνεις;
Του λες κάτι; Τι;
Κάνεις ότι δεν τον βλέπεις;
Περιμένεις να του πει κάτι κάποιος άλλος;
Το λες στον οδηγό; Και αυτός, τι περιμένεις να κάνει;
Δεν κάνεις τίποτα; Δεν κάνει κανείς τίποτα; Το πιθανότερο.
Θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έλα μωρέ, δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πηγαίνεις στη δουλειά σου, εκείνος κάνει τη δική του και η ζωή συνεχίζεται. Άλλωστε, μόνο στον εαυτό του κάνει κακό, σε κανέναν άλλον.
Και τι γίνεται αν κάνουμε όλοι στο λεωφορείο (ή οπουδήποτε), ό,τι μας κατέβει; Πώς θα μπαίνεις, για παράδειγμα, με το παιδί σου, αύριο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ θα υπάρχουν 5 πρεζόνια να παίρνουν τη δόση τους μπροστά του και άλλοι 5 θα αυνανίζονται, επειδή κανείς δε θα τους λέει τίποτα;
Τον πάπια δεν τον ξέρω, δεν τον έχω προσέξει καν. Δεν θεωρώ ότι είναι ο "ναρκομανής" του παραδείγματός μου, προς Θεού.
Ούτε κατηγορώ για κάτι τον ναρκομανή - δεν θεωρώ ότι φταίει, θύμα είναι και εκείνος.
Απλώς, με αφορμή τον προβληματισμό του Trouba, αναφέρω κάτι που με έχει απασχολήσει και μένα, για το πού πάμε σαν κοινωνία και πόσο κοντά είμαστε στο να γίνουμε Μπανανία, κοινωνικά.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό. Εύχομαι να είναι κιόλας.
Η ανοχη της κοινωνιας σε αντικοινωνικες συμπεριφορες!
Το ωραιο καμακι δε το καταδικαζω...
Να προσεγγισεις ομορφα,στοχευμενα με ευγενεια και να δωθει χρονος να αναπτυχθει μια αμοιβαια σπιθα...κατι τελος παντων...
Το να προσεγγιζεις 30 στοχους σε 60 λεπτα που διατεινεται το συμπαθες πουλερικο,αποτελει ενοχληση εως παρενοχληση κοσμου που εχει βγει εξω να απολαυσει τη βολτα του.
Ο παπιος που πιθανοτατα ειναι μαθηματικος η φυσικος στο επαγγελμα αγνοει οτι τα μαθηματικα ειναι εργαλειο προσεγγισης της αληθειας και οχι η αληθεια η ιδια.
Κι αγνοει επισης οτι η Φυσικη βασιζεται σε μελετη ιδεατων μοντελων και προσεγγιζει μονο φυσικα φαινομενα!
Στην πραγματικη ζωη δεν ειναι νομος πιθανοτητων και στατιστικη!
Αυτα ειναι για ανοητους!
Επισης ειναι ανοητος και για αλλο λογο.Οπως θεωρει οτι αν την πεσει σε μεγαλο αριθμο γυναικων μπορει να τσιμπησει κανενα ποιοτικο γαμησακι...το ιδιο μπορει να συμβει οταν την πεφτει και σε ενα φορουμ ανωνυμιας...1% η ανωνυμια θα καταργηθει θα πεσει στην περιπτωση ανθρωπου που θα ψαξει θα τον βρει και θα τον ξεπουπουλιασει στην καλυτερη περιπτωση!
Σεβας στο διαδικτυο!
Ποτε δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου!
Εκει να δουμε,στη μεση της ζουγκλας αν ο Λεοντας λιγο πριν κανει μια χαψια τον παπιο θα συγκινηθει απο τα επιχειρηματα του!
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
.
Ένας που ενοχλεί κόσμο στο άσχετο ζητιανεύοντας στον πεζόδρομο του Θησείου και μετά με τον ηλεκτρικό πηγαίνει Μεταξουργείο να γαμήσει αφού έχει φορτώσει χυλόπιτες και φάπες
Τήν ἔπεσε καί σένα;
Τόν χαστούκισες;
Σού ζήταγε τηλέφωνα;
Ἄπαπα ἐδῶ μέσα γίνετα...
Τῆς ἀνωμαλίας…
Καί μετά πήγατε παρέα Μεταξουργεῖο;
Μέ ποιά;
Κριτική βάλατε;
Τόν χαστούκισες;
Σού ζήταγε τηλέφωνα;
Ἄπαπα ἐδῶ μέσα γίνετα...
Τῆς ἀνωμαλίας…
Μέ ποιά;
Κριτική βάλατε;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Εμενα τυπε δε θα τολμουσε καν να με κοιταξει.Τήν ἔπεσε καί σένα;
Τόν χαστούκισες;
Σού ζήταγε τηλέφωνα;
Ἄπαπα ἐδῶ μέσα γίνετα...
Τῆς ἀνωμαλίας…
Μέ ποιά;
Κριτική βάλατε;
Και δε παταω Μεταξουργειο.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
το ξερεις οτι αυτος τωρα χοροπηδαει απο τη χαρα του που ανοιξες και νημα για παρτη του?Εμενα τυπε δε θα τολμουσε καν να με κοιταξει.
Και δε παταω Μεταξουργειο.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Ένα ανθολόγιο από τα καλύτερα του έπρεπε να έχει σα δείγμα.