Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Αν το ολο σκηνικο τελειωσε σε ενα η δυο φραστικα επεισοδια για μενα αποτελει ενα πταισμα.
Οταν ομως καποιος γινει ανεξελεγκτος και χασει καθε μετρο καλα θα ηταν να παιρνονται μετρα.
Δεν ειναι αστειος δεν ειναι σωστος δεν σεβεται κανεναν κι εχει αναπτυξει ενα ναρκισσιστικο παραληρημα που καλα θα ηταν να το κρατησει για την παρτη του.

Το σκηνικό τελειώνει όταν ένας από τους δυο σταματήσει να απαντάει διότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράματα στη ζωή του από τα σχόλια ενός αγνώστου στο bou.

Εάν όντως τα λες σοβαρά όλα αυτά, σου προτείνω να κάνεις αγνόηση. Και κυρίως λίγη αποτοξίνωση από το internet διότι το τελευταία πρέπει να είναι μέσο ψυχαγωγίας και εκτόνωσης και όχι λόγος να χαλάς την ψυχολογία σου.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.886
Πόντοι
456
Εγω διακρινω μια ζηλια επειδη ο παπιας ειναι καλυτερο τρολ απο την αφεντια σου.
Παιξε πιο δυνατα να κερδισεις ρε τυπε δεν θα σου κανουμε την χαρη να εξαφανισουμε τον ανταγωνισμο.
:globeos-cigar:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τύπε αν κάποιος μου πείραζε τη γυναίκα (που δεν έχω και ούτε θα αποκτήσω σαν ναυάγιο που είμαι) θα τον σκότωνα

Αυτό δε σημαίνει πως θα νομιμοποιήσουμε τη θανατική ποινή

Πως τα λέω έτσι ο χασοδικης σήμερα.
Οοχι ρε το παπακι να το σκοτωσουμε κιολας.
Αλλου ηθελα να καταληξω:πως η συμπεριφορα του ειναι αντικοινωνικη.Προκλητικη.
Καλο θα του κανει να αλλαξει μυαλα.Θα γλυτωσει τις φαπες.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Το σκηνικό τελειώνει όταν ένας από τους δυο σταματήσει να απαντάει διότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράματα στη ζωή του από τα σχόλια ενός αγνώστου στο bou.

Εάν όντως τα λες σοβαρά όλα αυτά, σου προτείνω να κάνεις αγνόηση. Και κυρίως λίγη αποτοξίνωση από το internet διότι το τελευταία πρέπει να είναι μέσο ψυχαγωγίας και εκτόνωσης και όχι λόγος να χαλάς την ψυχολογία σου.
Ενα απο τα κακα τις σημερινης κοινωνιας ειναι οτι εχει αναπτυξει μια αδρανεια και μια επιεικεια στο να αποβαλλει τοξικες μοναδες της.
Παντου βασιλευει η ανοχη δυστυχως.
Αν ηταν θα χα πατησει ηδη αγνοηση η θα χα κανει αναφορα.
Δεν εχει γινει τιποτα απο αυτα.
Ανθρωποι με αντικοινωνικη συμπεριφορα θα πρεπε να απομονωνονται.
Αυτο σημαινει υγεια για ολους και οχι μονο για μενα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
5EH4.gif

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ποσταρω εδω ενα απο τους βασικους κανονισμους του φορουμ
για να εχετε υποψη σας οτι καπου σταματανε οι ελευθεριες του ενος
Αυτά ισχύουν μόνο για όποιον βρίζει μάνες χέζοντας τάφους.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτά ισχύουν μόνο για όποιον βρίζει μάνες χέζοντας τάφους.
Τοξική αντικοινωνική και κακόβουλη κατ επανάληψη συμπεριφορά ίσως είναι χειρότερη από μια βρισιά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα στην κοινότητα.
Ανοίγω το παρόν θέμα για να αποφασίσουμε όλοι μαζϊ αν θέλουμε να βομβαρδιζόμαστε από ένα κάρο άχρηστες κι επικύνδινες ιδέες που διατυπώνονται με μορφή παραληρήματος από το μέλος @Donald-Duck
Έχει καταντήσει αηδία πλέον να ποστάρει ξανά και ξανά αυτή η περσόνα.
Θες να διατυπώσεις τις απόψεις σου κύριε;
Κάντο χωρίς να υποτιμάς ή υποβιβάζεις άλλους ανθρώπους με άλλες ιδέες.
Στην αρχή ήμουν σύμφωνος με την άποψή του να χώνεσαι σε γκόμενες και να κάνεις πεσιματικές αλλά πάντα σεβόμενος όσους δεν θέλουν να το κάνουν.
Σεβόμενος όσους ανθρώπους έχουν άλλη άποψη και θέλουν να πηγαίνουν μόνο σε οίκους ανοχής για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι έχω υπάρξει κι εγώ troll κι έχω δοκιμάσει την υπομονή του αγαπητού @antisthenis με τα κωμικά θέματά μου,ωστόσο δεν χρησιμοποιώ την τακτική της μαζικής επίθεσης και να βγάζω εδώ μέσα το κάθε απωθημένο μου.
Βάζω και μια ψηφοφορία στην οποία ρωτάω ποιοί θέλετε και ποιοί όχι τον donald duck στο φόρουμ και από εκεί και πέρα ότι αποφασίσει η κοινότητα.
Εγώ απλά έθεσα το νήμα με στόχο ένα καλύτερο διαδικτυακό περιβάλλον.
Το θέμα αντιβαίνει στην Ελευθερία του Λόγου η οποία είναι το συστατικό της Δημοκρατίας. Εκτός κι αν κάποιο μέλος κάνει προπαγάνδα για παράνομες δραστηριότητες ή ας πούμε βρίζει μάνες, μπορεί να γράφει ότι θέλει. Όποιανού δεν τους αρέσουν τα γραφόμενα, μπορεί είτε μην τα διαβάζει, είτε να το μπλοκάρει

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Το θέμα αντιβαίνει στην Ελευθερία του Λόγου η οποία είναι το συστατικό της Δημοκρατίας. Εκτός κι αν κάποιο μέλος κάνει προπαγάνδα για παράνομες δραστηριότητες ή ας πούμε βρίζει μάνες, μπορεί να γράφει ότι θέλει. Όποιανού δεν τους αρέσουν τα γραφόμενα, μπορεί είτε μην τα διαβάζει, είτε να το μπλοκάρει
Αυτή η ελευθερία λόγου είναι που έχει γεμίσει τις πόλεις αλόγιστα γκράφιτι παντού και τις έχει ασχημυνει.
Καλό να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε πως η ελευθερία μας σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου.
Με τη ίδια λογική μπορώ να πάω σε ένα καφέ και να φωνάζω με την παρέα μου ασταμάτητα και να ενοχλώ,μπορώ να κανω και να λέω ότι γουστάρω σκεφτόμενος ότι αφού δε βρίζω η δεν επιτίθεμαι σε κανένα είμαι οκ.
Για σκέψου το λιγάκι αυτο φίλε μου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Αυτή η ελευθερία λόγου είναι που έχει γεμίσει τις πόλεις αλόγιστα γκράφιτι παντού και τις έχει ασχημυνει.
Καλό να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε πως η ελευθερία μας σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου.
Με τη ίδια λογική μπορώ να πάω σε ένα καφέ και να φωνάζω με την παρέα μου ασταμάτητα και να ενοχλώ,μπορώ να κανω και να λέω ότι γουστάρω σκεφτόμενος ότι αφού δε βρίζω η δεν επιτίθεμαι σε κανένα είμαι οκ.
Για σκέψου το λιγάκι αυτο φίλε μου.
Φάουλ. Στο παράδειγμα της καφετέριας, πραγματικά ενοχλείς τον Κόσμο, και δεν μπορούν να σε σταματήσουν εκτός κι αν γίνει τσαμπουκάς. Σε οποιαδήποτε Διαδικτυακή πλατφόρμα, αρκεί να μπλοκάρεις οποιοδήποτε άτομο / ομάδα, και δεν θα σε ενοχλούν πλέον

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.951
Πόντοι
25.036
Και εγώ διαφωνώ με το να διώξουμε το παπί μας γιατί αν και γίνεται κουραστικός ορισμένες φορές είναι ένα σπουδαίο "βότσαλο" σε αυτό το μωσαϊκό ανθρώπων που ονομάζεται bou. Συνεισφέρει στην πολυφωνία και την "πολυχρωμία" του site. Άσε που στην τελική, ένα ναυάγιο πάνω ένα ναυάγιο κάτω, δεν σωζόμαστε:2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
εμένα μου φέρνει λίγο προς tnt/scooby κ.α. ανάλογα ο τυπάκος πάντως.
θα δείξει...
:sunglasses:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φάουλ. Στο παράδειγμα της καφετέριας, πραγματικά ενοχλείς τον Κόσμο, και δεν μπορούν να σε σταματήσουν εκτός κι αν γίνει τσαμπουκάς. Σε οποιαδήποτε Διαδικτυακή πλατφόρμα, αρκεί να μπλοκάρεις οποιοδήποτε άτομο / ομάδα, και δεν θα σε ενοχλούν πλέον
Δε μου αρέσει σαν λογική να μπλοκάρω κάποιον προσωπικά
Άσε που όταν δεν είσαι συνδεδεμένος βλέπεις και πάλι τα εμετικα ατελείωτα κατεβατα.
Δε γίνεται να κοιτάς αλλού όταν γεμίζουν γκράφιτι τους τοίχους της πόλης σου.
Ο παπιος το γάμησε και ψόφησε.
Τόσο απλά.
Όμως ξανατονιζω.
Αυτή είναι απλά η άποψη μου.
Μπροστά στην άποψη της κοινότητας δε μετρα.
Αυτο το νήμα είναι το βήμα για να μιλήσει η κοινότητα όχι εγώ.
Εγώ πιστεύω ότι ο παπιος είναι ένα κακό παράδειγμα αντικοινωνικού υπανθρωπου.
Το παμε.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Βαδίζω στον 4ο χρόνο παρουσίας μου στο bou και αυτη η ενοχλητική πάπια δεν έχει πεταχτεί μπροστά μου...ευτυχως κι ολας απο οτι διαβάζω!!!!Καλές και πολύ γόνιμες οι διαφωνίες μεταξύ μας αλλα εαν κάποιος καταντάει προσβλητικός κατ εξακολουθησην,πρήχτης,ψυχάκιας ή οτιδήποτε καλο ειναι να αγνοείται επιδεικτικά μέχρι να βάλει μυαλό...η τα πόδια στην πλάτη και να φάει οριστικό ban...αυτο βέβαια πρεπει να το αποφασίσει η διευθυνση του μαγαζιού...εμεις εδω κάνουμε απλως τα παραπονα μας...και ορθώς!!!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
O κερατάς συνομιλεί με τον γαμιά.
Σε γουστάρω πολύ!
Έκανα ότι μπορούσα!

Αυτό είναι το bou......

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.439
Πόντοι
456
Δε βλέπω λόγο να φύγει.
Αν υπάρχει κάτι που είναι εκτιμητέο στο φόρουμ, είναι το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης.
Ακόμα και ακραίων τοποθετήσεων.
Ας αποφασίσει ο καθένας αν πρέπει να τον διαβάσει ή να τον αγνοήσει.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δε βλέπω λόγο να φύγει.
Αν υπάρχει κάτι που είναι εκτιμητέο στο φόρουμ, είναι το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης.
Ακόμα και ακραίων τοποθετήσεων.
Ας αποφασίσει ο καθένας αν πρέπει να τον διαβάσει ή να τον αγνοήσει.
Δεν είναι θέμα άποψης φίλε μου αλλά τροπου έκφρασης αυτής.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.439
Πόντοι
456
Δεν είναι θέμα άποψης φίλε μου αλλά τροπου έκφρασης αυτής.
Για μένα ισχύει το αντίστροφο.
Είναι θέμα άποψης και όχι τρόπου έκφρασης αυτής.
Αν έχεις την πιο ακραία άποψη, όσο ωραιοποιημένα και να την παρουσιάσεις, το ίδιο χάλι θα παραμείνει στην ουσία (για κάποιον που μπορεί να σκέφτεται και να κρίνει).
Αν πραγματικά ενστερνίζεται αυτά που λέει, τότε έχει λάθος οπτική του κόσμου, σε κάποια πράγματα.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Κάτω τά χέρια ἀπό τόν Πάπιο!!!

Ἐδῶ σέ λίγο καιρό δέ θά ἔχουμε φόρουμ μέ αὐτά πού γίνονται καί θά πρέπει νά ὀργανωθοῦμε στά κρεμμύδια καί στίς σκοτεινιές καί τά κέρατα τούς τά δίφορα.
Δηλώνω ἔνθερμος ὑποστηρικτής του, ἄν τόν σταυρώσετε, ἄν τοῦ δώσετε κώνειο, ἄν τόν μπανιαρίσετε, θά πέσω καί ἐγώ ἡρωικά, μετά τιμῆς.​

Ἀποτελεῖ τρελή μου φαντασίωση ὁ Πάπιος, ἔχει πάρει μορφή σέ ὅλα τά πολυδιάστατα σύμπαντα πού μποροῦν νά ὑπάρχουν.

Ἅ) Νά τρώει ἄκυρα ἀπό πρώην μου στήν Ἑρμοῦ ( ἀχαχαχα )

Β) Νά βγάζει γκόμενα πρώην μου στήν Ἑρμοῦ (ἀχαχαχαχαχαχα )

Γ) Νά τρώω ἄκυρο ἀπό πρώην γκόμενα τοῦ Πάπιου μέ ψυχολογικά ( ἀααα )

Δ) Νά παντρεύομαι πρώην γκόμενα τοῦ Πάπιου καί νά μέ κερατώνει στά κρυφά μέ τόν Πάπιο. ( ὠωωωωωω )

Ἔ) Νά βρίσκω γκόμενες μέσω τοῦ Πάπιου. ( ὀλεολεολεολε τριαλαριλαλομ )

Ζ) Νά καταλήγω στό ἴδιο ψυχιατρεῖο μέ τόν Πάπιο καί νά παίζουμε ὅλη μέρα σκάκι καί τή νύχτα νά ἐρωτοτροποῦμε μέ νοσοκόμες. ( μία ὡραῖα πεταλούδα!!! )

ΣΤ ) Νά κολλήσουμε σύφιλη καί νά πεθάνουμε στά βρωμερά σεντόνια τοῦ Μεταξουργείου

Ἔχει ἄπειρα γαμῶτο.
Eἶναι ἀμέτρητες οἱ προοπτικές πού ὑπάρχουν.

Πάπιε μήν ἀνησυχᾶς!!!​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom