soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ετσι...ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ!!!προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πώς μπορεί να καταστραφεί εντελώς ένα θρεντ με τίτλο
"Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;"
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ετσι...ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ!!!προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πώς μπορεί να καταστραφεί εντελώς ένα θρεντ με τίτλο
μπαινωντας ο μπαρμπα περσονας και καβλαντιζοντας με ελεινιδες![]()
![]()
![]()
καβλαντίζοντας...
τι λέξη είναι αυτή;
δεν την γνωρίζω
μετά
προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πώς μπορεί να καταστραφεί εντελώς ένα θρεντ με τίτλο
Όποιος γυρίζει μυρίζει.
Με την ίδια λογική που είναι καλοδεχούμενες κριτικές από κάποιον με το ψευδώνυμο: personanongrata
Νομίζω...
οχι κε ολιόποιος μυρίζει πλένεται.
όποιος μυρίζει πλένεται.
οι κάβλες όμως φαίνονται.
άιντε...![]()
![]()
![]()
![]()
Για το αναιλέισον θα σου'βαζα και άσμα των Black Flag αλλά λέω να μην το γαμήσω...
μην το γαμήσεις γιατι θα γυρίσεις..![]()
![]()
Και αν γυρισεις ποτε θα ξαναγαμησεις...μην το γαμήσεις γιατι θα γυρίσεις..![]()
![]()
οχι κε ολι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα μυρίσω...
και μετά ποιος με σώζει χαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχαα
μπουμπουκι .. πες σου σε παρακαλώ, για να είμεθα μέσα στο θέμα εφιτέλους. εσυ οταν πας διακοπες ευχεσαι να βρεις πουτσο;![]()
Προσεύχομαι στον καλό χριστούλη κάθε βράδυ στη σκηνή μου.
προσεύχεσαι να τον φας στην σκηνη ; :o
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??????και στην τουαλέτα και στη δίπλα σκηνή και πάνω στα δέντρα, αρκεί επιτέλους ο καλός θεούλης να μου δώσει αυτή τη χαρά.
ειδες τελικά; ολα ειναι θέμα προσευχής και κατάνυξης..και στην τουαλέτα και στη δίπλα σκηνή και πάνω στα δέντρα, αρκεί επιτέλους ο καλός θεούλης να μου δώσει αυτή τη χαρά.