Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

elsoon

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η ελευθερια του αλλου σταματαει εκει που αρχιζει η δικη μου!!!
ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει οταν ειναι μονος του, οταν ομως ειναι σε μια σχεση ο σεβασμος πρεπει να ειναι αυτονοητος
γνωμη μου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν το συζηταω αλλο το θεμα γιατι δεν εχω καιρο που χωρισα μαγκες κι οσο θυμαμαι, απ τη μια το καταευχαριστιεμαι που χωρισα κι απ την αλλη μου λειπει....Ευτυχως η ζυγαρια γερνει στο πρωτο!!!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
και τι λες δηλαδη?να μου επιβαλει εμενα το ποτε θα παω γηπεδο?
της ειπα εγω ποτε θα παει κομμωτηριο?
τι θα πει παρατας τα παντα και πας γηπεδο?ναι τα παραταω!ποια ειναι τα παντα?
Εκεινη την μερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι το γηπεδο...και μιλαω για σοβαρη σχεση 5 χρονων...Οι αγωνες ειναι προγραμματισμενοι ποσο καιρο πριν και το ξερει οτι δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο εκεινη την μερα...
Οχι σαν εσας που σας καβλωνει τελευταια στιγμη κι ενω ειμαι πτωμα....-Αγαπη μου,παμε μια βολτα στα μαγαζια που θελω να παρω μια τσαντα που εχω παει 1000 φορες να την δω..
Αφου μωρη πηγες 1000 φορες και την ειδες,γιατι δεν την πηρες την 999 φορα και πρεπει να σερνω κι εγω το πτωμα μου στα μαγαζια....?
+100000000000000000000 :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η ελευθερια του αλλου σταματαει εκει που αρχιζει η δικη μου!!!
ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει οταν ειναι μονος του, οταν ομως ειναι σε μια σχεση ο σεβασμος πρεπει να ειναι αυτονοητος
γνωμη μου
Αλλος σεβασμος αλλο σου επιβαλω τι να κανεις....Με το να κανω αυτο που θελω δεν σημαινει δεν την σεβομαι...
Σορρυ φιλε αλλα κατι τεοια λενε οι γκομενες κι εχει γεμισει ο κοσμος φλωρους!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν καταλαβα που κολλαει το ολο ποστ σου εσενα που σ αρεσει το αιδοιον... αλλα γουοτεβερ... :rolleyes:

καλα ρε πατε καλα? δεν σας λυπαστε να πηγαινετε για ψωνια μαζι τους? φιλεναδες μαζοχιστριες σαν αυτες δεν εχουν? :2funny:

σωστος ο ελσον... αμα εισαι σε μια σχεση αναγκαστικα κανεις συμβιβασμους αλλα ως ενα σημειο δεν θ αλλαξεις κ τα παντα κ ολο τον εαυτο σου για τον αλλο κ τα θελω του...

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Oποτε, υπαρχει περιπτωση καποιοι να την κανουν απο το σαιτ απο ετερονημιση(sic) ευσυνειδησια, μολις εμφανιστει καποια( ή καποιος σε περιπτωση συναγωνιστριας) για σοβαρη σχεση?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ειχαμε βγει με εναν φιλο μου το σαββατο που εχει παντρευτει προσφατα.και μου ελεγε για την αποτομη αλλαγη της συμπεριφορας της γυναικας του μετα το γαμο.απλα μου λεει συμβιβαζομαι δε μπορω να κανω αλλιως.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι τα δικα μας ειναι υπερβολη ενω τα δικα τους ειναι αναγκες.δε βγαζεις ακρη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ειναι ετσι καθολου...
κ ετσι χωρις λογο αλλαζουν επειδη παντρευτηκαν? ντοινγκ...

elsoon

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν ειπα ποτε να κανεις μοκο και αναγκαστηκα να κανεις κατι που γουσταρει η γυναικα σου
ειπα οτι οπως εσυ πχ θες να πας για ποτο με τους φιλους σου ετσι θελει και η αλλη
οπως θελει αυτη να παει για τα νυχια,μαλλια,τριχες και δεν ξερω τι αλλο, ετσι θες και εσυ να πας για πχ μπαλα
το θεμα ειναι οταν μπλεκομαστε τι γινεται???
δεν μπορει να την τραβας εσυ στο γηπεδο πχ αλλα ουτε και αυτη για ψωνια αν δεν θες
αυτο εννοω σεβαστος, κολλημενε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυτό το σάιτ στην αρχή ήταν για να με ενημερώνει για τις αναζητήσεις μου στον κόσμο του πληρωμένου έρωτα,και οφείλω να ομολογήσω ότι τα κατάφερνε άψογα....πολύ αργότερα όταν κάπου βαρέθηκα αυτή την ..δραστηριότητα έμεινε σαν παρέα..και τα κα΄ταφερε πολύ καλά,ιδιαίτερα στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασα με βοήθησε να ξεχνιέμαι...τώρα είτε έχω γκομενα είτε όχι μπαίνω και θα μπαίνω..σε όποιαν αρέσει,εξάλλου ασχολούμαι μόνο με τα θρέντ γενικής φύσεως οπότε δεν θα την ενοχλεί..αν πάλι την ενοχλεί σκασίλα μου,να το συνηθήσει....υπάρχουν πράγματα που διαπραγματευόμαστε με τις γυναίκες και πράγματα που όχι..το σάιτ είναιένα από αυτά....

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αυτό το σάιτ στην αρχή ήταν για να με ενημερώνει για τις αναζητήσεις μου στον κόσμο του πληρωμένου έρωτα,και οφείλω να ομολογήσω ότι τα κατάφερνε άψογα....πολύ αργότερα όταν κάπου βαρέθηκα αυτή την ..δραστηριότητα έμεινε σαν παρέα..και τα κα΄ταφερε πολύ καλά,ιδιαίτερα στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασα με βοήθησε να ξεχνιέμαι...τώρα είτε έχω γκομενα είτε όχι μπαίνω και θα μπαίνω..σε όποιαν αρέσει,εξάλλου ασχολούμαι μόνο με τα θρέντ γενικής φύσεως οπότε δεν θα την ενοχλεί..αν πάλι την ενοχλεί σκασίλα μου,να το συνηθήσει....υπάρχουν πράγματα που διαπραγματευόμαστε με τις γυναίκες και πράγματα που όχι..το σάιτ είναιένα από αυτά....
Συμφωνω. Αλλωστε το συγκεκριμενο σαιτ ειναι κατι σαν ζωντανος οργανισμος. Κατι απο το χαρακτηρα μας προσφερουμε ολοι οταν μπαινουμε, κατι απο το χαρακτηρα μας αφηνουμε ολοι οταν βγουμε.

Επισκέπτης
Συμφωνω. Αλλωστε το συγκεκριμενο σαιτ ειναι κατι σαν ζωντανος οργανισμος. Κατι απο το χαρακτηρα μας προσφερουμε ολοι οταν μπαινουμε, κατι απο το χαρακτηρα μας αφηνουμε ολοι οταν βγουμε.

+100 πολυ σωστο

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι καθολου...
κ ετσι χωρις λογο αλλαζουν επειδη παντρευτηκαν? ντοινγκ...
τον λογο πρεπει να τον αναζητησετε εσεις.εμεις απλως βλεπουμε διαφορα στη συμπεριφορα σας.αν νομιζεις οτι ειμαι λαθος μπορει να στο επιβεβαιωσουν και αλλοι αυτο.δεν ειμαι μονο εγω.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ειχαμε βγει με εναν φιλο μου το σαββατο που εχει παντρευτει προσφατα.και μου ελεγε για την αποτομη αλλαγη της συμπεριφορας της γυναικας του μετα το γαμο.απλα μου λεει συμβιβαζομαι δε μπορω να κανω αλλιως.

φίλε, αυτό είναι θέμα χαρακτήρα...
μάλλον η γκόμενα έκανε υπομονή μέρχι να πετύχει τον σκοπό της... ;)

Επισκέπτης
φίλε, αυτό είναι θέμα χαρακτήρα...
μάλλον η γκόμενα έκανε υπομονή μέρχι να πετύχει τον σκοπό της... ;)

υπαρχουν τετοιες παντως που μεχρι να πετυχουν τον σκοπο τους τα καταπινουν ολα κ μην κανουμε τους εξυπνους στον οποιοδηποτε μπορει να συμβει....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τον λογο πρεπει να τον αναζητησετε εσεις.εμεις απλως βλεπουμε διαφορα στη συμπεριφορα σας.αν νομιζεις οτι ειμαι λαθος μπορει να στο επιβεβαιωσουν και αλλοι αυτο.δεν ειμαι μονο εγω.

εγω προσωπικα δεν εχω ν αναζητησω κανενα λογο μιας κ δεν περιμενω οτι θ αλλαξω μυαλα επειδη καποτε υπαρχει περιπτωση να κανω ενα απ τα πιο ακυρα πραγματα που εχει εφευρει η κοινωνια μας τον γαμο

τωρα γιατι καποιοι κ καποιες αλλαζουν... το γνωριζω απλα δε το κατανοω.... μαλλον θεωρουν οτι με τον γαμο σοβαρευτηκαν.. λες κ χρειαζονται χαρτια κ παπαδες να σου πουν ποτε θα σοβαρευτεις κ τι θα κανεις με τη ζωη σου κ τις επιθυμιες σου...

μπορει να ισχυει κ αυτο που λεει ο χιλ... τρελλη υπομονη ομως.. χαρας το κουραγιο της χαχα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω προσωπικα δεν εχω ν αναζητησω κανενα λογο μιας κ δεν περιμενω οτι θ αλλαξω μυαλα επειδη καποτε υπαρχει περιπτωση να κανω ενα απ τα πιο ακυρα πραγματα που εχει εφευρει η κοινωνια μας τον γαμο

τωρα γιατι καποιοι κ καποιες αλλαζουν... το γνωριζω απλα δε το κατανοω.... μαλλον θεωρουν οτι με τον γαμο σοβαρευτηκαν.. λες κ χρειαζονται χαρτια κ παπαδες να σου πουν ποτε θα σοβαρευτεις κ τι θα κανεις με τη ζωη σου κ τις επιθυμιες σου...

μπορει να ισχυει κ αυτο που λεει ο χιλ... τρελλη υπομονη ομως.. χαρας το κουραγιο της χαχα
αν σκεφτεσαι ετσι μπραβο σου.καιγω δεν ειπα οτι ειναι ο κανονας αυτο το πραγμα.ουτε μιλησα προσωπικα.αλλα ειναι ενα συχνο φαινομενο να παντρευεσαι και να μην ξερεις στην ουσια με ποια εχεις να κανεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom