Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάπια αν πρόσεξες είπα ότι είναι κάπως πιο "κλειστά" αυτά τα sites (εγγραφές, passwords, υποχρεωτική δική σου συμμετοχή). Υπάρχουν όμως και είναι εκατοντάδες. Και βέβαια εκεί απλές καθημερινές γυναίκες (το πιο συχνά με τους συντρόφους τους) κάνουν ελεύθερα και ακομπλεξάριστα ομαδικό sex ή τα παίρνουν στη μάπα με bukkake. Βλέπεις δεν είναι όλες οι κοινωνίες του κόσμου τόσο σοβαροφανείς και υποκριτικο-συντηρητικές όπως η δική μας.  

Όσο για το Ιταλικό site θέλω να κρατήσω τις καβάντζες μου. Και να μπεις σε αυτό αν δεν μιλάς άψογα Ιταλικά και αν δεν ξέρεις την Ιταλία, την νοοτροπία τους, τις συνήθειες τους κ.λ.π. δεν θα βγάλεις τίποτα.  
Spero,che,poso parlare la lingua ,assolutamente bene!In occasione,poso anche insegnarla!Se,caro signore,ha la potenza,vorei pregare da mandarmi questo link...piacere!grazie!!!

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Υπάρχουν όμως και όρια στην πλάκα...(όταν αυτή γίνεται προσβλητική και μάλιστα σε κάποιον που δεν σε προσέβαλε) Έτσι???

επειδη εγω δεν σε προσεβαλα ουτε και κανενα αλλο μελος πιστευω σου αφιερωνω την φωτο στο αβαταρ μου για να δεις πως μου αρεσει να γαμιεμαι εγω :grin: τωρα ποσο συχνα? δεν ξερω εχει τυχει μια βδομαδα να πηδιεμαι ολημερις κι ολονυχτις και εχει τυχει και ολοκληρο φεγγαρι να μην θελω να δω αντρα μπροστα μου

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Παντα ο ανδρας πρεπει να εχει αξιοπρεπεια και σε λιγο χρονο να πιανει αν τα ΄΄κυματα ειναι συντονισμενα στη σωστη συχνοτητα΄΄

Ακριβώς έτσι!!

Σε ένα thread που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, δώσαμε τα ρέστα μας!
Τα γυναικεία προφίλ κράτησαν καλύτερο λεκτικό επίπεδο από τα ανδρικά. Κάνουμε την πλάκα μας στο site, αλλά εδώ έγινε "η εκδίκηση της γυναίκας" χωρίς η ίδια να συμμετέχει καθόλου! Χρειαζόμαστε γιατρό.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
επειδη εγω δεν σε προσεβαλα ουτε και κανενα αλλο μελος πιστευω σου αφιερωνω την φωτο στο αβαταρ μου για να δεις πως μου αρεσει να γαμιεμαι εγω :grin: τωρα ποσο συχνα? δεν ξερω εχει τυχει μια βδομαδα να πηδιεμαι ολημερις κι ολονυχτις και εχει τυχει και ολοκληρο φεγγαρι να μην θελω να δω αντρα μπροστα μου
Δεν είπα ότι εσύ με προσέβαλες και ούτε είπα ότι θέλω να ξέρω "πόσο συχνά κλπ", ούτε για σένα ούτε για καμιά άλλη...
Απλά, όταν το επίπεδο πέφτει και βγαίνω να ζητήσω συγνώμη, γιατί κάποιος έπρεπε να το κάνει μήπως και ηρεμήσουν τα πνεύματα, η απάντηση που δέχομαι είναι "τι λες ρε παληκάρι..." και καπάκι "γλυκειά μου".
Αυτά και δεν θα συνεχίσω στο θέμα...

ΥΓ1: Λίγη προσοχή στο ΩΜΕΓΑ παρακαλώ!
ΥΓ2: Ευχαριστώ για την αφιέρωση (είσαι γλύκα!)

bolan3535

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αμάν ! ! !δεν βαρεθήκατε ? ? ?έλεος

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δεν κατεβαινεις και απο Αθηνα?
Θα εχει τρελλα γλεντια :sunglasses: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πριν με ξεπουπουλιάσεις, μήπως γίνεται να με πληροφορήσεις πότε θα ποστάρεις φωτογραφία με τα κάλλη σου, εσύ που είσαι "απελευθερωμένος", καθόλου κότα στην πράξη και ασφαλώς όχι ελλέεινας;
Άντε να σε δω να ξεβρακώνεσαι!   

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάπια πάλι είσαι λάθος στην εκτίμηση σου για μένα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα πρόβλημα να "ξεβρακωθώ" όπως το λες μπροστά σε κόσμο. Αφιερωμένη σε σένα λοιπόν. Αν θες σου αφιερώνω και άλλη φώτο με το πουλί μου Χ 8 φορές αυτό που βλέπεις! Πάρτα νάχεις κλασόπαπια!

happening2xm7.jpg

Επισκέπτης
Εξοχωτατε,οπως σας εκκαλεσα ματαιως εις την αλλοδαπην,εκκαλω σας εκ νεου και εις την ημμεδαπην,προς κοινοποιησιν της, περι πολλου λογου ,τυρβαζουσης διευθυνσεως του ιστοχωρου!Μετα τιμης!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πάπια πάλι είσαι λάθος στην εκτίμηση σου για μένα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα πρόβλημα να "ξεβρακωθώ" όπως το λες μπροστά σε κόσμο. Αφιερωμένη σε σένα λοιπόν. Αν θες σου αφιερώνω και άλλη φώτο με το πουλί μου Χ 8 φορές αυτό που βλέπεις! Πάρτα νάχεις κλασόπαπια!

happening2xm7.jpg
τη μασκα του ζορο φορας ή τσιγκινο εσωρουχο?
Τι ειναι αυτα ωρε?Λιγο αξιοπρεπεια τιποτα?Μας επεισες αν σου πουμε εισαι ΟΚ?

Επισκέπτης
Με δυο απλα λογακια,δε μου δινεις το link,μια και τα ιταλικα,οπως σου απεδειξα,ε...κουτσα-στραβα ,τα μιλαω και που και που τα διδασκω???Αν δε,δεν θελεις να καψεις την καβαντζα σου,το επισκεπτομαι και επειτα αναφερω εδω οτι ολα ειναι οκ!Και μην τρελαινεσαι μωρε...Η ζωη ειναι λιγη για να χωραει κι'ασχημιες!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
pls το *8 φορές...μην το βάλεις. τρόμαξα και με αυτή την φώτο...

:rolleyes:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Το βρακι πανω εχει κιτρινιλα λεμεεεεεεεεεεεε...

Φωτο μονο με μαυρο βγαζουμε... :2funny: :2funny: :2funny:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Τελικα ποσο συχνα γαμιουνται η γκομενες ...δεν εχουμε μαθει ακομα !!!!!!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Η απάντηση είναι μία...

όσο συχνά θέλουν... :-*

paragogos@@

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα πρόβλημα να "ξεβρακωθώ" όπως το λες μπροστά σε κόσμο. Αφιερωμένη σε σένα λοιπόν. Αν θες σου αφιερώνω και άλλη φώτο με το πουλί μου Χ 8 φορές αυτό που βλέπεις! Πάρτα νάχεις κλασόπαπια!

happening2xm7.jpg
Μα ποσο γιδι εισαι ρε βλακεντιε. Ποσο καμενο εγκεφαλο εχεις να ξεβρακωνεσαι και να στελνεις φωτογραφια απο το μακαρονακι σου. Και κατι ακομα ρε παρταλιαρη: Οταν κατεβαζεις τα παντελονια, φροντισε να εχεις καθαρο βρακι γιατι αν κρινω απο τους καφε κιτρινους λεκεδες, δεν δυσκολευομαστε να καταλαβουμε γιατι σε διώχνουν ακομη και οι πουτανες ρε λετσο. Θες και ακαποτα παλιοβρωμιαρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Παλιε που εισαι αλλιως,
το βρακι σου βαλε αλλιως.. :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα ρε παιδια θα μου εξηγησει κανεις γιατι πρεπει σε ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο σαιτ να ξεβρακωθουμε ολοι??? αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα....ή μαλλον ποιοι οι λογοι που το επιτασσουν αυτο.......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ξεβρακωσου μωρη κ σταματα να κανεις αχρειαστες ερωτησεις... αντε μπραβο

Stories

Νέο!

Stories